Татуировки

Топ 10 татуировки в Chennai

Pin
Send
Share
Send


Татуирането е популярна форма на изкуство. Можете да получите различни модели, като ацтеките, азиатските и други флорални мотиви. Има различни магазини, които предлагат тази услуга в Ченай.

Най-добри салони за татуировки в Ченай:

По-долу са изброени първите 10 татуировки в Ченай, за да получите дизайн от нея.

1. Магазин за татуировки Янтра в Ченай:

Този магазин е собственост и се управлява от Sekhar. Това е много популярен магазин от момента на откриването му. Можете да получите различни татуировки от този художник. Можете също да проверите тяхната галерия от изображения и да получите повече информация от техния уебсайт на адрес www.yantratattoos.com/. Тези хора са специализирани и в прикриването на дизайни.

Магазин за татуировки Талисман в Ченай:

Това е много популярно студио, което предлага разнообразие от различни дизайни. Можете също така да проверите галерията им за произведения на изкуството и техните различни цени и цени, на които дават услугите си. Много южни знаменитости са получили своите проекти от този магазин. Така че, ако искате дизайн, който е персонализиран или искате дизайн с малък шрифт, можете да проверите техния магазин. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес http://www.talismantattoos.in/. Това е един от най-добрите салони за татуировки в Ченай.

3. Магазин за пантерови татуировки в Ченай:

Това е добре известно място в Ченай и много южни филмови актьори и актриси имат своите проекти. Ако искате да мастило персонализиран модел, тогава можете да проверите галерията с изображения и да проверите информацията за цените и цените, които този магазин заплаща. Можете да получите племенни, или момиче тип или друг разнообразие от флорални щампи от този магазин. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес http://www.tatcodesign.com/electric-rose-tattoo/panther-tattoos-chennai/.

4. Студио за татуировки в Ирезуми в Ченай:

Това е добре познато студио, от което да получите вашия дизайн. Тук можете да получите всякакъв вид флорални, насекоми или други ацтеки. Техните такси и тарифи могат да бъдат известни от техния уебсайт на адрес http://www.tattoosindia.com/. Това е най-добрият магазин за татуировки в Ченай.

5. Студио за татуировка в Черно магическо тяло в Ченай:

Този магазин е специализиран в прикриване на дизайни. Ако искате модерен дизайн, за да прикриете стария си дизайн, можете да проверите този магазин. Можете да получите повече информация от страницата им на лицевата книга на адрес //www.facebook.com/blackmagicbodyartstudio.

Виж повече: Салон за татуировки в Хайдерабад

6. Гео татуировки:

Това е много добре познат магазин, който осигурява постоянен дизайн. Можете да проверите разнообразието от бляскави проекти, които този магазин предлага като маори, флорални щампи и други художествени модели. Можете да получите повече информация и да научите за цените от техния уебсайт на адрес www.geotattoos.com/. Той е най-добрият художник татуировка в Ченай.

7. Студио Маха Тату в Ченай:

Много южни знаменитости са получили своите проекти от този магазин в Mylapore. Можете да получите повече информация и да проверите галерията им от изображения на адрес http://www.justdial.com/Chennai/Maha-Tattoo-Studio-%3Cnear%3E-Mylapore/044PXX44-XX44-120517145940-M7S8_BZDET. Това е един от най-популярните салони за татуировки в Ченай.

Виж повече: Татуировка художник в Мумбай

8. Жилищно студио за татуировки с мастило в Ченай:

Това е добре познат южен магазин за мастило. Можете да проверите техните цени и техните художествени проекти на техния уебсайт на адрес http://www.getithotdeals.in/deal/living-ink-tattoo-studio-get-79-discount-offer-on.

9.Магазин за татуировки в Ченай:

Това е популярно място за боди арт дизайн, откъдето можете да получите племенни или азиатски дизайн. Ако искате да вземете уроци от този магазин, можете да научите това изкуство от професионалистите в това студио. Можете също така да получите дизайн на птици или други видове модели, пригодени да отговарят на вашите вкусове. Можете да получите информация за цените и изображенията от галерията на техните дизайни от техния уебсайт на адрес //thetattooshop.co.in/. Той е един от най-добрите центрове за татуировки в Ченай.

Виж повече: Най-доброто студио за татуировки в Индия

10. INK-The Tattoo Studio в Ченай:

Това е популярен магазин, от който можете да получите своя дизайн в Ченай. Можете да получите повече информация, а също така можете да проверите галерията на техните дизайни на страницата на книгата за лица на адрес. Той също така е най-добрият татуиран художник в Ченай.

Помогнете им да спечелят тези допълнителни инча. Въпреки че пакетът ще ви осигури бърз и бърз растеж, тези вещества и стимулатори съдържат в себе си химикали, лекарства и стероиди, което не е нещо, от което тялото е съвместимо. Този стимулатор се забърква с естествените хормони на тялото и по този начин го ограничава. След като спрете да ги приемате, ще се върнете там, откъдето сте започнали. Винаги се придържайте към естествените заболявания в случай на промени в тялото. Те не ви правят неприятности //www.facebook.com/INK.The.Tattoo.Studio.

Гледай видеото: Elite Tattoo GOA (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send