Красота и мода

Топ 15 на най-новите дизайнерски браслети

Pin
Send
Share
Send


Браслети обикновено са едно от незабелязаните орнаменти, които жената носи, но тя все още има много само по себе си, за да допълни вашата красота. Кръгъл орнамент, предназначен за носене в китката и придаващ елегантна визия на личността, особено на тези, които следват модните тенденции.

Браслети, в последната ера са сложно проектирани в много от творческите начини и са една от ценните бижута за омъжена жена.

Различни видове дизайнерски браслети:

По-долу са най-новите дизайнерски дизайни злато, които ще ви помогнат да изберете най-доброто, което ви подхожда, сред тях.

1. Дизайнерски златни браслети с диаманти:

Нека това да бъде коте парти или повод, нито една дама не оставя камък на върха, за да се облича по най-красивия начин. Елитно събиране на хора, било то официални или лични, е най-добрият повод да изберем този грим. Едно скъпо, както изглежда, определено би направило център за оценка на всички. Не много широк и трезвен за носене, златната гривна е украсена с диамант и смарагд, което му придава етнически вид, достатъчно добър, за да се носи със сари или костюм.

2. Цветен дизайн на диамантени пръчици:

Широка черна гривна, украсена с диаманти в цветен дизайн, е един от най-новите дизайнерски гривни. Една орнаментална украса, която не само щеше да дойде с етническото облекло, но и щеше да допълни една западна рокля.

Виж повече: Мъжки браслети

3. Широки диамантени пръчици:

Дизайнерска диамантена гривна необичайно широка, но в последната модна тенденция. Това дори не би ви струвало много, когато носите само един, ще ви свърши добра работа! Изумрудите, осеяни между цветно проектираните диаманти, му придават елегантен вид.

4. Браслет със смола със златни люспи:

Най-новата дизайнерска гривна с екзотичен вид, съблазнителни бижута за тийнейджърите. Оцветената смола му придава допълнителен обикновен вид и определено ще ви накара да се откроите сред тълпата.

5. Белезници с ръце:

Най-новата дизайнерска златна гривна, маншетът, е украшение, подходящо както за старейшините, така и за младите дами. Тънката граница с сложно оформените листа на двете страни й придава елегантен външен вид и ще се носи заедно с всякакъв вид предпочитана рокля.

6. Тънки златни браслети:

Най-новите модни тенденции с курта и anarkalis се носят в излишък от жените, тези тънки гривни в насипно състояние да се носят с такова етническо износване определено ще отидат с роклята.

Виж повече: Златни бебешки престилки

7. Браслет с всички изгледи:

Това е зелен златен дизайнерски гривни с брилянтни диаманти, смарагдови и розови сапфирови камъни. Изключително проектиран бръснач по спирален начин, това би било странно украшение, носено от вас, рядко намирано в чужда ръка. Диамантите, осеяни по спирала, също й придават различен вид.

8. Паунов Када:

Златото с диаманти, един античен, но с най-новия стил, е елитно бижу, което трябва да се носи на партита и поводи. Гривна, оформена във формата на паун между камъните и слоя диамант в ъглите, придава привлекателен външен вид. Това е широка брънка и би допълнило една откровено облечена жена в етническа принадлежност.

9. Браслетът от бяло злато:

Рядките бели златни гривни, обсипани с рубинени камъни, са скъпоценни камъни, които се купуват и носят. Диамантите, осеяни от двете страни, му придават елегантен вид и това може да се предпочита от жени, които жадуват за редки парчета. Широката основа на гривната също допълва нейния дизайн.

10. Традиционният индийски бранш:

Индия е известна със своите обичаи и традиции. За да подариш наскоро омъжена жена, този браслет ще бъде най-добрият вариант. Тънкият златен браслет с лопатите и диамантите между тях е бижу, което всеки би бил щастлив да притежава.

11. Големите диамантени пръчици:

Класният и трезвен диамантен бръснач с камъни, обсипани с шипове, разположени по ъглите и диамантите с квадратна форма, проектирани във формата на стълби между тях, са благословия. Това са силно проектирани гривни с диаманти, подходящи само за партита и поводи с тежки сари или костюми.

12. Жълто злато диамантен браслет:

Луксозният златен браслет с прост, но трезвен дизайн между тях е подходящ както за тийнейджърите, така и за старейшините. Нека това да е западно или традиционно облекло. Дебелите линии в средата също му придават тъкачен стан от категорията простота, към която принадлежи.

13. Часовникът с диамант от розово злато:

Отклонявайки се от основната идея за бръснач, това е не толкова лесно намерен орнамент, който да бъде предпочитан от някоя от дамите. Комбинацията от ръчен часовник и бръснач заедно е перфектен украшение, което трябва да се носи. Идеята да се носят два орнамента заедно, може би. Змийският модел с диамантите, които са толкова обсипани със слоеве, и часовникът, който се поставя между оформените, е изключително привлекателен за очите на наблюдателя.

14. Гривната перла и бялото злато:

Гривната със западния металик с висящи перли може да бъде опция за ежедневно носене на дама. Златната преграда с извивки между тях и камъни с шипове й придава смес от етнически и западен вид, наричайки го етнически западен бръмбар, може би.

15. Диамантената гривна от стерлингово жълто злато:

Най-новата дизайнерска диамантова гривна със златен възел на върха е тънък гривна с впечатляващ дизайн, желана от тийнейджърите и жените.

Както бе казано по-горе, най-незабелязан орнамент щеше да се забележи, ако предпочитате горепосочените гривни. Отивате да присъства на функция, става за случайни страна или се съберат, всеки повод може да бъде посетен лесно сега с по-малко натиск за избор какво да се носят. Всички те се различават една от друга и ви дават възможност да направите избор от всеки един от тях.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Saki Mafundikwa: Ingenuity and elegance in ancient African alphabets (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send