Красота и мода

Домашно анти стареене съвети

Pin
Send
Share
Send


Бръчките са нововъзникващ проблем за застаряващото общество. С възрастовите петна, краката на краката и бързото стареене на кожата, домашните средства са най-лесното решение за спиране на стареенето на кожата. Тази статия изброява някои от анти-стареене дома средства, които можете да използвате, за да спре кожата стареене.

Домашно анти стареене съвети: t

Ето няколкото домашно приготвени против стареене съвети, както следва.

1. Глицеринова опаковка:

Това е домашно приготвена опаковка, която съдържа глицерин, лимонов сок и розова вода в равни пропорции. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата за спиране на стареенето на кожата. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете тази паста преди леглото и я измийте сутрин. Това е един от най-добрите домашно приготвени против стареене съвети.

Виж повече: Аюрведа Панчакарма

2. Зехтин:

Маслиновото масло е богато на антиоксиданти и витамини. Той действа като овлажняващ крем за кожата и предпазва краката на врана. Той също така намалява възрастовите петна. Оставете това преди леглото и го измийте сутрин. Това е един от най-добрите домашно приготвени против стареене съвети.

3. Сурови картофи:

За да намалите тъмните петна или възрастовите петна по кожата, суровият картоф е най-доброто лекарство. Нарежете суровия картоф и го разтрийте върху тъмните петна, за да го намалите. Той ще намали всички недостатъци, тъй като картофеният сок намалява фините линии и бръчките и помага за премахване на тена. Това е един от най-добрите домашно приготвени против стареене съвети за грижа за кожата.

4. Кокосово мляко:

Кокосовото мляко поддържа кожата твърда и спомага за намаляване на фините линии и бръчки. Суровото кокосово мляко е най-доброто средство против стареене, което можете да използвате. Той също така овлажнява кожата. Това е един от най-добрите домашно приготвени против стареене съвети.

5. Пакет за домати:

Това е домашно приготвена опаковка, която съдържа доматено пюре, лимонов сок, куркума и брашно от леща в подходящи пропорции. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата за спиране на стареенето на кожата. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете тази паста на 15 минути и я измийте след това. Това е един от най-добрите естествени анти стареене съвети.

Виж повече: Как да поддържаме здрава кожа

6. Морковна маска:

Това е домашна маска, която съдържа сурови моркови. Нарежете ги и ги смесете в миксер, за да създадете паста. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата, за да спре кожата. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете тази паста на 1 час и я измийте след това. Това е един от най-добрите домашни анти стареене съвети за кожата.

7. Маска от зеле:

Това е домашно приготвена опаковка, която съдържа сок от зеле и мед в подходящи пропорции. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата, за да се спре стареенето и бръчките на кожата. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете това на лицето си всяка сутрин, като го изтриете върху кожата. Това е един от най-добрите съвети за анти-стареене.

8. Маска за яйца:

Това е домашна маска, която съдържа 1 яйчен жълтък, мляко на прах и мед в подходящи пропорции. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата за спиране на стареенето на кожата. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете тази паста върху 15 мента и я измийте след това. Това е един от най-добрите домашно приготвени против стареене съвети за жените.

9. Витамин Е:

Витамин Е е известен с намаляването на тъмните петна, възрастовите петна и други кожни дефекти. За да коригирате обезцветената кожа, прилагането на витамин Е е най-известното средство за домашно приложение. Тя работи ефективно и резултатите могат да се видят много скоро. Това е един от най-добрите анти стареене съвети у дома.

10. Маска от авокадо:

Това е домашна маска, която съдържа пулп от авокадо. Смесете ги в миксер, за да създадете паста. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата, която предотвратява увисването на кожата. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете тази паста на 1 час и я измийте след това. Това е един от най-добрите домашно подправени съвети за стареене.

11. Маска за мед:

Медът има хидратиращи свойства и е антиоксидант и антисептик. Това е домашна маска за лице, която съдържа мед, лимонов сок и зехтин. Създайте паста. Това е просто домашно приготвена грижа за кожата, която прави кожата по-лека. Те ще дадат на кожата ви здрав блясък и ще премахнат тена. Оставете тази паста на. Това е един от най-добрите домашни анти стареене съвети у дома.

Виж повече: Домашни съвети за красота за избелване на лица

12. Алое Вера:

Алое Вера спомага за намаляване на фините линии и бръчки. Той охлажда кожата и й помага да се подмлади. Гелът от алое вера облекчава кожата и я прави по-твърда. Тя работи ефективно и резултатите могат да се видят много скоро. Това е един от най-добрите анти стареене съвети за красота.

Не използвайте никакви съставки, към които може да сте алергични. Опитайте тези маски у дома, за да имате по-добра и по-млада кожа!

Източник на изображението: Захранване

Запази

Запази

Гледай видеото: Покритие за кола против лед и замръзване на предното стъкло (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send