Красота и мода

10 най-добри климатизатори в Индия

Pin
Send
Share
Send


Климатиците са истински спестяващ живот в гореща и влажна страна като нашата. Има широка гама от климатици на световния пазар. Нека проверим 10-те най-добри климатика в Индия.

Най-добрите климатизатори в Индия:

1. Blue Star 1.5 Ton 5 Star 5hw18sa сплит климатик:

От къщата на марката Blue Star този 5 звезден климатик има тонаж от 1,5 тона. Той има ротационен компресор и LED панелен дисплей с 460 CFM външна циркулация на въздуха. Ниво на шума от 46 db и 56 db вътрешно и външно съответно с отстраняване на влага. Той има анти-бактериален филтър и авто-въздушен люлка заедно с режим на заспиване, таймер, авто-рестартиране и бутони за нощно светене на дистанционно управление. Спецификациите на захранването се състоят от 220-240 волта, еднофазни с честота от 50 херца. Външното му тяло тежи около 41 кг. Това е един от най-добрите климатизатори в Индия.

2. Volta's 1.5 Ton 5 Star 185 EY (S) сплит климатик:

Това е разделен тип климатик от марката Volta с капацитет от 1,5 тона. Компресорът е високо EER ротационен с LED панелен дисплей. Той има тройни филтри и 44 db ниво на вътрешен шум. Неговите характеристики включват автоматичен въздушен люлка, авто-рестартиране, режим на заспиване, изключен таймер, изсушител и бутони за нощно светене на дистанционно управление. Спецификациите на захранването са 230 волта захранващо напрежение, единична фаза на захранване и 50 херца честота. Основното устройство тежи 13 кг, докато външното тяло е 34,5 кг.

3. Volta's 183 CYA 1.5 Ton 3 Star Window Климатик:

Прозорец климатик от Volta's с капацитет от 1,5 тона и 3 звезден рейтинг, това е добра сделка през лятото. Той има консумация на енергия от 1649 вата с автоматично рестартиране и дистанционно управление. Неговите характеристики включват антибактериални и сребърни нано филтри, които помагат за доставянето на чист и студен въздух. Има LED дисплей и таймер, настроен на него. Това е най-добрият климатик в Индия

4. Blue Star 5W12GA 1 Ton 5 Star климатик:

Климатикът за прозорци от марката Blue Star с капацитет от 1 тон и 5 звезди изисква консумация на енергия от 1135 вата. Той има автоматично рестартиране и антибактериален филтър с ротационен компресор. Нивата на вътрешен шум са 52 db, когато са високи и 48 db, когато са ниски. Тя е снабдена с дистанционно управление и има LED дисплей. Вътрешното му тегло е около 55 кг.

5. Hitachi RAW318KUD 1.5 Ton 3 Star Window Климатик:

С капацитет от 1,5 тона и 3 звезди, това е климатик от Hitachi. Той има консумация на енергия от 1650 вата с функция за автоматично рестартиране и достъп с дистанционно управление. Той има цифров панелен дисплей. Той представя функции като автоматична климатична технология и каймин, който регулира климатика въз основа на температурата на тялото ви. Той също има таймер и регулируеми вентилатори. Той представлява ротационен компресор и тежи около 64 кг.

6. LG LSA5PW3A 1.5 Ton 3 Star сплит климатик:

Този разделен климатик от LG има капацитет от 1,5 тона и 3 звезди. С консумация на енергия от 1460 вата, той има функция за автоматично рестартиране и антибактериален филтър. Има дистанционно управление за лесен достъп. Той има функция Himalaya Cool, която веднага охлажда стаята. Той също така идва с мусонна комфортна технология, функция за автоматично почистване, режим на електронна защита, таймер за включване и изключване и режим на заспиване. Дистанционното управление има и бутон за нощно сияние. Общата маса тежи около 48 кг.

Виж повече:Най-скъп град в света

7. Carrier 18K Ester 1.5 Ton 3 Star Split климатик:

Разделен климатик от къщата на Carrier с капацитет от 1,5 тона и 3 звезди, има консумация на енергия от 1570 вата. Той има функция за автоматично рестартиране с антибактериален филтър и лесен достъп с дистанционно управление. Той разполага с троен хибриден филтър, който се освобождава от прах, полени и тютюнев дим. Той също така разполага с детектор за изтичане на хладилен агент, функция за автоматично почистване, функция kaimin с удобен въздушен поток. Той има LED дисплей и общото устройство тежи около 47 кг.

8. Godrej GSC 18 FGA5 WOG 1.5 Ton 5 Star сплит климатик:

Климатикът на Godrej сплит климатик с капацитет от 1,5 тона и 5 звезди, има консумация на енергия от 1408 вата. Той има функция за автоматично рестартиране с антибактериален филтър и удобен достъп с дистанционно управление. Той произвежда минимален шум от 38 db. Неговите характеристики включват филтър за прах и филтър за сребро. Устройството за дистанционно управление има функция за задно осветяване, която ви дава достъп до нея дори на тъмно. Този климатик е чудесен за средни помещения и ще ви даде хладен и чист въздух. Това е един от най-добрите климатизатори в Индия.

Виж повече: Туристически дестинации за проучване в Индия Via Road

9. Whirlpool 1.5T Mastermind Deluxe III 1.5 Ton 3 Star Split климатик:

С капацитет от 1,5 тона и 3 звезди, той има консумация на енергия от 1651 вата. Той идва с функция за автоматично рестартиране и лесен достъп на дистанционното управление. Той открива температурата около вас и може дори да работи при екстремни температури до 54 градуса по Целзий. Той има японски ротационен компресор и хладилен агент R22 с технология MPFI и турбо охлаждаща функция. Той е и характеристика на прахов филтър, който пречиства въздуха, така че да можете да дишате чист и хигиеничен въздух. Той има удобен въздушен поток и дистанционното управление се доставя с функция за LCD подсветка. Общата маса тежи около 47 кг.

10. Hitachi RAU318HVDOB 1,5 тона 3 звезден сплит климатик:

Този разделен климатик от Hitachi е с капацитет от 1,5 тона с 3 звезди с консумация на енергия от 1630 вата. Той има функция за автоматично рестартиране с лесен достъп на дистанционно управление. Има ротационен компресор, който осигурява по-бързо охлаждане. Той също така притежава ниска функция за изтегляне и ниска функция на понижаване, която дори охлажда температурата при екстремно високи температури. Той разполага с безжичен LCD дисплей с функция за безшумно охлаждане и сух режим, който абсорбира прекомерната влага при високи влажни условия. Той също така идва със сензор за размразяване. Общата маса тежи около 53 кг. Това е най-добрият климатик в Индия.

Виж повече: Бикини Снимки на Боливудската актриса

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Innovating to zero! Bill Gates (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send