Красота и мода

15 лесни занаяти за възрастни, които могат да направят у дома

Pin
Send
Share
Send


Освен че е минало време, занаятите също могат да бъдат професия, на малка основа. За възрастните това е един от най-добрите начини да подобрите уменията си, както и да печелите пари. Това, което можете да направите, е да изпробвате нови занаятчийски идеи и този, който се окаже най-добрият, можете да печелите пари чрез него, също така можете да подобрите способностите си и да разпространите таланта си чрез това.

Лесни занаяти и занаятчийски идеи за възрастни:

Нека видим някои от 15-те занаята за възрастни, показани по-долу,

1. Занаятчийски венец:

Най-добрият занаятчийски идеи за възрастни е спасяване или събиране на останалите парчета лента и хартия от вашите опаковки за подаръци или от ляво над рязане на хартия, от които можете да направите цвете венец, просто като ги залепите върху кръгъл картон.

2. Свещни плавателни съдове:

Лесните занаяти за възрастни са свещни плавателни съдове, това, което можете да направите най-добре е да вземете старите си скучни бели или кремави свещи и да ги залепите с лявата рязане на хартия, можете също да завържете някоя панделка към нея, за да изглежда дори по-креативно. Roll някои лист хартия и ги залепи на кръглата свещ, и вашата свещ няма да изглежда повече скучно. Ако имате някакъв блясък, можете също да поръсите блясък върху него, за да изглежда още по-привлекателен.

3. Плавателни съдове Mason Jar:

така че всеки има домашен буркан, или ако не можете да го намерите в местен магазин, можете да съберете хартиени калеми от лявата част на опаковката ви или да оставите цветни листове, а след това да украсите каничката с тези резници и всичко, което можете да направите, е самоделен занаят за възрастни, можете също да поставите свещ вътре, за да изглежда още по-добре.

4. CD Craft:

Една от лесните идеи за занаятчии е, че можете да направите компактдиск (капак), който трябва да направите, е да съберете старите неизползвани компактдискове, оставени в къщата ви и да направите красив експонат или стена за къщата си. CD-тата заедно и след това поставете някои декоративни елементи върху нея, за да изглежда по-привлекателна.

5. Плаващ съд за сладолед:

Простият занаят идеи за възрастни и най-невероятно да извадя уменията си е, използването на сладолед стик занаят събира сладолед пръчка останали от лявата част на сладолед, ги поставете заедно ги боя, както ти харесва и да направи красива картина от нея.

6. Занаятчийски кораб:

Ей, защо да не събирате някои черупки и да направите домашен плавателен съд от него, които са най-добрите идеи за домашни занаяти за възрастни, можете да съберете черупката и след това да залепите някакъв декоративен елемент върху него, така че можете или да ги окачите с вратовръзка върху него или залепете ги върху някакъв картон, за да направите шоу или да го запазите.

7. Плавателни съдове за клонки:

Една проста занаят идея за възрастни е клонка занаят можете да събирате клонки от заобикалящата ви среда или всяка гора, ако посетите след това можете да ги оцветите или да ги поставите заедно, за да направят нещо от него, след което можете да запазите като експонати в дома си.

8. Хартиени плавателни съдове:

правиш сладка хартиена чанта от хартията, това могат да бъдат подаръци за занаятчии, всичко, което трябва да направите, е да вземете стария вестник и да извадите от него хартиена торбичка и да ги нарисувате с различни цветове. на зайче, като направи уши върху тях и направи очите и носа.

9. Изработване на бутони:

Защо не се възползвате от бутоните, които имате вкъщи, или от старите бутони, които не се използват, ако планирате да си направите рожден ден или картичка за добре дошъл, тогава тук има нещо, което да се забавлява за възрастни, да направите карта от копчета и го украсете добре с още няколко неща и можете да направите фигури от него.

10. Плаващ съд:

Защо не направите някои пейзажи или картини с помощта на бутилка от пластмасова или безалкохолна напитка, съхранявана в дома ви, това са лесните занаятчийски проекти за възрастни, можете да направите цветен пейзаж с помощта на пластмасова бутилка всичко, което трябва да направите, е натопете пластмасовата бутилка с дебела болка и я дръжте здраво на листа с графики, за да направите листенца от нея, след което можете да направите стъблото от него.

Виж повече: Занаяти Идеи за момичета

11. Вино Корк занаят:

някои хора наистина обичат да пият и дори имат домашни барове в къщата си, така че ако сте един от тях, едно нещо, което можете да направите, е да ги хвърлите и да ги залепите заедно, за да направите някаква форма като сърце и можете да го нарисувате, това е най-добрата идея за занаятчийски за възрастни.

12. Плавателни съдове за вино:

не е рядкост да намериш бутилка с безалкохолни напитки или бутилка вино в къщата на хората, така че защо да ги хвърляш, вместо да ги държиш и да направиш шоу, да запазиш лявата бутилка с безалкохолни напитки със себе си и след това да я покриеш с декоративен лист или диаграма въжето и тази проста занаятчийска идея за възрастни ще се окажат полезно нещо.

Виж повече: Лесни занаяти за чадъри

13. Хартия за цветни цветя:

винаги е лесна занаятчийска идея за възрастен да си направи цветна хартия, всичко, което трябва да направите, е да се опитате да сгънете хартията във формата на цвете и след това да навиете лист хартия и да направите стъбло от него, след което ги залепете заедно, след това можете просто да направите хартиено цвете и да го запазите във вазата с цветя.

14. Занаят от мраморна чаша:

Така че имате скучна бяла чаша у дома, защо да не го направите да изглежда малко по-фантазия и интересно, така че едно нещо вземете си лак за нокти и DIY ви чаша всичко, което трябва да направите, е да добавите различен цвят на лак за нокти, за да го даде изглежда на мрамор това е най-добрата идея за занаят за възрастни.

Виж повече: Изработване на идеи у дома

15. Сноуборд:

Това едно самоделно занаят за възрастни е нещо ново на пазара, което трябва да вземете конец и игла и да започнете занаята си, в кръг като можете да вземете CD и да направите няколко дупки в него и да поставите някои декоративни елементи или да се опитате да направите някакъв кораб от конец.

Има много занаятчийски идеи и плавателни съдове, които един възрастен може да направи не само минало време, но и умела дейност, можете също да спечелите малко пари от този занаят, като направите различни неща от дома си и ги продадете.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: JFK Assassination Conspiracy Theories: John F. Kennedy Facts, Photos, Timeline, Books, Articles (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send