Красота и мода

9 Най-новите дизайни на златни бижута в Индия

Pin
Send
Share
Send


В последно време бижутата се използват от хората като знак за социален и личен статут. Така скъпите или редки бижута се носят от хората, за да покажат, че принадлежат към висококласното общество. Златен дизайнерски бижута е един такъв вид бижута, който се търси по тази причина, тъй като златото е скъпо.

Златни дизайнерски бижута:

Много дизайнери се появиха, за да разработят повече проекти и да посрещнат търсенето на такива бижута. Ето и най-добрите дизайнерски дизайни на златни бижута за дами:

1. Колие за златни бижута дизайнери:

Колиета са най-често срещаният вид индийски златни дизайнерски бижута. Тази красива огърлица е тежка и има много работа над нея. Тя има златна верига и има много камъчета, включително рубини и изумруди. Той има красив вид и може да се носи на сватби.

2. Дизайнерски дизайн на златна гривна:

Гривната е индо-западна, следователно тя е различна от златна браслет, която е част от дизайнерската индийска златна бижутерия. Тази красива дизайнерска гривна е изцяло златна и има цитринов камък заедно с диаманти. Това е наистина хубаво и може да се носи и на западните дрехи.

3. Дизайнерски златни обеци за момичета:

Обеците придават на готовия вид бижута, носени заедно с нея. Тази двойка обеци не е изключение. Тя има основа от злато и има аметист камъни, висящи от него. Тя е проста и красива.

4. Дизайнерски дизайн на златна брошка:

Брошка е форма на бижута, която е прикрепена към облеклото с помощта на клип. Тази златна брошка е един от най-новите дизайнерски проекти за златни бижута. Изработена е от злато и е с диамант. Тя е проста, но изглежда много красива.

Виж повече: Златни бижута

5. Дизайнерски златен пръстен с диаманти и перла:

Ангажиращите пръстени трябва да са прости и елегантни. Този пръстен се вписва перфектно в категорията. Базиран на злато, към него са прикрепени диаманти, с перла в центъра. Той е просто красив и перфектен годежен пръстен. Диамантите го правят елегантен.

6. Индийски дизайнерски златни Jhumkas бижута:

Jhumka's са известни индийски златни дизайнерски бижута. Тази джумка има тежък вид и подобрява красотата на ушите. Тя изглежда добре на индийски облекла и е един от най-новите дизайнерски дизайн златни бижута.

Виж повече: Бижута Розово злато

7. Дизайнерски антични златни огърлици:

Това е безупречен пример за дизайнерска индийска златна бижутерия. Тя има съвършенство написано навсякъде по него (не буквално). Красивата висулка, прикрепена към златните пауни, има солиден вид, за разлика от цялата верига. Той оформя перфектното колие за сватба.

8. Дизайнерски златен пръстен за булчински:

Този пръстен има красив и сложен дизайн. Той е изцяло позлатен и има червено цвете в средата. Дизайнът на тънкото листа изглежда доста добре, както и запазва пръстена светлинен. Това е подходящ сватбен пръстен. Той има прост, но елегантен външен вид, което го прави добре изглеждащ за жени от всякаква възраст.

Виж повече: Античен дизайн на златни бижута

9. Традиционни дизайнерски златни браслети:

Браслети са обичани от почти всички индийски жени. Те придават ръка на очарователен вид. Тези гривни са от най-новите дизайни. Усуканата златна браслета може да се носи и със западни дрехи. Те са прости и красиви.

Златни бижута са не само хубави, но златните бижута са достигнали високи върхове в последно време. Няколко дизайнери са влезли на пазара и има многобройни дизайни, от които да избирате. Тъй като цената на златото се покачва, търсенето за него също се увеличава поради привличането на сноб.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Процъфтяване Thrive 2011 - Бг субтитри (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send