Красота и мода

9 Селективни оранжеви блузки дизайни за етнически вид

Pin
Send
Share
Send


Оранжевият цвят е популярен сред етническите облекла този сезон. Независимо дали е съчетано със синьо, червено или розово, той придава невероятен закачлив поглед на зрителя. Цветът е уловил добро сцепление над сари и пазара на lehenga този сезон. Придайте му тъмнина или светлина, тя дава безупречен допир на кожата ви.

Дизайнът на блузата с оранжев цвят Сари:

Да прегледаме някои прости работни блузи в оранжеви цветови нюанси.

1. Прост дизайн на блузка на Брокет:

Обикновените блузи в брокета са доста широко износени днес на обикновени сари. Копринената блуза получава сребърни миниатюрни линии, които придават кръст за прекрасен външен вид. Тя е подходяща за нормални случаи. Дългите блузи се носят по обикновен начин под обикновени сари или под патри сарите за правилно напасване.

2. Дизайн на блуза с висока врата с пълни ръкави:

Оранжева дизайнерска блуза с висок модел на шията е широко носена за сватба или рецепция. На блузата се придава дизайн на шията с дантели и мрежести пълни ръкави. Работата по пластира за врата е неговата основна атракция. Дизайните с висока врата също са популярни за копринените и шифоновите сари.

3. Обикновен страничен дизайн на дантела:

Искате ли различен поглед с легенга? Оранжевата обикновена блуза с една единствена дантела, зашити през кръста, е най-добрата за носене. Блузата придава пакета с къс ръкав за прецизно прилягане. За блузата може да бъде дадена сребърна дантелена работа или кръстосана дантела за уникално облекло.

4. Оранжева блуза с огледална работа:

Легенга с огледална работа и дълга шифон блуза е доста съкрушителен за целта на сватбата. На блузата се дава дълбок обратен V дизайн с декор с малки огледала. Вътрешната е дадена шифон дълъг палто, което му дава нов обрат. Работните блузи Mirror са добре съчетана комбинация за дизайн на корема на легенга.

Виж повече: Лилави блузи за жени

5. Дизайнерска блуза "Златна дантела":

Огънят проектирани оранжево сари блуза дизайни са основният избор на тийнейджъри тези дни. На портокаловата блуза се дават пояси със златист цвят с незначителна яка и плитка V-образна шийка и дълги ръкави. Той дава страхотна комбинация за бенгалски сари.

6. Мрежи и кадифени блузи в оранжево:

Кадифената и чиста комбинация е скъпа за носене на перфектна принцеса Cut блуза. Дизайнерската блуза Orange е изработена с кадифе със златист край на границата, а ръкавът и дълбокият гръб са направени с мрежа за смела визия с дизайнерски сари.

Виж повече: Дизайн на сребърна блуза

7. Оранжева блуза без ръкави:

Дизайнът на дългите блузи на врата придава чувствен външен вид с оформен дизайн без ръкави. Дизайнерската блуза Ориндж е снабдена с тапициран V дизайн с дизайн на ръкав в коприна. На блузата е даден и дизайн на пеперуда, който да го направи Уютен.

8. Блуза с цветен дизайн:

Оранжево и цветя е страхотен мач, носен за дизайнерски допир този сезон за бракове. Оранжевата сари блуза е изработена от копринена и розова конзола, където на оранжевата коприна се дават цветни плетива в розово за цъфтящо докосване.

Виж повече: Дизайни с кадифени сари

9. Обратен дизайн на възела:

Искате ли да разгледате обикновен сари! Оранжева блуза, когато е получила дизайн на възел в коприна, е доста закачлива за тийнейджърите. Дългият дизайн на гърба е направен подобно на дизайна на възела отстрани, а на блузата е поставен и патч за заключване на едното рамо, за да заключи сарието.

Дизайните на портокаловата блуза стават вирусни с различни модели на блуза и работа с кръпка. Популярният дизайн сред всички е дизайнът на лодката, квадратната врата с ивици, дизайна на дантела и дизайна без гръб. Освен това, оранжевата блуза с огледално оформление, заобиколена от кашмирски петна, също се носи широко за очарователен вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send