Красота и мода

9 най-добри идеи за подарък за 11-та годишнина от сватбата

Pin
Send
Share
Send


След като завършите 10-те години, 11-та годишнина от сватбата ви очаква с нетърпение. Можете да подарък вашия съпруг продукти, изработени от стомана или можете да ги подарък модни бижута.

Най-добри идеи за подаръци от 11-та годишнина от сватбата:

Нека да намерим тук с идеи за годишнина от 11-та годишнина от сватбата за него и за нея.

1. Персонализирана стоманена вилка:

Ето един страхотен 11-годишен подарък за годишнина от сватбата, който можете да дадете на съпруга си. Тази вилица е гравирана с думи за годишнината и може да бъде запазена като спомен. Можете да гравирате и имената на двойката на вилицата. Всъщност тази вилица ще напомни на вашия скъп човек как вие двамата прекарвате добрите си моменти от 11 години; този подарък винаги ще бъде добър избор.

2. Кука и линия:

Този сладък 11-годишен кука и подарък линия е идеален за вашия човек. Гравировката, направена на куката, е точно така. Добавете странни бележки върху стоманеното парче и това може да се поддържа винаги. Това е още един закачлив подарък за вашия човек, изненадайте го с този вид малък подарък.

3. Стоманено сърце:

Голяма игра на думи, тази стоманена плоча с форма на сърце е уникален 11-годишен подарък за годишнина от сватбата. Думите „вие сте стомано сърцето ми“ е хубав начин да предадете любовта си към съпруга си. Стоманеният вид на плаката може да бъде направен лъскав или сплъстен. Това е израз на думите ви чрез идеята за подарък.

4. Вложки на портфейла:

Вземете тази персонализирана вложка от портфейла, направена само за вашия 11-ти годишен подарък. Вмъкването на портфейла е стоманено парче, което е гравирано с любящи думи. Можете да персонализирате думите по ваш избор и да се направи гравиране. Това е перфектен подарък за вашия съпруг на 11-ия ден от годишнината от сватбата.

5. Бижута от неръждаема стомана:

Това е един чудесен подарък, за да дадете на жена си 11-годишнината. Частите от бижута от неръждаема стомана са лъскави и зашеметяващи. Можете да си вземете часовник, верига или гривна. Изберете бижута, които ще бъдат обичани от нея и могат да се носят на специални поводи.

6. Секретни маншети за съобщения:

Уникален подарък е секретното копче за съобщение. Тези малки стоманени красавици са направени по такъв начин, че можете да поставите една малка бележка във всеки от копчетата за ръкавели. Това е просто чудесно за 11-тия годишен подарък за вашия съпруг.

Виж повече: Идеи за подаръци за 10-та годишнина от сватбата

7. Стоманен компас:

Този джобен компас, изработен в стомана, е очите за него. Можете да получите тези джобни компаси, за да бъдат гравирани като подарък за 11-та годишнина за него. Компасът е елегантен и компактен, за да се държи в джоб на палто.

8. Комплект дъски от стомана за сирене:

Опитайте се да подарите този чудесен комплект за сирене, който се състои от стоманени ножове и вилици. Подаръците за 11-та годишнина за него и нея могат да бъдат елементи, които са съществени и полезни, както и стилни. Ако обичате да се забавлявате и да изпробвате нови и екзотични неща, то този комплект за сирене е това, което трябва да подарите.

Виж повече: 9 години годишнина подаръци за него и нея

9. Модни бижута:

Модни бижута са модерната тема за идеите за подарък за 11-та годишнина. Тази страхотна усукана гривна е перфектна като модна бижутерия, за да даде на жена си. Жиците на гривната са красиво преплетени, за да образуват зашеметяващо парче.

11-та годишнина от годишнината от сватбата са силни като стомана и могат да бъдат лъскави и хладни. Артикулите варират от бижута до дреболии. Какъвто и да е подарък, който ще изберете, помага да се направи щастлива връзка между двойките.

Виж повече: Подаръци за 8-та годишнина

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Влогърството работа ли е? Отговори на въпросите ви по темата (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send