Красота и мода

15 Най-добри обеци Jhlum Нови дизайни

Pin
Send
Share
Send


Хартиеното квилиране е хубав начин да се правят различни предмети, включително бижута. Тези jhumkas са направени с прекрасни хартии, които го правят лек, както добре. Quilling е най-новата техника, която се използва от много хора. Тя се превърна в източник на доходи и за много дами. Ще намерите цветни елементи, направени от взимане на дъх. Тази хартиена форма на изкуството е тук, за да остане и можете да изберете най-доброто, което хората могат да предложат. Потърсете най-добрата работа и професионално отношение на хората, които работят с хартия.

Най-добри обеци Jhumkas Нови дизайни:

Ето го и 15-те най-важни обеци jhumkas,

1. Джаккас с перли:

Това са някои много красиви зелени дизайни, които изглеждат традиционно с златните мъниста на ръба. Централната кръгла обица е украсена със златни мъниста. Цветът е засенчена зелена текстура, която изглежда зашеметяваща.

2. Дъга Quilling Jhumkas:

Направете този прекрасен чифт цветни дъгови дизайни, които имат перли в края. Цветовете на дъгата изглеждат светли и са идеални за всеки повод като модерен обрат. Можете да свържете тези обеци с джинси, както и за хубав небрежен поглед.

3. Храм Look Jhumkas:

Това прекрасно лилаво paperquilling обеци дизайн jhumkas са хубаво докосване на традицията. Храмът е изработен с овална форма, покрита с кръгли мъниста. Добавянето на златни малки мъниста го прави много впечатляващ. Всеки път тази хубава идея в jhumka модел.

4. Стил за обръч Jhumkas:

Направете тези ярко оранжеви хартия за хартия, които са оборудвани със златни мъниста. Оранжевата и златната цветова комбинация изглежда много зашеметяваща и величествена. Обици тип обръч са чудесни за случаите, когато се носят на традиционно индийско облекло. Времето на фестивала е оранжев дизайнер sarre дава по-добър поглед за тази jhumka.

5. Златни джумаки:

Ето един чифт злато хартия дизайн jhumkas дизайн, който ще ви накара да изглеждат богати. Златната хартия се навива брилянтно и умело добре. Използването на златните мъниста в края на jhumkas го прави много драматичен. Тези колекции, които ще намерите в близост до вашия район, също ще ви поднесат този вид джумка за следващото си празнуване на фестивали.

6. Племенни джумаки:

Можете да получите хубав чифт племенни хартия кюлинг обеци jhumka в бяло за всеки повод. Джумките се правят с бяла хартия и след това се оцветяват с черен цвят. Малкият дизайн изглежда много зашеметяващ. Използването на сребърно цвете на върха е също уникален обрат. Жените, които са професионалисти и обичат да се присъединяват към офис партита, тогава този винаги ще бъде добър избор.

7. Полилей Jhumkas:

Тук са готини стилове полилей quilling бижута jhumkas, че ще се говори за града, когато ги носите. Седемслойните малки jhumkas са страхотни със своите ярки цветове. Белите главни джумка добавят едно докосване на уникалност към него. Ако имате момиченце, вземете този дизайн на jhumka за функциите на училищното си време и това е най-добре за фестивалните сезони.

8. Двупластови джумаки:

Това са нови дизайни, които включват две jhumkas по слоен начин. Така че тези jhumkas в черно изглеждат много елегантно и хладно заедно със златните мъниста. В края на jhumkas има малка мънисто окачване, както добре. Това е черно цвят тъмен jhumka ще бъде добър избор за вашата скъпа един, да я подарък на всеки специален или случаен ден.

9. Перкутиран Квилинг Джумкас със Студ:

Опитайте тези поръчкови синьо пернатни техники, за да получите най-добрите обеци. Тези квилинг jhumkas с шипове са идеални за всички случаи, както и ежедневни облекла. Синьото изглежда много грандиозно и зашеметяващо. Можете да ги вземете и в други нюанси. Ако имате дизайнерски саари със син цвят, то това е красива джумка на парти време.

10. Висящи джумаки:

Тези ръчно изработени хартиени розови висящи jhumkas са най-доброто, което можете да си купите. Те са направени с прекрасна розова хартия, както и розови мъниста. Можете да получите висящи дизайн в различни размери, както добре. Това е предпочитано от момичетата в колежа и те обичат да използват и западните дрехи.

Виж повече: Обеци Проекти със Stud

11. Кръгъл кръг Jhumkas:

Тук има хартиени обеци jhumkas черни на цвят със зелен контраст. Зеленият контраст се прави с кръгла линия, която има бели мъниста около него. Това прави много добро изявление бижута елемент, който върви добре с модерни износване. Зелените и черни цветни джумка дават свеж вид на всички жени.

12. Bell Style Jhumkas:

Тези сладки зелени камбани са това, което ви е необходимо за ежедневна употреба. Малките мъниста, свързани заедно, които висят от джумките, правят хубав звук на звънеца. Можете да получите тези в различни цветове, които работят за вашата екипировка. Този зелен цвят ще бъде добър избор за дънки и върхове, можете да ги използвате за ежедневна употреба.

Виж повече: Обеци в черно

13. Тежки Jhumkas:

Направете вашия сватбен костюм класически с тези тежки jhumkas стил в червено. Червените jhumkas са украсени със златни мъниста и златни части в сложен дизайн. Това прави много традиционна част от обицата, която върви добре с индийското облекло. Ако искате нещо Раджастхани да изглежда jhumkas тогава това ще бъде хубава идея в тежък стил на модели.

14. Fancy Jhumkas:

Ето един много фантастичен стил jhumkas, който всички момичета ще обичат да носят. Светлите цветове, използвани тук, са направени от прекрасна пастелна хартия. Джумките също са украсени с валцувана хартия. Това му дава различен стил.

Виж повече: Бижута с обици Нови дизайни

15. Каменни щуроти:

Направете следващата си изискана фантазия с чифт от тези камъни. Зелените jhumkas са залепени с бял камък, който блести ярко в светлината. Златните мъниста също изглеждат превъзходни.

Опитайте тези прекрасни хартиени jhumkas хартия, които са направени с различна цветна хартия. Джумките са традиционни стилове, които изглеждат добре с мъниста, камъни и ярки цветове. Когато планираме да подарим на съпругата си или нашата любима приятелка този път обеци са най-добрият начин да изразим чувствата си, това е най-добрата идея да подариш скъпата си. Свети Валентин е най-добрият ден за подарък; ще получите повече колекции в този модел на кюлинга обеци. Персонализираните обеци също ще бъдат добър избор.

Pin
Send
Share
Send