Татуировки

Топ 10 на татуировките в Мумбай

Pin
Send
Share
Send


Татуировките са много популярна форма на изкуство и тенденция и има различни магазини в Мумбай, които дават тези услуги, за да отговарят на вашите джоб.

Най-добри салони за татуировки в Мумбай:

По-долу са представени 10-те най-добри татуировки в Мумбай, както следва.

1. Студио за татуировки на извънземни в Мумбай:

Това е много добре поддържано студио. Можете лесно да получите необходимия дизайн от тях. Това също е много популярно студио. Можете да получите племенни, момиче тип и няколко други различни модели от техния магазин. Тези хора също се специализират в потребителски модели. Това се намира в Арам Нагар, Версова. Можете да получите повече информация за цените, които те таксуват, както и за дизайна, който са направили от уебсайта си. Можете също така лично да ги изпратите по пощата, за да знаете за желаните от вас дизайни, както и за разходите за тези типове модели. Уебсайтът им е на адрес //alienstattoos.com/.

2. Мастила N игли:

Това е популярен салон в Мумбай за дизайн на мастило. Можете да проверите техните разнообразни творби от тяхната страница. Можете също така лично да изпращате поща и да знаете от тях за цените на дизайните, както и за вида на шаблона, който искате. Те обичайно правят няколко различни племенни и други стилни модели. Магазинът им се намира в близост до комплекс Sundarvan. Клиентите могат да се свържат с тях чрез страницата си с лицева книга, която е на адрес www.www.bookbook.com/inksandneedlestattoo?fref=photo

3. Студио за платно на тялото в Мумбай:

Това е добре познат салон за татуиране. Техните такси също са сравнително по-високи и можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес www.mumbaitattoos.com/. Този магазин е проектирал няколко Боливудски и други знаменитости, които включват Аамир Хан и Приянка Чопра. Той е най-добрият татуиран художник в Мумбай.

4. Татуировка:

Това е много популярно студио, което ви дава няколко вида дизайн. Тези хора също могат да направят племенни дизайни за вас. Тези хора също специализират в японски и азиатски дизайн. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес www.tattooism.in/. Той е един от най-добрите татуировки в Мумбай.

5. Салон за татуировки на Бен:

Ако не харесвате външния вид на стария си дизайн, тези артисти могат да ви дадат модел, подходящ за новите тенденции. Можете да получите и други потребителски модели от този магазин. Можете да получите повече информация от този сайт //places.wonobo.com/mumbai/bens-tattoo-lounge/1266962.

Виж повече: Най-добър художник татуировка в Ченай

6. Студио за татуиране на вещици в Мумбай:

Това добре познато студио е на Navi Mumbai. Можете да получите разнообразни дизайни и потребителски модели от тях. Можете да проверите техния уебсайт на адрес http://www.witcharttattoo.com/. Това е най-доброто студио за татуировки в Мумбай.

7. Студио за татуировки на AL в Мумбай:

Това студио се намира в Bandra. Можете да получите разнообразни дизайни от това място. Ако искате племенни или други полинезийски модели, тогава тези артисти могат да ви дадат потребителски модели. В този магазин има и художници по рисуване, които могат да ти скицират потребителски японски модели. Можете лично да ги изпратите по пощата, за да знаете цените им. Можете също така да проверите техните проекти и да получите друга информация от техния уебсайт на адрес //alstattoostudio.com/.

Виж повече: Център за татуировки в Бангалор

8. Студио за татуировки с неподходящи игли в Мумбай:

Това е популярно място за дизайн, което можете да проверите. Техният уебсайт има информация и можете да проверите галерията им от проекти. Основните артисти са Акшай Раджа и Виджай Шах. Уебсайтът им е на //naughtyneedlestattoos.weebly.com/. Той е най-добрият татуист в Мумбай.

9. Студио за култура на татуировки в Мумбай:

Това е популярно студио с разнообразие от японски и древни модели за своите клиенти. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес http://www.hakimsaalim.com/. Той е и най-добрият татуировчик в Мумбай.

Виж повече: Студия за татуировки в Делхи

10. Tattoo Star Collective:

Това е добре познато студио в Мумбай с творци, които могат да изработят разнообразни дизайни според вашите способности за комфорт. Можете да получите повече информация за техните цени и дизайни на галерии от тяхната страница на книгата на лицето на адрес www.www.book.com/Tattoostarcollective/timeline. Той е един от най-популярните татуировки в Мумбай.

Гледай видеото: Coldplay - Hymn For The Weekend Official Video (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send