Красота и мода

9 Популярна и нова колекция от портфейли Прада

Pin
Send
Share
Send


Prada като марка предлага различни дизайнери и изработени по мярка за мъже и жени, вариращи от износване на очите, обувки, аромати, дрехи и кожени изделия. Портмонета Прада за мъже и жени са едни от най-желаните съкровища, които могат да бъдат придобити. Изберете от тези висококачествени кожени портфейли, които се произвеждат предимно в Италия. Разнообразието, от което да избирате, е огромно и тук са споменати най-добрите мъжки и женски портфейли.

Последни и най-добри дизайни за портфейли Prada за мъжки и дамски в тенденция:

Тук са топ 9 дизайни на портфейли в марката прада.

1. Черно женско портмоне Prada:

Вземете този автентичен черен портфейл на Prada за жени като артикул. Коженото портмоне Saffiano се доставя с капак и има позлатени ципове. Логото е изписано в метал. Портфейлът има десет слота за карти, една банкнота и едно отделение за монети. Има и външен джоб с цип.

2. Дамски портфейл на мъжката флота:

Това е класически мъжки портфейл Prada в тъмно синьо. Двойният портфейл има две отделения за банкноти и е компактен портфейл за мъжете, които могат да носят и да седят добре в джобовете. Коженият портфейл на Saffiano е много модерен и шик.

3. Розов женски портфейл:

Ето един чудесен портфейл на Prada, който ще говори за всичките ви приятели. Чудесното червено портмоне е изработено в търговска марка Saffiano кожа и се доставя с джоб на монета. Сложните детайли на буквите и надписите се правят в метал със златно покритие.

4. Портфейла с прашка на лък верига:

Вземете този зашеметяващ портфейл на Прада в червено с лък в предната част за допълнителна тълпа. Портфейлът идва с верига, която също изглежда сложна. Отделението за две банкноти и калъфът с цип са най-добрите, за да запазите основните неща на място. В чантата също има огледало.

Виж повече: Портфейл притежател на паспорта

5. Кожен портфейл от Zigzag Prada:

Тук е континентална версия на класическия портфейл на Прада. Кожен портфейл в розово е подчертан с бял, син и черен зигзаг. Портфейлът има типичните две отделения за банкноти и слотове за кредитни карти. Също така идва с отделящ се слот за карта.

6. Портфейл Prada от мъжки пол:

Вземете този рядък портфейл на Prada за мъже с отпечатък от състезателни коли отпред. Портфейлът е с правоъгълна форма и по този начин държи около 33 карти. Слотовете също са на разположение, за да пазят вашите чекови книжки и паспорт. В двоен портфейл с цип има място за много неща.

Виж повече: Портфейл за блокиране на RFID

7. Текстурирани кожени портфейли Prada:

Този елегантен портфейл има няколко отделения и е изработен от текстурирана кожа. Има двойно затваряне с цип и 25 слота за карти. Има три отделения за банкноти с четири джоба за документи. Вътрешните отделения за цип са две и това го прави много гъвкав портфейл за мъжете.

8. Zip Around Prada Wallet:

Този фантастичен портфейл на Prada за жените е промяна от традиционните портфейли. Тук портфейла има цип около дължината си и се отваря като акордеон. Фънкият портфейл е идеален за младежи и има роботи като дизайн. Цветът черен и златен също има драматичен ефект.

Виж повече: Мъжки портфейл от кредитни карти

9. Портфейл Prada Wallet:

Това е сензационен портфейл на Прада, който е оформен като плик. Портфейлът за жените е с черен и златен надпис отвън. Вземете тази зашеметяваща част, която има двойни отделения и калъф с цип.

Портмонета Прада са чудесна покупка за всички, които могат да си ги позволят. Изберете портмонета за жени Prada в ярки цветове като синьо, розово и червено. Мъжки портфейли също се предлагат в класически цветове като черно, тъмно и сиво. Всяка от тях се състои от отделения за сметки и слотове за кредитни карти. Калъфи с цип помагат за поддържане на нещата. Мъжки портфейли се предлагат в две форми - квадратни и правоъгълни. Дамските портфейли са разнообразни по форма, включително пликове, правоъгълни и квадратни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Business Course Going Skiing Overseas Job (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send