Красота и мода

Как да разкараме корема мазнини в 15 дни?

Pin
Send
Share
Send


Коремни мазнини! Дали изглежда добре? Искате ли да загубите корема мазнини само за 15 дни? За повечето хора е трудно да се повярва, че коремните мазнини могат да бъдат намалени само за 15 дни. Всички вие знаете, че промяната в диетата, както и упражненията могат да доведат до сравнително голяма загуба на тегло за малко време. Всичко над 40 инча или 102 см при мъжете, както и при 35 инча или 88 см при жените е добре известно като абдоминално затлъстяване или корема. И в този член съм дал някои от най-добрите начини, които ви помагат да губят мазнини по корем за 15 дни.

Най-добрите методи за загуба на корема мазнини за 15 дни:

1. Изгответе всеки ден:

Една седмица е малко време, затова изпращайте на напрегнато упражнение, за да постигнете целта си. Един час силна кардио ще ви помогне да изгорите калориите заедно с потта от малко вода. Веднага се уверете, че ще пиете вода, за да промените това, което излиза в пот, в противен случай тялото ви ще бъде сухо. Направете упражнения, които центрират върху всяка област на корема, по-ниски плюс коси.

2. Сложете леки млечни продукти на вашата диета:

Богатият на протеини гръцко кисело мляко, обезмаслено мляко и все още нискомаслено сирене могат да ви създадат усещане за пълноценност плюс намаляване на калцитриола, хормон, който увеличава мастното съхранение. Консумирайте поне 6 унции. на кисело мляко за всеки ден, изберете неподсладени в противен случай просто подсладени стоки над сладката версия.

Виж повече: Начало средства за намаляване на корема мазнини

3. Премахнете солта от вашата диета:

Солта е един от основните виновници за поддържането на водата. Допълнителната сол, която консумираш, допълнителната вода, която държиш, изграждаш корема си, изглежда по-дебела, отколкото всъщност е. Прекратете добавянето на сол към храната си, както и проучете хранителните етикети, за да погледнете съдържанието на натрий. Избягвайте употребата на храни, които често се повишават в сол.

4. Яжте малки ястия:

Консумирайте малки хранения на всеки два до три часа, за да поддържате вашия метаболизъм висок, както и повишените енергийни нива. Разтегнете протеина, освен сложните въглехидрати. Например, опитайте яйчен белтък, завит с нарязани зеленчуци плюс пълнозърнест тост за хранене.

5. Консумирайте повече протеини:

За предпочитане, всеки от вашите протеини трябва да бъде постно, например яйчен белтък, пилешкото, в противен случай нарязани на червено месо или риба, чрез много малко мраморна или друга мазнина. Протеинът се нуждае от допълнителна енергия, за да може тялото ви да го схване и изгражда мускулите. Създаването на мускули ще ви помогне да изгаряте мазнините. Те ускоряват метаболизма ви, изгарят мазнините експоненциално, докато се покачвате. Помислете за това, докато планирате графика си за упражнения.

Виж повече: Съвети за намаляване на корема мазнини

6. Избягвайте стреса и безпокойството:

Стресът, както и тревожността могат да бъдат източник на свръхпроизводство на сигурен хормон, наречен Кориолис, който насърчава увеличаването на теглото в областта на корема. Така се опитвайте да ви поддържат свежи!

7. Работа върху коремните мускули:

Трябва да работите по коремните си мускули 3 пъти в седмицата. Трябва да се направи хрускане плюс повдигане на крака за 3 серии от 20 повторения. Нещо повече, изпълнявайте дъски, като използвате тялото си в едно лицево лице за 30 до 60 секунди за четири комплекта.

8. Избягвайте да гладувате себе си:

Консумацията на твърде малки ще информира тялото ви да се отклони в стила на съхранение на мазнини, затова консумирайте закуска, силни закуски и пресни ястия. Жените не трябва да консумират по-малко от 1500 калории за всеки ден, докато мъжете не трябва да консумират по-малко от 1700 калории.

Виж повече: Как да намалим корема мазнини за мъже

9. Обучение по писта:

Осъществявайте кръгова тренировка, 3 дни в седмицата. Направете шум в пълни тялото упражнения, подобни на lunges, pull-ups, и лицеви опори, за един набор от 15 повторения. Не пропускайте да проследите всяко упражнение с една минута скачащо въже. Трябва да сте способни да изгаряте около 500 до 600 калории за всяка тренировка.

Гледай видеото: Лечебни кризи Алергии Нервен стомах Паразити (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send