Красота и мода

15 най-добрите Боливуд Сари с изображения

Pin
Send
Share
Send


Знаете ли, че повечето от модните сари, които жените са спортни тези дни са вдъхновени от тези, които се забавляват с дивините на Боливуд. Тези Сари са почти подобни на моделите, които носят знаменитостите. Дизайнерът работи много усилено, като прави копие на това и понякога в този процес те правят нещо много по-добро от първоначалното. В тази статия ще обсъдим някои Боливудски сари за всички жени, които искат да изглеждат стилно и да се забавляват с атмосферата на града.

Огромни Боливудски Сари със снимки:

Топ 15-те най-нови салиса със снимки са както следва.

1. Дизайнерът Сари спортиран от Дипика Падуконе:

Това е един от най-добрите сари, които се пренасят от знаменитост в Боливуд. Цветът е толкова трезвен, че почти всички жени ще са склонни да носят това върху тялото си. Моделът, който това показва на границата, може да се каже, че е основната атрактивна характеристика за тази и за всички невероятни характеристики това е Саливата на Боливуд, която можете да сортирате тази година. Със сигурност може да се доверите на тази перфектна Боливудска дива и да се чувствате комфортно в този вид сари. Спортирането на това сари със блестяща блуза определено ще увеличи привлекателността.

2. Елегантното сари на Черния Боливуд:

Ако търсите красиви сариди на Боливуд, това може да е едно от. Сари изглеждат еднакво добре и от двете страни и за всички добри характеристики, които се ползват от този сари, може да се каже, че е един от най-добрите салиси на Боливуд, които жената може да мисли за носене. Наистина изглежда добре с черна блуза. Дизайнът на долната част на сари е нещо, което повдига бар за красота. Жените жадуват за спортни Боливудски сари като тази на партита.

3. Сари от Южна Индия

Този сари е бил преживяван от вечнозеленото Шрия Саран на едно събитие. Южен индийски дизайнер дойде с идеята да направи такъв фантастичен сари. Дизайнът е проследен повече от веднъж и може да се каже, че е един от най-възхитителните сали на Боливуд на всички времена. Жените мислят, че носят такъв сари на специални места, включително партита, празнични поводи и др. И много други подобни платформи. Цветът и дизайнерската комбинация са една от най-добрите черти на тази сари /

4. Мадхури Диксит Розов Примамлив дизайнер Сари:

Тук е още едно удивително изглеждащо сари от всички времена, което се отличава с доста привлекателен модел, който се прави почти из цялото тяло. Малкият дизайн на прикрепения дизайн е може би една от най-добрите неща за този сари и за всички невероятни характеристики, които се ползват от този сари, може да се твърди, че е един от най-добрите сари на всички времена, които се спортуват от знаменитост в Боливуд. Всеки, който спортува такава сари, ще изглежда като пълна индийска дива и ще бъде ценен за излагане на такава красива версия на традиционното индийско женско облекло.

5. Розовата сватба Боливуд Сари:

Тук имаме едно страхотно изглеждащо розово сари, което следва модела на Боливуд сари. Сари изглежда наистина добре на жената на снимката по-долу и може да се каже, че е един от най-добрите сватбени сари на всички времена. Това не е булчинска сари, но определено ще бъде подходяща за носене на тези, които присъстват на събитието.

6. Бродираното боливудско сари:

Тук е дизайнерът на Bollywood saree, подходящ за всички жени там, които са готови да спортуват етническия индийски вид. Удивителната бродирана работа по нея е една от основните атрактивни характеристики на този сари.

7. Сари за Боливуд:

Тук е сари за носене на парти, който идва със сатиричното докосване на боливудския дизайнер. Ако търсите нещо напълно съблазнително, тогава може да се каже, че е напълно подходящо за вас.

8. Лилав чист материал Боливуд Сари:

Нетният материал, използван за правенето на този, наистина прави жената да изглежда изключително красива. Страхотният модел, направен по този начин, е много красив и ако желаете да спортувате най-добре с помощта на традиционните индийски дрехи, то това ще бъде подходящото за вас.

9. Сари за дизайнер на синята коприна:

Ето един изискан дизайнерски сари, който идва с пленителен модел на тялото. Цялото тяло на сари е направено доста красиво и заради великолепната си творба това може да се твърди, че е едно от най-добрите в своята категория.

10. Примамливият дизайнер Сари, вдъхновен от красотите на Боливуд:

Това е един от най-добрите сари, който е направен вдъхновен от дизайнерските погледи, поглезени от топ боливудските диви. Ако търсите нещо напълно съблазнително, тогава може да се каже, че това е правилното за вас.

Вижте още: Laxmipati Sarees Images

11. Мрежата Боливуд Сари:

Тук имаме още едно страхотно изглеждащо Bollywood сари. Страхотната работа, извършена по този въпрос, прилича на работата на истински сари дизайнер.

12. Очарователната синя фантазия Боливуд Сари:

Дизайнът, направен по този въпрос, се проследява на популярна основа и за това може да се каже, че е един от най-красивите сари на всички времена. Тя изглежда наистина добре с блузата и е едно от нещата, които жените ще обичат да спортуват.

Вижте още: Колекции Sabyasachi Sarees

13. Военноморските сини зелени плочки

Това е един от най-добре изглеждащите Боливудски сари, които жената може да носи. Страхотният модел, който се показва близо до дъното и отстрани, е доста очарователен.

14. Цветната тежка бродирана боливудска сари:

Ето един хубав Боливуд сари, който идва с красива смес от два цвята и за всички негови добри характеристики се твърди, че е един от най-добрите Боливуд сари на всички времена.

Виж повече: Maheshwari Sarees

15. Боливуд Сари на Зелената и Бежовата коприна:

Има редица талантливи дизайнери на копринени сари, които работят в Боливуд и това е най-добрият избор. Можете да го носите на парти или на сватба, за да изглеждате абсолютно прекрасни.

Надявам се, че може да харесате всички горепосочени Боливудски сари и които са подходящи за партита и традиционни функции.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Гледай видеото: Turning trash into toys for learning. Arvind Gupta (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send