Красота и мода

9 Различни и най-добри начини за отпечатване на тениски

Pin
Send
Share
Send


Мислете да получите тениска с персонализиран печат! Да, тези дни хората се пристрастяват към натрапването на печатни тениски. Знаете ли обаче, че има няколко начина да отпечатате собствената си риза!

Начини за отпечатване на дизайни на тениска в дома:

Ето няколко съвета за това как лесно да печатате тениски в дома си.

1. Боядисване на тениска на коприна:

Това е традиционен начин за печат върху тениски. Всичко, което трябва да направите, е да изградите рамка на екрана, да прехвърлите дизайна си към тъканта, да смесите цветовете и да печатате чрез мастило или багрило. И накрая, изсушете въздуха отпечатъка и сте готови с отпечатъка.

2. Техника за ръчно рисуване за отпечатване на тениска:

Това е друг креативен начин да се отпечатат тениски. Всичко, от което се нуждаете, е образ в ума ви, цветовете, от които се нуждаете, за предпочитане боядисани цветове, и тениската, която искате да отпечатате. Blow сушене на печата ще ви помогне с красиви ефекти.

3. Тениска и кърпичка

Обичате да носите ярки цветни отпечатъци! Равенство и боядисване е най-добрият начин да отпечатате ризата си. Тази техника е доста проста, тъй като трябва да завържете тениската си с конци и да я потопите в цветове. Когато изсъхне, го отворете и там сте с най-добрия желания печат.

4. Стенсилиране и обратна трасировка на печатната тениска:

Мислете как да печатате върху тениски с тази техника! Това е най-старата версия за печат на тениски. За целта изображенията се отрязват в хартия, а върху изложената част се разрешава боя. След обратното нанасяне се прави отзад, като просто се изобразява.

5. Избелване на печатната тениска:

Това е обратна техника на картината на екрана. Това е безопасен отговор за отпечатване на моята собствена риза. Всичко, което трябва да направите, е да отстраните боята от тениската с помощта на избелване, като я потапяте или нанасяте разтвор.

6. Аерограф и тениска за пръскане Печат:

Мислете как да отпечатвате собствените си ризи чрез airbrushing и пръскане! Този тип печат може да се направи с помощта на аерографи, смесени цветове и цветни спрейове, за да се получи най-добрият шедьовър, създаващ печат.

7. Щамповане на отпечатаната тениска:

Когато умът ви удари как да печатате на тениски у дома, щамповането е най-лесният начин. Той е подобен на занаятчийското изкуство, което сте направили в училищата, като потапяте обектите в боя или цвят и ги поставяте върху тениската.

8. Отпечатване на тениски с желязо:

Тази техника на отпечатване на тениска се извършва с желязо при трансфери и трансфер на топлина. Всичко, което трябва да направите, е да получите печат на изображението чрез хартия за прехвърляне; използвайте желязо и пренасяйте топлината върху тениската.

9. Мъжка тениска:

Пръскане! Мислете как да печатате тениски у дома с този метод! Просто използвайте четка за зъби и цвят, за да поръсите върху ризата, която искате да отпечатате. Това е един добър избор за вашата колекция за пижами.

Печат на ризи също се превърна в популярен домашен бизнес за много хора. Хората получават печатни дизайнерски тениски и се продават, за да си изкарват прехраната. Това също се превърна в популярен малък бизнес план за лятото, за да изрази своята артистична страна. Ако планирате да закупите някои персонализирани тениски след това опитайте някои онлайн сайтове, където ще получите повече възможности за онлайн дизайн на печат, можете да персонализирате отпечатъка на дизайна си.

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send