Красота и мода

Топ 9 играчки за 8 месеца бебе

Pin
Send
Share
Send


Сега, когато бебето ви е на 8 месеца, той ще експериментира с животни. Той ще използва ръката си, за да усети различни неща и да развие образ в ума си. Това изображение варира от бебето до бебето и за да направи този процес по-ефективен и ярък, ще трябва да осигури на бебето играчки, които ще помогнат в неговото развитие.

Винаги следвайте препоръките за възраст от производителите на етикета. Ето и 11-те най-нови играчки за 8-месечни бебета:

1. VTech седят, за да учат Уокър:

Това е страхотна играчка за нарастващото бебе и може да се каже, че е една от най-добрите играчки за 8-месечното бебе. Тя ще помогне на бебето да научи нови неща и ще развие чувството си за креативност и въображение. Човек може да намери тази играчка в почти всички магазини за детски играчки, тъй като е доста популярна сред бебетата от тази възраст.

2. Купата на гъсениците на живо от насекоми:

Това е уникална играчка и вероятно не сте виждали нищо подобно преди това. Чашата съдържа редица гъсеници на дами, а някои от пеперудите се смятат за идеални екземпляри (всичко това е нарисувано). Децата прекарват много време в това и според някои родители и детегледачки е едно от най-добрите бебешки играчки от 8 месеца.

Виж повече: Най-добрите играчки за 11 месеца

3. Научният изследовател, първият ми научен комплект, който духа наум:

Това е основен и наистина прост научен комплект за бебетата на 8 месеца, които ще им помогнат да развият малко представа за науката. Тези дни почти всеки родител осигурява на детето си тази конкретна играчка, тъй като тя се счита за една от най-добрите играчки за 8-месечното бебе.

4. Стъпка към Whisper Ride II:

Тази играчка включва малко дейност, която бебето ще трябва да предложи за игра с тази конкретна играчка. Играчката се предлага в много цветове и е една от най-закупените бебешки играчки за бебета на 8 месеца.

5. Автомобилът Sassy Pop n 'Push:

Тук е друга невероятна кола, която изисква някаква основна дейност от бебето. Този тип играчки ще помогнат на бебето да расте физически заедно с доброто хранене, разбира се. Играчката може да се ползва от почти всички популярни онлайн сайтове за играчки.

Виж повече: 9 месеца бебешки играчки

6. VTech Stack и пеят пръстени:

Тук имаме още една от най-популярните играчки за 8-месечното бебе. Тази конкретна играчка изисква бебето да използва малко ума си. Бебето ще трябва да подрежда пръстените правилно и накрая ще има весела музика, играна от играчката. В Индия има няколко подобни вида детски играчки, където цветният код за подреждане и подреждане на пръстените е от решаващо значение.

7. VTech Go! Отивам! Умни колела 3-в-1 стартиране и пускане на състезателна писта:

Бебетата от тази възраст обичат колите. Тази конкретна писта за състезания идва с красиво проектирани състезателни писти заедно с цветни коли. Това е много привлекателна и творческа играчка, която развива моторните умения на вашето бебе. Той също така свири музика и забавни фрази и бебетата могат да имат безкрайно забавление. Фондът е, че можете да изградите три вида писта.

8. Дървена детска играчка за кученца Hape-Walk-A-Long:

Това може да се каже, че е една от най-добрите играчки за бебета, които са на 8 месеца. Конкретната играчка има красив дизайн заедно с въже, с помощта на което 8-месечната възраст може да издърпа това. Това наградено кученце подобрява координацията и насърчава активната игра. Вашето малко дете ще вземе това дете безопасно кученце на разходки.

9. VTech Baby Lil 'Critters Roll и открийте бала:

Тази играчка е наистина невероятна. Той ще предостави на детето факти за много неща, докато той или тя прекарва топката или просто играе с нея. Той е един от най-добрите бебешки играчки от 8 месеца. Това е една от най-добрите играчки за развитие на бебета на 8 месеца. Меката текстура помага при тактилното развитие и ги кара да се обхождат, за да слушат звуците, които играчката прави.

10. Драйвер за VTech Turn и Learn:

Vroom, Vroom! Всички обичаме да шофираме, както и вашите малки 8-месечни бебета. Те обичат да имитират бащите си и майките, които шофират. Заедно с преструващата игра за шофиране, тази играчка прави животински шумове и звуци на превозни средства. Освен тези песни, има няколко песни и фрази, които помагат за цялостното развитие на детето. Това батерийно задвижвано колело проправя път за творчество и въображение.

11. Дебел мозък ® играчки Oombee куб форма сортиране играчка:

Тази жива и текстурирана играчка е идеална за бебета от 8 месеца, тъй като това им позволява да изследват форми и текстури. Изрезите на куба са за специфични форми и вашето бебе ще се научи да отговаря на тези форми - квадрат, звезда и петоъгълник. Бебетата развиват фините си моторни умения, докато учат ръцете си. Тази безопасна играчка е изработена от силиконов хранителен продукт и не вреди на бебето, дори и да я дъвчат, особено когато се разяждат.

Освен играчките, ето и няколко дейности, с които можете да се отдадете с малкото 8-месечно.

1. Peek-a-boo:

Ето как можете да играете тази забавна игра с вашите 8 месеца:

  • Покрийте лицето си с ръка или кърпа или чаршаф.
  • Кажете нещо, което да накара бебето ви да се чувства спокойно като: „Къде е мама?“ Или „Откъде отиде Мама?“
  • И тогава покажете лицето си, без да чакате прекалено дълго. Иначе бебето може да се притеснява.
  • Можете да продължите да играете тази игра и вашето бебе ще свикне с него и скоро ще започне да играе с вас.

2. Играта с плешиво:

Бебетата се научават да пляскат около 6-8 месеца, затова накарайте бебето да пляска и да опитате пеенето на няколко рими заедно.

Ако сте щастливи и знаете, че ръкопляскате (2)
Ако сте щастливи и го знаете и наистина искате да го покажете,
Ако сте щастливи и знаете, че това пляска с ръце!
Вашето бебе скоро ще се научи да имитира и пляска с вас.

Виж повече: Играчки за 7 месечни бебета

На осем месеца бебето ще бъде по-независимо и ще започне цяла нова фаза на изследване. Важно е за дома, в който детето ще се грижи за децата ви, за да вземе нещата, които са им достъпни. Също така ще забележите, че детето ви може да разпознае непознати и да плаче, за да отиде при тях. Уверете се, че не принуждавате детето да отиде при непознати.

В този момент можете да създадете уютен кът за бебето ви. Можеш да ги представиш на съвсем нов набор от играчки, които са гъсти, музикални играчки, играчки, които помагат при пълзящи или стоящи, изграждане на играчки и играчки, които имат бутони или циферблати, ще привлекат интереса им.

8-месечна възраст означава, че детето ви става доста бързо и силно. Тази статия ви е предоставила списък с най-добрите играчки, които ще бъдат подходящи за децата от тази възраст. Играчките са от най-добрите компании за производство на играчки и можете да им се доверите със затворени очи.

Гледай видеото: HealthyKid Sofia Бебето от 6ти до 9ти месец. Използването на проходилките. (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send