Красота и мода

Как да си направим светеща кожа след 10 дни?

Pin
Send
Share
Send


Знаете ли как да получите светеща кожа след 10 дни? Възможно ли е? Тогава да, които не искат светла, безупречна кожа. Ясната и добре изглеждаща кожа е един от ключовите елементи на красотата на човека. Fit кожата ви помага да се чувствате добре изглеждащи. На първо място трябва да разберете причината за здравето на кожите. Има много фактори, които са отговорни за придаване на тъп поглед на кожата ни като липса на сън, замърсяване, лошо хранене, слънчев загар, пиене на алкохол и т.н. да направи правилния режим на грижа за кожата, както и добър начин на живот.

Как да получите светеща кожа за 10 дни: t

Ето някои прости съвети, за да получите светеща кожа след 10 дни, както следва:

1. Започнете предварително да подготвяте кожата си:

Предложете на кожата си известно време, за да се подготвите, поне 3 месеца по-рано от големия ден. За предпочитане е това да е времето, докато започнете да търсите по-късно от кожата си в състояние, в което не сте го подготвили досега, а диетата ви трябва да е по-здравословна и естествена.

2. Измийте лицето си:

Това е лесно средство за получаване на обикновена, светеща в допълнение към перфектна кожа. Измиването на лицето с вода измива мръсотията, замърсителите и бактериите, които могат да наранят кожата.

3. Спи:

Трябва да знаете, че докато спите кожата ви подмладява и по този начин да получите светеща кожа, е много важно да имате поне 8 часа сън всяка нощ. Погрижете се да почивате добре.

Виж повече: Начало средства за справедлива кожа за бебета

4. Ексфолиране:

За да получите светла и блестяща кожа за 10 дни, трябва да ексфолирате кожата си 3 пъти седмично. Премахва мъртвите кожни клетки и излага прясна и светеща кожа, която е чиста и красива.

5. Почистване от мляко:

Той е един от най-често срещаните съвети за грижа за кожата, които следват, за да се поддържа плюс чиста кожа. Почистването на лицето с мляко не само прави кожата лъскава, но и помага за намаляване, тъмни кръгове, тъмни петна и слънчев загар очевидно.

6. Парене:

Този процес е от полза за лицето, за да отвори порите на кожата и също да помогне за получаване на чиста кожа. При условие, че не можете да уловите времето за изпаряване на лицето си; незабавно потопете чиста кърпа в гореща вода. Натиснете излишната вода и покрийте лицето си. Заминава за 10-15 минути. Тя ще подпомогне освобождаването на порите плюс изхвърлянето на замърсявания плюс замърсители, които могат да разделят порите и да направляват пробивите.

Виж повече: Как да бъдем справедливи за 2 дни

7. Прием на диня и вода:

Това е много важна стъпка за постигане на чиста и светеща кожа, за да се потвърди, че имате изобилие от вода. Мисълта е да се поддържа тялото хидратирано. Освен това, уверете се, че имате много диня, която е чудесен източник на хидратация за кожата ви. В допълнение, можете да имате грейпфрути, броколи и маруля.

8. Пакети за лице:

  • Смес от захар и лимонов сок е един от най-добрите съвети за грижа за кожата, които помагат за придобиване на ясна плюс блестяща кожа за 10 дни. Лимонът работи като естествен избелващ агент, а захарът работи за естествено ексфолиране.
  • Получете пулпа от алое Вера плюс смесете един белтък с 1 - 2 чаени лъжички с мляко на прах. Разбийте го добре и след това намажете с лицето си с четка и докато стане суха, направете още един слой и го сглобете многократно за ½ часа. след това почистете.
  • Вземете пълна чаша листа от мента и ги смажете, за да се получи фина паста. Покрийте лицето си с тази паста и го оставете да изсъхне. Почистване по-късно от 20 минути. Повторете отново за 15 дни.

Виж повече: Начало средства за нажежен кожа през зимата

Гледай видеото: #7 СЛУШАЙ-СЯ-КВО-ЩИ-КАЖА за Рождените Дни (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send