Татуировки

Топ 9 Тейлър Суифт Татуировка дизайни

Pin
Send
Share
Send


Тейлър Суифт е вдъхновил много татуировки по целия свят и много жени мечтаят да бъдат като нея, сега е съвсем естествено да започнат да получават татуировки в чест на този велик художник. Истинските фенове не знаят граници на вярата си в художника и ще направят всичко, за да изповядат тази вяра. Има доста много татуировки Taylor swift, които са на разположение днес, но някои татуировки наистина се открояват от останалите, тези татуировки са или на тялото на Jennifer Lopez или по някакъв начин татуировката действа като напомняне за този велик художник.

Тейлър Суифт татуировка дизайни и снимки: t

1. Музикално сърце:

Музикалното сърце е друга велика татуировка, която може да се получи в чест на Тейлър Суифт, тази татуировка символизира, че първо обичате музиката и Тейлър свива музиката докосна сърцето ви по такъв начин, че сега сте напълно променен човек. Музикалното сърце е проста, но голяма татуировка и изглежда страхотно на гърба на врата. Вземете време за тази татуировка, тъй като боли, за да получите татуировка на шията.

2. Текстове на песни:

Случайно Тейлър Суифт има текстове и цитат, написани на ръката й, затова много хора избират много цитати и текстове, когато отиват да направят татуировка. Това показва посвещението на тази удивителна певица. Тейлър има красив глас и не е погрешно да го уважаваш.

3. Автограф на Тейлър Суифт Татуировка:

Нищо не е по-просто в света на татуировките, но получаването на автограф на човек като Тейлър Суифт татуиран на ръката ти наистина е дело на един много ценен фен. Този дизайн е много прост и може да се направи дори от новобранец татуировка художници и не изисква много място, защото първоначално е доста малък. Това е един от най-добрите дизайни на Taylor swift tattoo.

Виж повече: Татуировка на Кати Пери

4. Ръчно татуиране:

За истински Тейлър бързо фен това е голяма татуировка, за да получите за ръката, която обхваща най-вече цялата си ръка. Ръчната татуировка е насочена главно към музиканти, тъй като основната концепция за символизиране е напълно свързана с музиката и изкуството.

5. Безстрашна татуировка:

Тази татуировка е в чест на песента и албума на Тейлър Суифт. Ако наистина обичате песента, това е идеалната татуировка, за да покажете, че дори и вие сте безстрашни отвътре. Наистина проста, но единствена по рода си татуировка, тя изглежда страхотно на китката.

6. Портрет на Тейлър:

Портретът на Тейлър Суифт е може би най-основната татуировка на Тейлър. Тя показва точно колко обичате Тейлър бързо като художник. Общата татуировка е доста смела с оттенък на зелено, за да му придаде уникален вид. Най-добрата част за татуировките е, че дори и да не харесвате това, можете да изберете нещо, което е по-подходящо за вас.

Виж повече:Татуирани дизайни в здрача

7. Татуировка със звезди:

Тази звезда татуировка дизайни е още веднъж Тейлър бързо вдъхновен татуировка, защото всички, които са си фенове желание да се превърне в звезда като нея, да пеят като нея да бъде като нея. Тази татуировка е напомняне на всички, че всеки на тази земя може да бъде звезда, ако иска.

8. Скачащият кон:

Този невероятен дизайн на краката се намира на великия певец Taylor swift и има много племенни корени. Това е малка татуировка, но все пак е страхотна.

Виж повече: Бритни Спиърс Нова татуировка

9. Безстрашен дизайн на краката:

Отново чест на безстрашната песен тази татуировка трябва да бъде разположена на крака, за да се добави към декора.

Гледай видеото: Узнать за 10 секунд. ФРЕШМЕНЫ 2 угадывают главные треки зимы. Гречка, , Noa, OFFMi (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send