Татуировки

Топ 10 на татуировките в Хайдерабад

Pin
Send
Share
Send


Получаването на постоянни татуировки става много популярно в Хайдерабад. Ако търсите да получите нещо изготвен по поръчка според вашите пригодност, тогава ще трябва да плащате допълнителни разходи, но можете да получите нещо, което отговаря на вашите способности за комфорт и вашия стил. Има и много други съображения, които човек трябва да има предвид, преди да отиде за тях. Затова трябва да отидете в професионален салон, който може да ви даде напътствия и да оцветите правилно дизайна.

Най-добрите художници на татуировки в Хайдерабад:

По-долу са изброени 10-те най-добри татуировки в Хайдерабад и откъдето можете да получите своя дизайн.

1. Студио за татуировки на ангел в Хайдарабад:

Това е много професионален салон, откъдето можете да си направите дизайна. Това е най-доброто студио за татуировки в Хайдерабад. Можете да получите повече информация от техния уебсайт //www.angeltattooz.com/.

2. Студио за татуировки и салони Amrutha:

Тези хора се специализират в различни видове 3D и големи татуировки. Затова, ако искате нещо, което е много артистично с подробности, тогава можете да отидете в този салон и да го направите. Адресът е Парцел № 23, Магазин № 1, Сешадри Хайтс, Срещу ICICI Bank, колония Прашант Нагар. Можете да получите повече информация на техния уебсайт www.amruthasalon.com.

3. Студио за татуировки Joysen в Хайдерабад:

Това са професионално обучени артисти, които могат да изработят индивидуален дизайн за вас. Можете също така да получите подходящи указания за цветовете на вашия дизайн. Можете да получите повече информация от техния уебсайт //www.joysentattoostudio.com/tattoo-parlours-hyderabad.html.

4. Салон за татуировки на Халим:

Ако искате да получите постоянен дизайн, направен с правилни цветове, а също и в приятна среда, това е магазинът, където трябва да отидете. Той е един от най-добрите татуировки в Хайдерабад. Можете да получите повече информация от техния уебсайт //www.hakimsaalim.com/.

5. Студио за татуировки в Сана:

Това са професионални и креативни хора. Ако можеш да им кажеш правилно дизайна, който искаш, тогава можеш да начертаеш по поръчка, че да е по-удобно да ги спортуваш. Адресът е 2-ри етаж, парцел № 41, D V колония, срещу Д-V House 2, над магазин Arzoo Tailors.

Виж повече:Най-доброто студио за татуировки в Ченай

6. Студио за татуировки на Викрам в Хайдерабад:

Това име е доста добре познато и професионалният художник е Викрам, който прави тези проекти. Това е много добре обучен художник и той и неговите асистенти могат да ви помогнат да получите подходящия дизайн, който търсите. Той е най-добрият татуист в Хайдерабад. Можете да получите повече информация за дизайните, които вече са направени от художника, и за таксите от уебсайта им. //tattoos-in-hyderabad.blogspot.in/.

7. Студио за татуиране на Саби или Саураб Пардеши:

Това е много професионално студио, от което можете да си направите дизайна. Това е собственост и се управлява от Saurabh Pardeshi или Sabby. Това е един от най-добрите салони за татуировки в Хайдерабад. Можете да получите повече информация от техния уебсайт //www.sabbystattoostudio.com/.

Виж повече: Най-добър художник татуировка в Мумбай

8. Dow Tattoo Studio:

Това е много професионално студио. Можете да получите повече информация от техния уебсайт //dowtattoo.blogspot.in/. Хората, които правят дизайна тук, са много обучени и могат да направят какъвто и да е дизайн, който искате, и да ви дадат насоки и процедура за след грижа за тях.

9. Студио за завист татуировки:

Това е много популярно студио за всякакъв вид боди арт, било то постоянен дизайн или дори пиърсинг. Това е адресът на колонията Jawahar Nagar. Така че, ако искате творчески и професионални хора да направят своя дизайн, можете да го направите от този магазин.

Виж повече: Най-добрите артисти за татуировки

10. Lloyd Tattoo Studio:

Ако искате цветни дизайни, които изглеждат много стилно, тогава трябва да получите тези от този магазин. Адресът на този магазин е Gautam Enclave, Sikh Village, Road No 12.

Гледай видеото: НАЙ-ПОТРЕСАВАЩИТЕ ТАТУИРОВКИ! (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send