Красота и мода

Как да измерим размера на вашия сутиен перфектно?

Pin
Send
Share
Send


Ежедневният приятел на жената и солидната помощ в нейното изрисуване на чувствените си извивки, чувство за добро настроение в скучния ден на офиса или специална изненада за другата половина на специален ден, сутиен може да се предлага в различни цветове, гами, размери видове, поводи и настроения. Но за всеки сутиен винаги има проблем с размера, с който много жени винаги се колебаят.

Неправилният размер на интимното ви облекло завинаги е буря в килера ви, където някои сутиени пасват добре, а другите дни, когато желаете, сте знаели защо каишката винаги е нарязана на раменете. Накрая и преди всичко, въпреки че размерът е дадено нещо, размерът на чашата е, че за много други това е притеснение, където сутиенът с перфектния размер все още не се чувства много по-близо до душата.

Ето защо в тази статия ще говорим за това как да измерваме размера на сутиен, така че да можете перфектно да излагате кривите си без да се налага да преминете през предишните неприятности.

Как да измерите размера на сутиена?

Носенето на утешител не трябва да ви прави толкова неудобно. Сутиен е приятелска помощ за физическата необходимост и трябва да бъде толкова лесен, колкото и разходка в парка по време на прохладна лятна вечер. Ето защо, преди да започнем да се отдадем на любимите видове, нека да разгледаме стъпките за измерване до подходящ размер на сутиен.

Преди да започнете, просто познайте технологията, която днес ви позволява да определите размера на сутиена заедно с чашките чрез прост калкулатор за размер на сутиен. Много сайтове като уважаваната тайна на Виктория или дори дестинацията за онлайн бельо, Живаме ви предлага тази полза. Но след това отново, преди да изберем подъл път, все още имате нужда от правилен номер за вашия размер. Ето как се измервате за сутиен:

Виж повече: Сладък бюст за майчинство

 • За да започнете процеса, ние ще се нуждаем от подходяща измервателна лента, гъвкавите такива и не-подплатения сутиен. Разбъркайте се в килера си и потърсете сутиен, който се чувства най-близо до идеалното ви прилепване. Лека чаша на сутиена няма да навреди.
 • Сега вземете измервателната лента, докато стоите пред огледалото и я донесете отдолу от вашите ями и през гърба си към предната част, където трябва да се срещнат крайните ъгли. Линията за измерване на лентата трябва да е точно над пристягането на каишката към чашата, което ще ви даде горния размер на лентата.
 • Сега се придвижваме към подвижната лента, която е точно под кривата ви, площта на диафрагмата е точна. Поемайки същата крачка, използвайте лентата от гърба и под ръцете си и ги накарайте да се срещнат в лентата.
 • Всеки път ще получите отделен номер, който вече можете да запишете и след това да се запишете в калкулатора, който ще ви даде идеалния размер.
 • Сега за измерване размера на чашата на сутиена, опитайте се да вземете цялата площ на бюста. Още веднъж накарайте лентата да мине през гърба и да ги съедините отпред. Уверете се, че лентата е разположена точно на върха на бюста при пълна ширина. Сега, за да изчислите размера на чашата, използвайте проста математика и извлечете номера. Ако горната ви лента е била 38 инча и по-ниската е 36, всичко, което трябва да направите, е да приспадне двете ленти, а оставащият брой става размер на чашата по азбучен ред. Така че точно сега с 38 и 36, разликата ще бъде 2, а размерът на чашата ще бъде Б.

Виж повече: Нов брадич

Точки за запомняне:

 • Винаги е за предпочитане да потърсите помощ от друг човек, за да прочетете номерата, тъй като вие се навеждате и четенето им може да промени координатите.
 • Ако получим нечетно число, правилното нещо е да го закръглим до следващия четен брой.
 • Размерите на чашите и дори размерите на сутиените се променят според моделите, видовете и типовете. Така че всеки тип сутиен може да не даде същия резултат.
 • Имате шанс да се променяте физически всеки сега и тогава, така че нагласеният сутиен миналата година може да не е фаворит за тази година и същото продължава. Продължавайте да проверявате размера си, когато се чувствате неудобно.

Виж повече: Как да носят сутиен

Още няколко съвета:

 • Ако искате същия обем, опитайте се да намалите размера на чашата и ако искате да намалите силата на звука, отидете до чаша.
 • Вашият сутиен се побира правилно, когато няма пролуки и разливи и вашата лента е плътно прилепнала.
 • Ако вашата чаша се разлее и вашата лента пасва перфектно, отидете на чаша. Например, от 36 B, опитайте да превключите на 36 C или D вместо да купувате 38B.
 • Ако вашата група се чувства стегната или разхлабена, а чашата ви пасва перфектно, можете да отидете до група (ако е стегната) и да слезете с размер (ако е хлабав). Например, от 36B можете да опитате 34B и 38B.

Когато носите подходящия размер, вие се чувствате комфортно, по-тънки и нямате изпъкнали и зле облягащи дрехи. Позата ви е по-добра, а теглото на вашия сутиен носи равномерно разпределена с подходящия размер на сутиен, за да не се налага да се справяте с болки в гърба.

Повечето жени носят грешен размер и е неудобно. Много проучвания показват, че 80% от жените носят грешен размер на сутиен. Жените, трябва да показват своята красота и да знаете, че измерването на бюста ви гарантира, че всеки път ще носите идеалното прилягане. Надявам се, че вече знаете как да измервате размера на бюста у дома. Опитайте този доказан метод за измерване на размера на сутиена и сега носете правилния размер. Не забравяйте, че носенето на правилния размер ви кара да се чувствате красиви като цяло.

Надявам се, че по-горе статия ще ви помогне да как да се измери сутиен размер. Прочетете тази статия внимателно, за да намерите правилния размер на сутиен.

Източник на изображения: 1, 2, 3.

Гледай видеото: Взимане на размери на куче (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send