Красота и мода

9 Бляскави блузи с блуза с тенденция

Pin
Send
Share
Send


Блясъкът на блузите на рамото винаги е бил изключителен. Красиви дами с добре поддържана фигура могат да изглеждат зашеметяващи с дизайна на блузата. Дори жените с пълно тяло могат да изглеждат невероятно сладки със стила на блузите на разстояние от рамото. Модният стил на блузата на рамото също не се ограничава до обикновени блузи, но се облича от раменна блуза, обвива се от раменната блуза, от костенурката се вдига раменената блуза - някои невероятни зашеметяващи стилове, които разцъфтяват облеклото. Блузите на рамо изглеждат фантастично на костюми за чоли, както и на сари.

Дизайн на блузата на рамото:

Тук някои известни личности фантастично ни показаха красиви колекции от дизайни на блуза, които могат да направят стила ви изключителен.

1. Кралска синя блуза с рамо с кадифе:

Кралска синя блуза с рамо, елегантно съвпадаща със златна легенга или златна сари, ще изглежда фантастично и зашеметяващо. Кралското докосване може да се придаде на външния вид, а затворената врата е достатъчно смела, за да се види от далеч.

2. Обикновена бръсначка с рафтове от рамото:

Облегалка, която прави блузата по-зашеметяваща, може да се носи на чист сари. Една чиста обложка с блуза с рамо ще фантастично ще управлява вашия поглед с подобна нетна сари. Златист цвят прави седите пълни дори без бижута.

3. Сребърна блуза със сребърна шия:

А сребърна нарязана работа блуза от раменете може да бъде идеален за килим събитие или тържества като приеми или годишнини. Кралското и елегантно излъчване с обикновена сари със сребърна граница изпълнява облеклото.

4. Дизайнерска блуза без рамо:

Една разчупена блуза с обикновен копринен материал и уникален дизайн на колан на върха просто ще издържат дизайна.

Виж повече: Разтегателна блуза

5. Блуза с разстояние от рамото:

Една плетена блуза, изрязана през рамо, перфектно свързана с чиста сари, изглежда прекрасна. Падащият модел на врата със сигурност ще обърне погледа ви към него. Всеки трябва да има такава елегантна дизайнерска блуза в гардероба си.

6. Една блуза с разгънато рамо:

Какво дизайнерско парче от блузата на рамото, ще изглежда опаковката около модела. А, дизайнът на окото завъртане на блуза от рамото ще подхожда на lehenga, както и saree с пълен awesomeness.

Виж повече:Блузка със стил корсет

7. Ярко жълта блуза:

Ярка жълта блуза с рамо ще изглежда невероятно с чисти сари, които придават голямо значение на дизайна на блузата. Голото сари може да бъде от всякакъв цвят, което дава допълнителен поглед към блузата ви.

8. Блуза с врат от рамо с костенурка:

Жените от костенурката на разстояние от плешката блуза са един изключителен дизайн, който излъчва вашия образ. А бляскав външен вид на тъмно червено кафяво блуза костенурка вратовръзки и разбира се великолепна на разстояние от рамото ще swag вашето облекло.

Виж повече: Шифон блуза дизайни

9. Дамска блуза:

Дамската блуза е една от най-новите дизайнерски блузи, които могат да заснемат изображението ви. Вашият превръзка смисъл може да се възхищава с дизайнерски дантела от рамо блуза с всеки дизайнер сари или дори обикновен saree.

Блузите правят огромна разлика в облеклото, дори и с външния вид на сари. А микс и мач с цветове и дизайн на блузата може да ви даде напълно зашеметяващ и модерен вид. Жените имат добри познания за това как да се обличат красиво с различни тоалети. Дори и начинът на драпиране на вашето сари може да даде пълен акцент върху дизайна на блузата. Колкото повече въвеждате смелите си очила, толкова повече вашите етикети получават по-висок стандарт. Една плетена блуза със сигурност ще даде тласък на вашата красота и външен вид.

Гледай видеото: Уникални дамски дрехи с характер - от ! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send