Красота и мода

9 Най-новите дизайни с ниска рокля за жените в Trend

Pin
Send
Share
Send


Тези високи и ниски рокли са много популярни сред момичетата с модерни гледки. Те се предлагат в разновидности като Sequin, гарнитура, коктейл, официално, деколте от тип "мила", модели тип "халтер" и т.н. Те са също толкова бляскави на вечерните партита.

Красиви и привлекателни високи рокли за дами в модата:

Ето някои от Топ 9 моделите на високи и ниски рокли за момичета и жени.

1. Облеклото от Блажен сатен: t

Кралската синя блестяща тъкан има обикновени апликации върху цялото тяло на роклята. Тази безгрижна вечерна рокля е любима за всички модни диви, които биха предпочели нормалното нарязване на кръста с някои мъниста на областта на шията.

2. Многобройни рокли с висока степен на възпламеняване:

Това е екзотична колекция от винено червено високо ниско облекло с множество факли. Също така е без ръкави с естествена талия и с нормален модел на бюста с уникален дизайн на врата. Това изглежда тежко, но това е най-добрият избор за всякакви функции на церемонията.

3. Уникален дизайн на гърба с висока ниска рокля:

Това е фантастичният избор на висококачествени рокли с ръкави, които са сини с бял дизайн. Има половин ръкав и има цветен печат върху долната част на коляното. Това изглежда малко секси и любимият ви човек със сигурност ще оцени.

4. Неоколен тип Високо ниска рокля:

Сложете очите си на тази красива колекция от висока ниска официална рокля. Този уникален модел има безвреден модел и използваната тъкан е чиста синтетична с цветни щампи по цялото облекло. На гърба, тя докосва пода, за да придаде дълъг модел на високи рокли.

5. Висока рокля с високи ръкави:

Това е автентичната колекция от черна висока ниска рокля с пълни ръкави. Той има модел на врата тип Bardot и целият костюм е изработен от масивен черен мрежест материал.

6. Бродирана Висока Ниска Рокля:

Това е прекрасната гама от бяло високо ниско облекло с черна резба с цветя. Той е с безцветен модел, който е официално известен като шия тип "скъпа" и има дизайн на бродерията на гърдите си, а също и на асиметричната пола.

7. Розова роза с висока рокля:

Носете очарователните розови сенчести шифонни тъкани с високо ниско ежедневно облекло този сезон. Можете също така да подарите тази уникална колекция от високи рокли на любимата си сестра или приятел, за да изглеждат специални във всеки случайни случаи. Тя е пълна ръкави и има някои мъниста работа на горната част.

8. Цветни апликации Висока Ниска рокля:

Открийте тази висока ниска коктейлна рокля с красива флорална апликация в кръста. Роклята е в привлекателен прасковен нюанс с висококачествен блестящ нетен материал с две великолепни факли.

9. Двойна висококачествена рокля:

Тук е скромният от всички гами от високи и ниски рокли. Това е рокля от две части с плътно прилепнала рокля с флорални апликации като вътрешна част. А външната част на шифонната тъкан, като Sequin покрива високо и ниско облицовано над пласт с ремъци.

Те се предлагат във всички възможни размери, а също и за жените с плюс размери. И ние можем също така да получите в различни видове тъкани като шифон, синтетични, сатен, полиестер, както и висококачествен натрошен памук. Според вашето желание можете да персонализирате вашата рокля с любимия си модел на врата, талията и дизайна на гърба.

Гледай видеото: Zeitgeist Moving Forward Full Movie2011 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send