Красота и мода

Мъжки грим на Лакме

Pin
Send
Share
Send


Lakme е една от водещите козметични марки и предлага голямо разнообразие от услуги. Тези услуги са необходими не само редовно, но и при специални поводи като сватби, много е важно да има някой надежден, който да поеме отговорността за тези малки неща, за да накара булката да се чувства специална.

Тук са най-известните Lakme булчински пакети, които Lakme оферти.

Аура преди сватбата:

Булките трябва да изглеждат свежи и да се чувстват спокойни, преди да започнат всички церемонии и забързаното сватбено тържество да поеме. Този предварително сватбен пакет включва маникюр, педикюр, лицеви, резби, пълно ваксиране, избелване на тялото и лицето, блясък и лечение на косата няколко дни преди сватбата.

Виж повече: Индийски грим за булчински лица

Златен блясък преди сватбата:

Пакетът включва две заседания с експерти за период от три дни. Това обикновено е една седмица преди сватбата.

Първото заседание включва: Консултация за косата и кожата, избелване: линия на блузата и лицето, резбата, незабавното сияние на лицето и косата.

Второ заседание Включва: Пълна кола маска, Намаляване с бикини линия - отпред и отзад, масаж на тяло, маникюр и педикюр.

Ангажимент - Саган - Пакет за рецепция:

В този пакет се полагат грижите за трите основни функции преди деня на блатото. Тя включва сари драпиране, основен грим, стайлинг на косата и промяна на лака за нокти, за да се чувствате свежи и специални по време на функциите.

Булчински пакет:

Булките се правят, за да се чувстват специални на големия си ден със сари или дръпване на легенга с воал, специална коса с декорация от цветя или коса, специална боя за нокти и грим. Специалистите полагат специални усилия, за да ви накарат да изглеждате и се чувствате специални в този най-важен ден от живота си.

Виж повече: Кея Сет Мъжки грим снимки

Булчинска аура:

След като церемониите и функциите започват, естествено е булката да се чувства стресирана и с ниска енергия. Този пакет е предназначен специално за подмладяване на булката с маникюр, педикюр и лице на 11-ия час преди крайните сватбени ритуали.

Bridal Golden Glow:

Не всички булки могат да отделят достатъчно време, за да изглеждат перфектно на големия си ден. Въпреки това, с каквото и малко време те могат да осигурят, експертите на Lakme поставят най-добрия си крак напред и поглезят булката в най-голяма степен. Тя включва услуги като ексфолиация на цялото тяло, почистване на лицето, блясък, грижи за ръцете и краката, които също работят като де-стресори и драпиращи услуги.

Bridal Platinum Glow:

Този пакет включва обширно глезене на булката от ядрото за цялостен външен вид, услуги за коса и кожа, масажи и полиране на тялото, за да придаде на кожата вътрешно сияние с времето.

Премиум преди сватбата:

Този пакет е за тези, които нямат време, но се нуждаят от преобразяване за нула време. Пакетът е персонализиран според нуждите на булките. Обикновено отнема едно заседание или две с булката и предлага пълно облекло в рамките на една седмица.

Виж повече: Пакети за сватбени грими

Персонализиран експертен съвет:

За онези, които не са сигурни какво трябва да направят преди сватбата за оформяне, този пакет е за тях. Продължителността му е около 10 дни, когато се предоставят експертни съвети по всички основни области на грижата за булките. От восък до какъв вид на лицето и цялостния грим и външен вид на големия ден се осигурява консултация.

Специализирани услуги за семейство и приятели:

С булките, другите членове на семейството и приятелите също трябва да погледнат най-добре. Този пакет е за тези важни членове в живота на булката. Те са снабдени с грим, прическа и драпиране на сватбения ден.

Тези пакети са много полезни и разумни. Те струват около 3000 до 35000 според направените модификации. Но има едно уверение, че след като предадете отговорността на експертите на Lakme, можете да седнете и да се отпуснете.

Източник на изображения: 1

Гледай видеото: Най-лесния начин за кичури! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send