Красота и мода

Как да използваме маслиново масло за тъмните кръгове около очите?

Pin
Send
Share
Send


Разстройте навиците си за сън и трябва да кажете добре дошли в тъмните кръгове. Да, те идват, когато прескочите съня си. Никой не обича да има тъмни кръгове, може да е момче или момиче. Те могат да дойдат лесно, но няма да е лесно. Има много средства за защита на тъмните кръгове, а зехтинът е един от тях. Дали зехтинът работи за тъмен кръг на очите. Да, маслиновото масло има много ползи от косата до кожата. Тук ще обсъдим ползите от маслиновото масло за тъмните кръгове.

Как да направим и използваме зехтин за тъмните кръгове:

Има няколко начина, по които можете да използвате зехтин за тъмни кръгове около очите,

1. Използване на обикновен зехтин:

Как да направя:

Можете да използвате обикновен зехтин или екстра върджин зехтин. Използвайте директно от бутилката.

Как да кандидатствам:

Изсипете малко зехтин върху памучен тампон или можете да използвате и пръстите си. Нанесете маслиново масло за тъмни кръгове под око, с кръгови движения и го запазете за през нощта.

Кога да се използва:

Можете да го използвате ежедневно, преди да заспите и да видите резултатите за себе си.

2. Зехтин с куркума:

Как да направя:

Сложете половин лъжица куркума с маслиново масло в купа. Смесете ги добре, за да образуват полутечна паста. Можете също да използвате необработено маслиново масло за най-добри резултати.

Как да кандидатствам:

Нанесете тази паста върху лицето си и я оставете да престои няколко минути. Когато е суха, изплакнете я с топла вода.

Кога да се използва:

Можете да използвате тази маска за лице една седмица преди ваната, за да почистите лицето и да се отървете от тъмните кръгове.

Виж повече: Как да използваме рициново масло за тъмни кръгове

3. Маслиново масло с лимон:

Как да направя:

Сложете половин лъжица лимонов сок с маслиново масло в купа. Смесете ги добре. Можете също да използвате необработено маслиново масло за най-добри резултати.

Как да кандидатствам:

Изсипете тази смес върху памук или можете да използвате голи пръсти. Нанесете тази смес върху лицето си и я оставете да престои няколко минути. Когато е суха, изплакнете я с топла вода.

Кога да се използва:

Тъй като лимонът е естествен блясък, можете да го използвате ежедневно и преди сън или преди да се изкъпете.

4. Зехтин с мед и кисело мляко:

Как да направя:

Добавете две супени лъжици зехтин една четвърт чаша мед с чаша кисело мляко в купа. Смесете ги добре, за да образувате паста

Как да кандидатствам:

Нанесете тази смес върху лицето за няколко минути и я оставете да попие в кожата. Изплакнете с вода. Можете да използвате четка и за нанасяне на пастата върху лицето си или да използвате пръсти.

Кога да се използва:

Можете да използвате тази маска веднъж седмично, за да се отървете от тъмните кръгове и да подхранвате кожата. Това може да се направи преди да отидете в банята или да използвате вместо измиване на лицето.

Виж повече: Кокосово масло за тъмните кръгове под очите

5. Зехтин с морска сол:

Как да направя:

Можете да направите скраб от зехтин, като го смесите с морска сол. Добавете малко количество морска сол и няколко капки зехтин в контейнер.

Как да кандидатствам:

Нанесете върху лицето и го оставете за няколко минути. Изплакнете с топла вода. Той действа като чудо на кожата, но само изтрива лицето ви, но също и светлината на тъмните кръгове

Кога да се използва:

Тъй като омекотява и изчиства кожата, можете да го използвате два пъти в седмицата, преди да отидете в банята.

Можете да опитате някои от тези методи и след това решите дали зехтинът е подходящ за тъмни кръгове или не? Това са наистина лесни и прости методи, за да се отървете от тъмните кръгове. С тези методи можете да сияете кожата. С тези лечебни средства можете да се отървете от тъмните кръгове незабавно. Опитайте тези за най-добри резултати и кажете чао до тъмно черно под очите.

Виж повече: Има ли лимон работи за тъмни кръгове

Гледай видеото: Домашният крем на Худа Бюти за тъмни кръгове, торбички и фини линии под очите (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send