Красота и мода

9 красиви блузи с дълъг размер и последни дизайни на врата

Pin
Send
Share
Send


Дългата блуза е с дълга дължина. Покрива се до областта на талията. Дори дизайнът на дълги блузи е тежък, че само леки сари ще се съчетаят добре. Дългата блуза не се носи от дамите в редовния живот. Дамите носят дълги блузи предимно в голямо парти. Знаменитости обичат да носят дълги блузи. Дългите блузи са скъпи и наистина изглеждат добре с прости сари.

Дългата блуза има елегантен дизайн, който ви прави да изглеждате изтънчени. Няма да ви се налага да носите орнаменти на дълги блузи, защото ще украсят цялото ти врат. Дамите ще изглеждат модерни в дълги блузи.

Сари блузи в дължина:

Тук споделяме някои от най-добрите дизайни в блузи с дълги ръкави.

1. Стилна дълга блуза с пълни ръкави:

Тя е дълга блуза за жени в черен цвят. Работата е толкова тежка. Тя изглежда разточително със своя модел, така че сарито трябва да бъде просто и просто. В противен случай ще стане разхвърлян. Дългата блуза ще бъде подчертана с обикновена сари. Той е идеален за сватба.

2. Етническа дълга блуза с кръгъл врат:

Това е етническа дълга блуза с красива бродерия. Той е със син цвят на основата и златен цвят. Тя е в кръгла шия и ще достави превъзходен образ на твоето. Цялата блуза е толкова облечена и ръкавите са от чист материал.

3. Дълга блуза с висок врат:

Тази блуза е с висок врат и пълен ръкав. Моделът на блузата прилича на риза. Той е красиво отпечатан с цветен дизайн. Той има прекрасен външен вид с изискан модел. Блузата е с цип отпред, който придава моден стил.

Виж повече: Дамска блуза с цветя

4. Дълга блуза с деликатен дизайн:

Тя е дълга блуза подходяща за дами. Има деликатен дизайн с просветлени черти. Той е проектиран да бъде идеален за изумително изображение. Тя ще изглежда чудесно на дамите и ще бъде объркваща в тази блуза. Той има феноменален дизайн.

5. Дълга блуза с дизайнерско огледало за работа:

Тази дълга блуза има накрайник и се прави огледална работа отпред. С тази блуза е зашит красив ръкав. Огледалото блести в блуза, което също ще отразява. Огледалната работа ще изглежда традиционна и ще изглежда успокояваща.

Вижте още: Дизайни на печатни блузи

6. Дамска блуза с гръб:

Тази дълга блуза има стил на гърба с цвят отпечатък. Опитайте това в горещо лято и няма да усетите топлина вътре. Отворената част на задната страна изглежда похотлива. Той изобразява смелостта на дамите. Тъй като този дизайн се среща рядко в редовния живот, така че трябва да направите този тип модел в блузата си.

7. Страхотна блуза с дълги ръкави:

Това е наистина креативен и несложен дизайн в дълга блуза. Макар да изглежда богата, без много украса, тя има своя собствена значимост. Дизайнът на тази блуза ще се хареса на максималните дами. Тя е със зигзагова подплата и прозрачна.

8. Блуза с дълги якета:

Тази блуза е в стил яке и дълъг по размер. Тя е без ръкави с различна работа. Тя е закопчана като сако. Дори Дамян от сари е опакован в блуза. Този модел ще изглежда на вас, а други дами могат да ви следват.

9. Блуза с дълъг цип:

Тази дълга блуза е изцяло изчистена от плат с колан и цип. При това сарито има тежък отпечатък, така че блузата не притежава никаква работа. Освен обикновената тежка блуза и обикновената комбинация от сари, това е творческото творчество. Той дава различен стил.

Човек може да започне да носи дълги блузи в семейни функции и бракове, за да постави нова тенденция сред дамите. Понякога е добре да замените късата блуза с дълга и да получите някаква промяна в живота. Ние всички искаме промяна в редовния модел, за да получим освежаване. Опитайте веднъж тази тежка дълга блуза и почувствайте промяната.

Гледай видеото: DIY School Supplies & Room Organization Ideas! 15 Epic DIY Projects for Back to School! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send