Прически

Как да направим индийски прическа

Pin
Send
Share
Send


За да подправите ежедневния си поглед, малка промяна винаги е много гостоприемна. Всички ние бяхме там след почивките, които умираха косата ни с по-лек оттенък на кафяво и най-накрая се записахме за фитнес след дълги разстояния. Макар че всички те са нещо като постоянна промяна, за бързо решение може винаги да се подчинява на различни прически, може би за да впечатли момчето в дъното на класа или просто да преодолее едно. Индия е известна с богатото си разнообразие и по този начин кой по-добре разбира промяната от самата Индия? Вземайки реплика от някои от най-добрите индийски прически, ето списък на това как да ги направим.

Предната Bump:

Най-добрият начин да се върви с свободно течаща коса е да се изчисти част от него, за предпочитане от средата и да се закрепи в задната част на главата. За да започнете, разчетете косата, започвайки от всяка страна на веждата. За да създадете леки вдлъбнатини, използвайте малко дразнене на гърба.

Високият връх:

Това е най-доброто лято updo където sleekly назад четка косата си до средата на главата си под формата на пони и след това с помощта на другата си ръка като валяк, преобръщане на косата в висок възел. Използвайте вратовръзки за коса и щифтове, за да я държите на място.

Страничният щифт:

За да започнете, страничният щифт се нуждае от упоритост и време, но в края на деня е достоен за прическа. Преди това, опитайте ръката си в изтънченото къдрене на коса и след това навийте отделните кичури коса в рулони и след това я затегнете в задната част на главата си, един слой под другия.

Френски обрат:

Дразненето на косата в средния участък закрепва вдлъбнатината отзад. Оставяйки предните ключалки свободни, използвайте пръчка за вратовръзка на косата, за да създадете френска ролка точно над тила. Сега вземете ключалките отпред и ги прекосите през кичурите, за да ги закачите на противоположните им страни.

Виж повече: Индийска прическа за тънка коса

Страничката закръглена кок:

Страничната кифла е най-лесното решение за сеттер. По време на тежките часове в офиса спортът изглежда така. Обикновено главата с много слоеве ще бъде подходяща за тази прическа. Разделете по-дългите ключалки от по-късите и ги завържете в странична плитка. Сега увийте по-малките ключалки около страничната халба, за да придадете обем на този вид.

Опаковките:

Това е още една лесна прическа, в която започнете с разделяне на косата си на три сегмента и направете пони със средната. Уверете се, че това е ниско висящо пони. С под слой от понито скрийте вратовръзката за косата. Сега използвайте страничните сегменти един по един и го увийте около понито, като я прикрепите към мястото.

Виж повече: Индийска коса Updo

Плетената коса:

Плетенките и кифлите формират двете основни отделения за оформяне на косата в секцията за индийски прически и затова тук сме използвали най-доброто от двете, за да създадем този вид. Просто започнете с преплитане на понито и след това го увийте в кок.

Страничната плетена роза:

Докарайте косата си докрай и започнете да оплетете предните слоеве на косата в мека странична плитка, като в крайна сметка завършите плитката, като направите останалата част от косата в роза. За да получите този поглед, просто намотайте косата и я затегнете.

Виж повече: Северна индийска прическа

Назад:

Понито на гърба на главата ви може да се прикрепи индивидуално към върха на косата, за да се създаде този прекрасен вид. Не само, че добавя малко обем към косата, но и създава определен коефициент на стила.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Индийска прическа (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send