Красота и мода

9 Последни и любими плажни сандали за жени и мъже

Pin
Send
Share
Send


Плажните сандали са най-удобните обувки. Докато пътувате по плажа по време на горещото време, хората обикновено предпочитат да носят широки тениски и капри с плажни сандали. Плажните сандали са отворени и ефирни. Студените вълни минават край плажове, а хората в сандала се отпускат от горещата атмосфера. Когато отивате на ваканция в близост до плажа, хората правят всичко ново. И един от тях е плажният сандал.

Прости и най-добри сандали за плаж за жени и мъже:

Има много красиви дизайни на разположение в плажните сандали, които са прекалено меки и гладки да се носят в близост до плажа. Тя ви дава максимална релаксация.

1. Ръчно изработени плажни сандали:

Това е наистина зашеметяващ женски сандал. Тя е ръчно изработена и има дебела каишка с ключалка на глезена. Има висящ букет цветни нишки с две златни вериги. На лентата на глезена има зигзагообразен модел. Има тънък трицветен дизайн на тънки ремъци.

2. Плажни сандали:

В този плаж сандаловите жени ще привлекат вниманието на други хора на плажа. Има кръгла тънка кафява кожена каишка, покриваща областта на глезена, украсена с малък кръгъл тюркоазен камък и три големи нишки. Има дори висящи нишки, които изглеждат просто страхотно.

3. Кожени плажни сандали:

В този сандал на плажа мъжете ще се чувстват просторни. Има кръст от черна кожа, прикрепена с права черна кожа върху пръстите. Целият сандал е като отворен, така че кракът ви ще усети вълните на хладна атмосфера. Простите сандали за плажа изглеждат прекрасни.

4. Сандали за плаж:

Това е мъжки плажен сандал с успокояваща основа. На основата има квадратна шарка с топло усещане. В сандала има два ключалки с кръст сива кожа. На гърба на сандала има твърда подметка, която ще ви осигури здраво и безопасно ходене през лятото.

5. Сандал на плажа Крис Крос:

Това е уникален цвят сандал плажове за мъже. Оранжевият цвят на сандала изглежда нов и рядък. Това е стилно с обикновена работа. В предната част на сандала има два кръстосани кръстачки с каишка, покриваща крака. Над ъгъла на сандала има точково изображение.

6. Голям цвете шипове сандал:

Това е изключително удивителна дамска плажна сандала с голям цветен модел, обсипан с сандал. Има много цъфнало цвете, създадено с тъкан. Има два слоя златни топки, прикрепени с кожа над глезена със сладка катарама.

7. Сандал с дебел дънен плаж:

Това са червени плажни сандали за жени с дебело дъно. Дебелото дъно ви предпазва от замърсяване на крака с пясък. Прекрасното сърце е осеяно с три малки топки. Сандалът от червен цвят винаги изглежда сладък за дамите.

8. Сандал на плажа "Златни мъниста":

Той е поразителен и дизайнерски сандал на плажа. Има толкова много сладки златни мъниста, обсипани отпред на сандала. Цветът на сандала е двуцветен, т.е. светъл и тъмен. Тези снопчета златни мъниста привличат очи на публиката. Този сандал ще придаде блясък на вашата превръзка.

9. Сандал за сватбени плажове:

Това е белият сандал за булката. Когато на плажа се организира сватбена сватба, булката обикновено носи този тип сандал. Това няма никаква основа. Върху горната част на крака има само дантела с блестяща работа. Това изглежда толкова привлекателно и красиво за дамите.

Има различни номера на приятни плажни сандали за мъже и жени. Той подобрява цялостния ви облик и индивидуалност. Тези плажни сандали са изключително уютни и безопасни. Той изглежда мил и елегантен с добре изглеждащ вид. Това добавя чар и магия в ходенето. Фин сандал ще ви вдъхнови да се разхождате близо до плажа и да грабнете вниманието на сандала си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: My Friend Irma: Lucky Couple Contest The Book Crook The Lonely Hearts Club (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send