Красота и мода

15 Най-добри и най-нови дизайни на стени за зала със снимки

Pin
Send
Share
Send


Залата е сърцето на къщата, където хората прекарват по-голямата част от времето си в творческа работа или се отпускат в уютен диван. Поради факта, че живеем в дневната 90% от деня от останалите стаи, важно е да украсим залата с малък и огромен художествен дизайн, който ни кара да отворим устата си и да погледнем към украсените стени или таван.

Прости и стилни дизайни на стени за зала:

За да направите дневната по-домашна с нюанс на художествена работа, тази статия с 9-те дизайн на стената за зала ще ви помогне да изработите някои скандални дизайни на обикновената четиристранна стена и горния таван, който винаги забравяме да обмислят при декорирането, които винаги сме считали за защитник.

1. Контрастни цветове на стените:

Това е най-простата и лесна идея „Направи си сам“. За нова къща, стените на цялата стая са боядисани с универсален бял цвят, за да му придадат ярък и контрастен цвят на стените, за да може да се боядисва различен цвят от едната страна на стената или две успоредни стени. Това ще е подходящо за тези, които са свързани с хора от типа бизнес. Свеж вид с позитивен стил на обзавеждане на всекидневната.

2. Дизайн за окачване на стенна боя за зала:

Картините са предназначени да бъдат демонстрирани, отколкото просто да се съхраняват вътре в тях като скъпоценен паметник. Живопис може да бъде от природата, изобразяваща картини или картини, създадени от известни художници, някои от най-често срещаните са Моналиса или крещещите картини. От живописните галерии ще получите по-добри и естетически дизайн на стените за вашата зала. Опитайте някои уникални дизайни в този тип дизайн.

3. Дизайн на осветлението на покрива на залата:

Таванът, както е описано по-горе, не се взема под внимание, когато става въпрос за декориране на всяка стая. Но декорирането на тавана с ефектен дизайн разкрива красотата на сградата, а не само четирите стени. За да подчертаете тавана, най-добре е да използвате жълти LED светлини, скрити в дървени ламинати или бетонни панели, които излъчват спектър от лъчи, отразяващи се по стените. Всъщност, през нощта можете да използвате такъв тип интериор за вашата релаксираща нощ. Това помага да се забави и стреса ви.

4. Дизайн на антре:

Подът е следващата важна част от залата, която може да бъде украсена просто чрез разнасяне на ръчно изработени килими, изработени от памучни или вълнени нишки. Използваният цвят трябва да бъде в контраст със стената и цветовете на масичката за кафе, които след това придават елегантен вид на килима. Този тип дизайн на килими ще ви даде хубава текстура плюс точка за вашата идея за дизайн на залата.

5. Древен дизайн на окачени стени:

Вместо да се губи материал при изграждането на четири стени или пет тухли или бетонни стени, френски прозорци или стъклена рамка с бяла преграда могат да се използват като декоративни елементи. Стъклените дълги прозорци могат да бъдат заслепени отвътре чрез окачване на ярки или контрастни цветни завеси, които са доста дебели и стабилни. Стената ще ви даде класически вид за вашата зала.

6. Зала за дизайн на огледалото:

Огледалата са най-рентабилният начин за декориране на залата. Използваното огледало може да бъде с различни размери, които могат да се използват според собствения интерес. Огледалото има блестящо покритие с дебела дървена или корпусна рамка. Жените приличат на този тип огледален дизайн за коридора. Формата и ширината могат да бъдат персонализирани според размера на залата.

7. Интегрирана зала за комини:

Дизайнът на стената на коминната стена е старомоден дизайн, който има своята стойност до момента с високо актуализирани технологии при представянето им. В този дизайн на залата, едната страна на стената е проектирана с блестящи златни камъни или стикери, в средата на комина за отопление на дърва е закрепена с метална рамка. Този тип декор е подходящ за средни и големи помещения. Този тип проектиране на стени получи голяма признателност от старите народи.

8. Творчески рисувани стени за зала:

Креативни или модерни дизайнерски идеи за стенопис са привлекли младото поколение благодарение на изключителното си завършеност и перспективи. Дизайнът е направен с помощта на геометрични дизайни или модерни художествени рисунки. Геометричните линии се отличават с различни цветове. Този дизайн е подходящ за малките апартаменти или тези, които обичат изкуството и творчеството. Можете да ги персонализирате според избора на декорация на залата.

9. Дизайн на фото рамки на родословно дърво:

Това е идеалният дизайн за стена във вашата зала. Животът е за правене на спомени и този дизайн ще ви напомни вашите щастливи моменти от този дизайн на стената. Семейното дърво изобразява картини на цялото семейство в една рамка, като използва клоните на дървото. Всеки клон се използва за изобразяване на картината на члена на семейството. Първият клон илюстрира прадядото и майката и после стрелбата с лък следва.

10. Вграден часовник:

Този тип декориране на стени в залата попада в категорията на съвременния дизайн. Кратките и дългите струни са прикрепени в центъра и 12-часовият часовник покрива обичайния дизайн на кръга, наблюдаван в ръчен часовник. Това може да бъде модерният дизайн на стените в залата. Това е творчество само по ваш избор.

11. Тематична стена със заглавия:

Плочките са лъскавият цветен материал, който не се използва само за изграждане на кухненски стени или стени в банята, но може да се използва и за проектиране на стени на дневната по модерен начин. Използваните плочки са проектирани по различен начин с тема от обичайните обикновени заглавия. Темата може да бъде флорална или естествена, изобразяваща картини, които са рисувани върху всяко заглавие, което е подредено заедно като пъзел и циментирано върху обикновена стена или ламинирана стена. Този дизайн е подходящ за млади хора за тяхната зала.

12. Цвят на тухлена стена:

Говорейки за тухли, които обикновено са ярко червени на цвят, които действат като стълб в изграждането на къща. Но тухли, които са проектирани по уникален начин чрез последните технологични разработки, които имат изключителен завършек и размерът на тези тухли са различни, а цветът обикновено е светъл крем до кафяв цвят. Тези тухли са циментирани до едната страна на страната или на средната стена, която след това действа като фон за телевизора. Ако планирате за висок бюджет дизайн за стена, а след това отидете с тази дизайнерска стена за вашата зала.

13. Дизайн на стената на витрина за зала:

Дизайните на стените на витрините на залата определено могат да спестят много пари, докато изграждат модернизирана огромна къща. Този вид витрина не само осигурява пространство, но и дава контрастен поглед към огромната зала. Този дизайн на витрината може да бъде направен в различни рафтове с различен размер и форма. Това е чудесен избор за дизайна на залата, а жените искат да използват малка витрина в залата за своите неща.

14. Вграден стенен шкаф за зала:

Вградените шкафове са в тенденция в наши дни, тъй като разполагаемото пространство за поддържане на отделно обзавеждане е много по-малко, а също така и стойността на земята се е увеличила, че е невъзможно да се построи огромна къща с огромен хол. Този тип декорация на залата служи за най-доброто с много номера на шкафа, както и прикрепени към него рафтове. Ако имате повече място на стената на залата, опитайте тази специална идея за вашата зала. Шкафът може да бъде изработен от дърво като ламинат или чист дървен материал. Тя ви помага да поставите всичките си елементи като книгите, файловете или други неща.

15. Проектирана стена:

Вместо да отидат за скъп дизайнерски метод, който включва стенопис или тухлени циментирани стени, тапетите са проектирани по най-добрия и рентабилен начин. Разходите за дизайн на тапети варират в зависимост от материала и избрания дизайн. Прост дизайн на тапети с цветен дизайн е добра идея за декориране на стенен таван за зала. Тя помага да получават добри коментари от приятелите си, както и семейството, ще получите добри отзиви за този тип дизайн за вашата зала.

Изборът на правилния метод за декориране на залата и реализирането му на дясната стена е трикът, който ще донесе една проста малка зала в дизайнерска зала с минимално количество мебели. Дизайнът на тухли и керемиди може да се комбинира и с тапети, предназначени за огромна жилищна площ. Изберете подходящия с интериорен дизайнер и направете къщата си в модернизиран дом. Опитайте уникален дизайн за стената си. Никога не правете компромис с качеството на стенното проектиране. Вие ще получите добри възможности в дизайна на стената. Обсъдете вашите изисквания с доставчици и вземете дизайн според вашата креативност. Стената е огледалото на къщата ви.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: 3d обои для гостиной. Современные идеи дизайна гостиной. (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send