Красота и мода

Как да използвате грим за покриване на тъмните кръгове под очите?

Pin
Send
Share
Send


Искате да присъствате на важна функция на живота си, но се притеснявате за тъмните кръгове! Тъмните кръгове намаляват красотата на лицето, тъй като очите са основната част от облика на лицето ви. Няма съмнение, че има няколко начина да се отървете от него, но когато търсите някакви незабавни промени, гримът ще бъде най-добрият начин да се приготвите с изравнен тон на лицето.

Най-добър грим за скриване на тъмните кръгове:

Ето някои от най-добрите начини да използвате грим, за да скриете тъмните кръгове,

1. Отидете на Light Concealer:

Покривачите се оказаха най-добрият начин да скрият тъмните кръгове. Отиването на лек коректор би било най-добрият грим за покриване на тъмните кръгове. Коректорът не би покрил напълно тъмните кръгове, но все пак би придавал естествен баланс на кожата. Леките и дебели консилери, когато се прилагат в пунктирана форма, придават на очите перфектен тон на кожата за балансиран вид.

2. Използвайте сенки за очи за очите:

Да, да имаш някаква сенки за очи под очите също би било добър начин да скриеш тъмните кръгове. Лекият ход на сенките за очи с светли цветове като розово, оранжево, светло кафяво и др., Покрити с коректор, ще бъде най-добрият начин да скриете тъмните кръгове. Всичко, което трябва да направите е просто да нанесете дебел слой от сенките за очи под очите и да го покриете с помощта на основа или коректор, формиращ върху него лек слой, който ще ви даде сянка, подобна на цвета на кожата.

3. Използвайте някакъв блясък:

Блясъкът също е най-добрият грим за тъмните кръгове под очите. Прилагането на някакъв блясък под очите би помогнало да се покрият напълно тъмните кръгове. Отидете за някакъв светъл блясък в сребро, за да получите перфектния мач, който търсите. Ако присъствате на тежка функция, можете да отидете и с някакви тъмни блясъци, които напълно да покриват тъмните кръгове, докато за светло-тъмните кръгове някои светлинни блести биха били най-добрите.

4. Прилагане на някои фондове:

Коварна основа на фондацията също би била полезна за справяне с тъмните кръгове. Носенето на лек слой от фундамент, комбиниращ го с цветен коректор или прах, би ви помогнало очевидно да облекчите тъмните кръгове. Използването на основата ще ви даде цветен тон на праскова, за да уталите тъмното под очите с изравнен тон.

Виж повече: Лимон за тъмни кръгове под очите

5. Използвайте Shimmer Beige и High Light cheekbones:

Shimmer бежово и подчертаване на скулите е добра част от грима за покриване на тъмните кръгове. Това означава, че можете да използвате блестящото бежово за зоните на канала. Това директно би осветлило частта под очите. Също така, подчертаването на скулите със съответни сенки би помогнало да се направят под очите да изглеждат по-ярки. Прилагането на някаква светла основа под очите и използването на някакъв тъмен цвят върху скулите в долната и горната част ще ви помогне да получите фин тон.

Виж повече: Зелен чай за тъмни кръгове

6. Използвайте червеното червило за покриване на тъмните кръгове:

Червеното червило е добре балансиран трик от грима, за да скрие тъмните кръгове. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете премиум количество червило под очите по балансиран начин. Когато се нанесе, използвайте лек слой коректор или основа над него, за да осигурите под очите с изравнен тон на кожата без тъмните кръгове. Това е най-добре да се използва при посещение на бракове с подобни функции. Той неутрализира и покрива под очите с синкав тон.

Гримът, който покрива тъмните кръгове, се предлага в няколко нюанса, за да се избере според цвета на кожата и цвета на тъмните кръгове. Хората по същество отиват за основа и очен лайнер в бяло и черно за подобряване на външния вид и скриване на тъмните кръгове.

Виж повече: Най-добри маски за лице за тъмни кръгове

Гледай видеото: 10 Съвета как да изглеждате с 5 години по-млади (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send