Татуировки

15 Стилни татуировки за двойки на крал и кралица

Pin
Send
Share
Send


По-малко татуировки идват със смисъл и ако сте влюбени или сте двойка, тогава можете да използвате татуировка като ангажимент, тази царична татуировка описва силата на любовта; показва, че връзката ви е силна до края на живота. Двойките, които се влюбват един в друг, обикновено си правят съответно царя и царицата на своята любов и живот. Те дори избират да правят татуировките на показване на инициалите или буквите на думата крал и кралица или портретите на царя и царицата на всяка част от тялото им.

Татуировките могат да бъдат красиво издълбани с короните на краля и кралицата. Някои красиви примери са добре описани в тази статия.

Най-добри и стилни татуировки на крал и кралица:

Нека да намерим тук с татуировки King and Queen за двойки и любовници, за да запазят любовта завинаги.

1. Татуировка за китка и кралица:

Думите на царя и царицата са написани на китката или може да се каже, че са написани на гърба на дланта с красив ръкописен текст и короните на съответния вид изглежда невероятно. Когато двойката държи ръката на другата, татуировките разкриват динамичната характеристика на двойката като крал и кралица. Можете да споделите мислите си с партньора си с този стил на моделиране.

2. Татуировка за крал и кралица:

Инициалите за крал и кралица са поставени върху китката под палеца със съответните цветове в червено и черно за дамата и мъжа. Татуировката е така проектирана с малък шаблон от коронките и сърцето и листа от покер комплекта за съответната ръка. Можете да опитате този дизайн, за да опишете вашата любов по прост начин, вземете този дизайн и дайте любовно изявление на партньора си.

3. Писмо от крал и кралица N татуировка на корони:

Короната и кралицата, татуировката, корона с букви и корона на ръката изглежда красива на ръцете на двойката. Големи инициали и сенчести граници дават зрелищен вид на татуировката. Можете да вземете корона с името на крал и кралица; ще получите хубаво внимание от вашия скъп.

4. Татуировки на короната и кралицата:

Татуировките на царя и царицата могат да се правят на ръцете на двойките, като само коронките са подчертани навсякъде по ръката на двете двойки. Човекът може да направи татуировката на кралицата и краля на гърба на дланта, докато дамата може да направи на края на китката. Този стил е добър контакт с партньора ви; това е символ на вашия ангажимент.

5. Татуировка за пръст на крал и кралица:

Двойка татуировки с крал и кралица признаци също имат малки проекти на корони на пръстите. Двойките правят такива татуировки като скрити татуировки от вътрешната страна на пръстите, които се виждат само ако са показани. Сладките малки корони изглеждат прекрасно. Когато вземете пръста си от партньора си, тогава и двата проекта ще се приближат и и двамата ще получат добро чувство, тъй като този тип дизайн дава подходящи чувства на сърцето. Хубава колекция за вашата любов по прост начин.

6. Татуировки на рамото на краля и кралицата:

Картинките за татуировки на крал и кралица също са добре познати, че са направени на раменете от двойки. Двойките правят такива татуировки с чувство на гордост и също имат кралско отношение. Лесно видимата картина на татуировката на краля и кралица изглежда красива. Ако опитате този дизайн на раменете си, тогава и двамата можете да използвате жилетката и горната част на рамото, за да покажете любовта си. Това е лесен начин да привлечете вниманието върху татуировките си.

7. Царе лъв и татуировки на лъвица:

Татуировките на двойките с татуировките на кралицата-кралици, които представят краля на лъва и лъвицата, също изглеждат невероятно. Мъжете и жените, които обичат природата и дивата природа, обичат татуировките, изработени по такива теми. Лицето на лъв и лъвица, както царят и царицата, направени по средния пръст, изглеждат красиви. Лъвът показва, че силата му и лъвицата кралица заслужават лъва си като цар, татуировката на кралицата дава пълна сила на вашата връзка.

8. Татуировка за тяло на крал и кралица:

Татуировката на царя и царицата, направена върху тялото, са много красиви татуировки за двойки и за смислена татуировка на крал и кралица. Двойките избират да покажат на тялото си облеклото си от крал и кралица. Онези омъжени двойки, които обичат да показват различен модел на любов, а след това могат да опитат този стил на изявление на любовта, получават такъв дизайн на първата си вечер на брака.

9. Татуировки за крал и кралица:

Татуировките king & queen могат да бъдат невероятно избрани с красивата идея да направите портретите на ръцете или краката си. Портретите изглеждат чудесно, като коронясаният крал и кралица се влюбват красиво един в друг и държат рози в ръцете си. Когато ръцете се съберат заедно, татуировките изглеждат така, сякаш портретите се завършват заедно. Това е прост и очарователен дизайн, който ще получите за по-малко време; можете да опитате или да персонализирате различни модели на идеи.

10. Кралят на лъвовете и кралицата увенчана с татуировка на краката:

Лъвът и кралицата татуировки изглеждат красиви, когато са издълбани на краката. С допълнително докосване на творчеството татуировките на краля и кралицата на лъва могат да бъдат коронясани. Лъвът и лъвицата, считани за крал и кралица на хората от дивата природа, могат да избират идеята като татуировки на тялото си. Такъв дизайн е известен и сред младоженците; помага им да покажат своето отношение и характер на любовта. Това отнема малко време, но ще получите страхотна картина след завършване на този дизайн.

11. Татуировка на гърба на краля и кралица:

Татуировките за съвпадение на кралицата и кралицата се правят от двойки, които се виждат лесно на гърба. Кралските и царичните корони са красиво издълбани предимно на задната врата. Изработени в цветно мастило, татуировките изглеждат красиви. Когато проектирате тази татуировка на гърба на гърба, тогава този дизайн ще привлече вниманието на всички, изглежда добре на зад гърба.

12. Татуировка на краля и кралица Роза:

Тъй като розовото цвете се счита за цар на всички цветя, хората избират творческата идея да направят розовата корона с короната на краля и царицата съответно на ръцете на мъжете и жените. С и допълнителен ефект от писмено написана татуировка на крал и кралица изглежда по-красива. Този дизайн предпочита младите или старите двойки, които обичат да споделят нещо различно, но привлекателно.

13. Първоначални татуировки на сърцата на краля и кралицата:

Татуировката на царя и кралицата на сърцата също може да бъде красиво изрязана на гърба на краката. Сърцето е символ на любовта и то описва, имате сърце, което вече се е захванало. Ако искате да покажете своята голяма ангажираност, тогава казва на партньора си тази проста идея за дизайн. Едно просто сърце с инициалите на крал и кралица изглежда просто трезво и привлекателно.

14. Татуировки на царя и кралицата:

Татуировките на царя и кралицата са също по-нови и много атрактивни татуировки, които са били диви сред любителите на двойката татуировки. Шахматните татуировки за крал и кралица за мъже и жени, съответно, могат да бъдат направени на всяка част от тялото, представляваща ги като крал и кралица един за друг. Можете да използвате всякакъв вид картина, която описва крал и кралица, но този цар и кралица на шаха дава добър избор сред всички татуировки на кралицата. Опитайте това за вашата скъпа.

15. Татуировка на краля и кралица:

Татуировките на царя и царицата са любими сред мъжете и жените с най-приличен стил и дизайн на татуировките на крал и кралица. Пръстените са красиво изваяни с татуировките на царя и царицата. Можете да опитате този дизайн на татуировката върху предмишниците си, дайте тази идея на партньора си и да погледнете този дизайн за дълго време.

Кралят и кралицата не са пълни без всяка друга, хората, които страстно се влюбват като кралете и кралиците, обичат идеята за татуировки на крал и кралица. Те красиво обособяват короните на царя и царицата и техните части на тялото. Писането на инициалите с малки шаблони също е в много тенденция в света на татуировките. Татуировките на тялото могат да бъдат невероятно боядисани в мастилото на татуировките, описващи любовта на царя и царицата един към друг. Дали това е кралят и кралицата на лъва, или царят и царицата на шахмата, Орт, царят и царицата на цветята, розовото цвете, мъжете и жените се представят за цар и царица един за друг с тези идеи за татуировки. Когато планирате такъв тип проекти, че времето да вземе насоки от вашия татуировка дизайнер, те са експерти в татуирането, така че те ще ви представят някои нови колекции също.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: DVD 4 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send