Красота и мода

9 Класически диамантен пасианс в злато

Pin
Send
Share
Send


Браслети са едни от най-традиционните индийски бижута, а жените го носят ежедневно в индийски, както и браслети, които се носят особено по време на повод. от млади момичета на възраст
жени по време на партии или специална традиционна функция.

Прости дизайн на пасианс:

За да знаете за различните видове и дизайн на пасианс bangles тук са Топ 9 Solitaire Браслет изложени, които ще помогнат на дамите, за да изберете гривна с тези изброени дизайн.

1. Твърда златна лента с пасианс диамант:

Браслет, изработен от солидно парче жълто злато, без какъвто и да е дизайн или жажда за бръснач, който е украсен с едно парче пасианс диаманти, говори за красота от само себе си. Дебелината на гривната е личен избор.

2. Пасианс с бяло злато и глиц:

Неотдавна за около 10 години очарованието да се носят различен цвят на златото е уловил съзнанието на създателите на злато, за да изведат новаторски дизайн на такъв дизайн, като използвате Бяло злато, за да направите браслети, които са прости и обикновени, обковани с едно парче пасианс. центъра.

3. Дизайнерски двоен тонален пасианс:

Двойният тон може да бъде от всеки два цвята на комбинацията от злато.Най-модерен сега са комбинацията от бяло и жълто злато. Което е сдвоено с скъпоценния камък. Една страна на гривна с жълт цвят и друга част със злато с три камъка в ще бъдат подходящи бижута за всеки повод.

4. Проектиран Златен Браслет с Диамантени редици:

Вътре в един диамант в центъра става за ред, облицовани с един диамант на гривна определено ще блясък в тълпата. Най-носен от средни и възрастни жени.Този вид на гривна обикновено е много скъпо.

Виж повече: Еднолинейни диамантени пръчици

5. Назъбени златни браслети с диаманти от пасианс:

Златната лента е набраздена в средата и е направена в две линии от злато отстрани и в централния ред на единичен диамант, поставен с пролуки между Bangle.This определено е задължителна гривна в колекцията жени бижута.

6. Ruby-Rose Gold - Пас t

Очаквайте розово злато с ярко червен смарагд и пасианс диаманти е блаженство, за да погледнете.Вследствие на своите етнически цветове, този дизайн на bangles ще отида добре със salwar костюми и sarees с мек дизайн.

Виж повече: Комплекти от месинг

7. Злато-пасианс заоблен ръб:

Вместо обичайния дизайн на пръстена, извитият дизайн на Solinaire bangle определено ще бъде по-модерен и може да бъде съчетан с индо-западните дрехи.

8. Розово злато-пасианс Diamond диамант:

Розовото злато е вид златен цвят, в който има по-малко съдържание на мед. Този цвят обикновено е тенденция през последните години, дамите обичат да изпробват различни цветове на бижута, добавяйки към списъка си розово злато с един пасианс. диамант, осеян в центъра.

Виж повече: Индийски кристални браслети

9. Брилянт с диамантен пасианс в злато:

Емералд камък естествен зелен пенливи камък, който означава символ на любовта и началото на новия живот Комбинацията от смарагд с пасианс диамант камък бръснач си струва да го притежават благодарение на своята цветова комбинация: светлината цвят salwar или saree ще отида много добре с тази цветова комбинация.

Има различни дизайн и вид на гривна, които могат да бъдат с камъни на пазара. Лаптопи, които обмислят диамантения камък върху браслета, след това в списъка надделяват над камъните на Solitaire поради елегантния и богат вид, който се изнася, когато се носи, а също и един диамант на гривна е сравнително по-скъп от другите видове диаманти, които са всеки флорален дизайн.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send