Красота и мода

9 красиви дизайнерски блузи с дизайнерски сака

Pin
Send
Share
Send


Блузите с шията се различават от напълно отворена до проста форма на гърне, оформена на гърба. Предимно свързан със струна или възел на гърба на шията, моделът на шията на гърлото държи блузата плътно към тялото. Дизайнерите правят невероятни дизайни с проста идея да направят модели на шията с потапване на малки промени и да направят различни модели на блуза. Блузите с вратна врата обикновено са вързани с куки на върха или дълги нишки, които са украсени с завеси в края ...

Дизайни на пот в блузи:

Ето списък на 9 прости дизайнерски блузи с гърло.

1. Блуза с огледало за работа с врата на пота:

Блузата с гърло с огледало, украсена по границите на дизайна, подобрява дизайна на блузата. Разфасовките и границите правят динамичен поглед към гърба ви. Една тъмна блуза със сигурност ще управлява вашия външен вид.

2. Блузка с шевове с двойна кука

Дизайнерската блуза с вратна риза може да се различава леко и от прости промени. Прекрасна идея за закрепване на блузата с две куки, едната отгоре, а другата долу, придават уникален и отчетлив вид. Малките диаманти върху блузата са украсени с блуза и изглеждат по-фантастични.

3. Блузка с шнур за шлифовани гърди:

Дизайнерската блуза с вратна риза с вратна врата изглежда невероятна и изпъква с преплетена на границата на модела на врата. Кафява дантела или някаква дизайнерска дантела може да бъде оградена с блузата, за да се подчертае моделът.

4. Блузка:

Затворени или висок врат дори широко известен като китайски врата тези дни са добре проектирани с пот врата на гърба на блузите. Дизайнът на блузата е декориран с диамантени украшения или граничещи с дантела. Тъмните цветни блузи наистина играят важна роля в модела, за да изглеждат по-невероятни.

Виж повече: Дизайни с блуза с висока врата

5. Блуза със златен гърне с декорация Butta:

Малки бутове от три диаманта или три златни перли са осеяни по цялата блуза. Богата копринена блуза със сатена блуза с гърба на гърлото на гърлото на гърнето изглежда зашеметяваща. Връзките с дори / гърба на гърба приличат на гърба, по-малко дизайнерска блуза.

6. Блуза за врата на пот с капак с ръкав:

Блуза с капачка с дизайнерска украса за шията изглежда невероятно невероятно, когато долната част е изработена с една широка дантела и останалата част с проста тънка дантела, която прави плоска долна дизайнерска блуза.

Виж повече:Блуза с широка шия Saree

7. Блуза за гърба на гърба с горната част на вратата:

Една блуза с вратна врата с дизайн на предната част на врата може да бъде чудесно носена със съответстващ сари. Облегалката на врата и гърлото на гърнето са дизайнерско парче, което се различава както отпред, така и отзад. Блузата може да остане във форма на тялото и да е вързана с връхчета.

8. Блуза с плоско дъно на гърлото:

Дизайнерска блуза с пълен бродиран материал, въпреки че светлината в сянка може да изглежда фантастично на жените с хубава фигура. Половият ръкав с гърлото на гърлото на гърба на блузата е елегантен дизайн, който може да се носи в малки функции.

Виж повече: Модели на блуза с врата на врата

9. Пълна бродирана блуза:

Бродирана блуза с дизайн на гърлото на гърне може да бъде по-ефективна, когато дизайнерска блуза се носи с обикновен ярък сари. Красотата на гърлото на гърба на гърба подобрява още повече с простото сари.

Блузите в гърлото на гърлото образуват красив дизайн на гърба на блузите. Жените, които искат да имат отворена назад с дизайнерски стил в нея. блузите за шията в гърне отговарят на най-доброто от търсенето. Границите на модела на шията могат да бъдат украсени с различни произведения на изкуството. В най-традиционните поводи жените се виждат в дизайните на блузата, които изглеждат невероятно. Работата по бродерията или работата с огледала, работата на бута или работа с дантела прави дизайна на шията на пота по-елегантен и привлекателен.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Selling the Drug Store The Fortune Teller Ten Best Dressed (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send