Татуировки

Топ 11 Татуировки в Бангалор

Pin
Send
Share
Send


Има различни татуировки салони в Бангалор, от където можете да получите дизайн направено постоянно на тялото си. Има някои салони, които са доста стари и професионалистите, въпреки че могат да ви таксуват високо, но ще можете да получите 3D или релефни дизайни от тях.

Най-добрите художници на татуировки в Бангалор:

По-долу са изброени 11-те салона за татуировки в Бангалор, откъдето можете да си направите любимия си дизайн.

1. Xtreme салони за татуировки:

Xtreme салон за татуировки се счита за най-добрия салон за татуировки в Бангалор, управляван от srinivas и неговите приятели. Тези артисти (Srini, Ramya, Sanjay Raj, Devil Dhemu, Sanju, Gautham Jackie) са творците на фотореалистичното татуиране и прецизното пиърсинг на тялото. Техните знания и професионализъм не могат да бъдат победени. Ако искате да творчески татуировка дизайни, а след това те са студио за главата за следващата си татуировка.

Как да отида там :

  • Jayanagar адрес: # 12, 1 етаж, 9-ти главен път, Jayanagar 4-ти блок, в близост до Jayanagar RTO офис, срещу: Janata базар, освен униформи на Chouhan, Бангалор - 560011.
  • DVG Road адрес: # 85 / 1-2, DVG Road, противоположно: шоурум на Liberty, Близо до: Хотел Upahara Darshini, Басаванагуди, Бангалор-560004.
  • Hanumanth nagar адрес: # 8, Mount Joy Road, Hanumanth nagar, в близост: HP бензин и BMS момче хостел, Бангалор - 560019.
  • уебсайт www.xtremetattoos.co.in
  • обадете се: 8884888805/9886652084.

2. Студио за татуировки Pradeep Junior:

Това е собственост и се управлява от Pradeep Junior. Това е много добре познат parlous да си постоянен дизайн направено от. Тези хора персонализират висококачествените произведения на изкуството като 3D или дори най-тъмните рисувани и тъмни племена. Ако търсите други нормални и обикновени момичешки дизайни, те също могат да ви помогнат с тях. Те поддържат добра рекордна база от 2009 г., когато този магазин беше отворен. Затова, ако искате да създадете дизайни по поръчка, тези хора имат дори и най-креативните художници, които могат да извлекат цял ​​дизайн за вас и да го направят според Вашата пригодност.

3. Студио за татуировки в Dark Arts:

Това е собственост и се управлява от Pradeep Menon и много от неговите клиенти го познават от творческата и артистична работа, която той прави. Оттук можете да получите не само напътствия, но и художествени проекти. Той се отказал от работата си и започнал професионално да поеме работата по оцветяване. Това е най-доброто студио за татуировки в Бангалор.

4. Студио за татуировки Gold Touch:

В този магазин ще получите насоки по отношение на процедурата по проектиране, както и предпазните мерки, които трябва да предприемете, за да получите правилните цветове и дизайн след неговото изпълнение. Той се намира в Indiranagar. Това е най-доброто студио за татуировки в Бангалор.

Виж повече: Татуировъчни центрове в Хайдерабад

5. Татуировки на Буда:

Те предлагат няколко вида проекти, от които можете да избирате или можете да поръчате поръчкови модели. Можете да намерите този магазин близо до Big Bazaar, Главен път Nagavarapalya.

6. Вечно изражение:

Тези хора се специализират в различни проекти. Те имат много помощници, които също ви помагат да постигнете правилния дизайн.

7. Студио за татуировки Kraayonz:

Първоначално това е част от верижните студия, разположени в Бангалор, които са собственост на Самир Патанге. Адресът е Магазин № 8, сграда Архада на Рахея, Koramangala, можете да получите повече информация на техния уебсайт. //www.kraayonz.com/

Виж повече: Най-добър художник татуировка в Делхи

8. Студио за татуировки на небето:

Това е много добре познато студио, от което можете да си направите дизайна на достъпни цени. Можете да получите повече информация за подробностите от техния уебсайт. //heavenstattoobangalore.in/

9. Студио за татуировки на Мария:

Те са много креативни хора, от които можете да получите своя дизайн. Можете да получите повече информация от техния уебсайт //mariatattoostudio.webs.com/.

Виж повече: Известни художници татуировки

10. Студио за татуировки Inkprik:

Собственикът на това студио е международно обучен студент от известния експерт по татуировки Ланселот Уилки. Можете да получите артистичен дизайн направен от тук и да получите повече информация от техния уебсайт. //www.inkprik.com/. Той е един от най-добрите татуировки в Бангалор.

11. Салон за татуировки на Брахма:

Това е много добре познато студио и е първото, което е открито в града. Тук можете да получите най-обучените артисти, а също така ще можете да получите дизайни по поръчка. Можете да получите техните данни от техния уебсайт и да знаете за цените. //www.bramhatattoostudio.in. Ако искате добра атмосфера, както и обучени артисти, които обичат да правят най-креативни творби на своите клиенти, това е мястото, откъдето трябва да направите своя дизайн. Те могат също да ви напътстват по отношение на цвета, както и по отношение на последващите грижи. Това е един от най-добрите салони за татуировки в Бангалор.

Гледай видеото: 1. БАНГАЛОР. СЕРЕБРЯНАЯ ЧАШЕЧКА В ПОДАРОК. КАПРИЗНЫЙ ТАКСИСТ НЕ ХОЧЕТ НАС ВЕЗТИ. ИНДИЯ (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send