Красота и мода

Естествени средства за увеличаване на гърдите - 15 най-добри начина

Pin
Send
Share
Send


За жените едни от най-важните части на тялото, както функционални, така и атрактивни, са гърдите. Въпреки това, някои жени се раждат с малки гърди, докато някои от тях имат добри гърди. За да ви помогне по-нататък, трябва да сте наясно, че жените, които имат правилния размер на гърдите, са по-привлекателни за мъжете, отколкото тези, които имат малки.

Има много атрактивни ползи, когато става въпрос за големи гърди. Добрата новина е, че някои прости, лесни и ефективни домашни средства, уголемяването на гърдите е напълно възможно. За да ви дадем удобен подход, най-добрите лечебни средства за постигане на целите ви са споменати по-долу. Всичко, което трябва да направите, е да ги следвате със строг режим. Това със сигурност ще ви помогне.

Как да увеличите размера на гърдите естествено вкъщи:

Чрез използването на прости естествени домашни средства можете да увеличите размера на гърдите си. Имате ли най-добрите домашни средства за увеличаване на размера на гърдите. Не се притеснявайте тук е списък на естествени домашни средства за уголемяване на гърдите.

1. Семена от сминдух:

Като се придържате към семена от сминдух във всякаква форма, може да ви помогне да постигнете по-големи гърди заради някои растителни екстракти, присъстващи в натуралната храна. Това се постига чрез регулиране на хормоните в тялото. Една ефикасна идея е да получите видими резултати след няколко седмици.

Виж повече: Как да подобрим размера и формата на гърдите

2. Нар:

Е, отново, вкусен начин за уголемяване на гърдата е да се ядат нарове всеки ден. Заедно с предоставянето на важни храни, необходими за растежа на гърдите, той също има ензим, който помага за правилното отделяне на хормоните за уголемяване на гърдите. Тя ще ви даде желаните резултати без да се провалят.

3. Семена от копър:

Флавоноидите от семена от копър са първата полза, когато става въпрос за увеличаване на гърдите. Това увеличава нивата на естроген в организма. Семената също имат тонизиращи способности. То също води до образуване на нови клетки в гърдите. Всичко това допринася за целите, които имате. Дъвчете шепа семена от копър или вземете 1-2 чаши чай от резене за резултатите.

4. Лист на водния крес:

Този натурален продукт е богат на витамин Е. Това е един витамин, който е много важен за растежа и разширяването на гърдите при жените. Това означава само, че тази билка е перфектно средство за домашно приложение, което трябва да се използва, когато става въпрос за уголемяване на гърдите. Дозата винаги може да бъде консултирана с професионалист.

5. Аминокиселини:

Сега, когато говорим за домашни средства за уголемяване на гърдите, аминокиселините са доста известни естествени химикали в процеса на изгаряне на излишните мазнини, съхранявани около тялото. Аминокиселините също забавят процеса на стареене, като по този начин предотвратяват увисването и увеличаването на размера на гърдите. Освен това, добрата киселина е известно, че емулира хормони на растежа и женските, които са необходими за здравословното развитие в правилната възраст. Трябва да се консултирате с лекар, който може да ви снабди с добавки с аминокиселини веднага и да работи в полза на вас, като помага за бързо и естествено увеличаване на размера на гърдите ви.

Виж повече: Начало средства за увеличаване на размера на гърдите

6. Яжте репички:

Когато става дума за въпроса как да се увеличи естествено размерът на гърдите, репичките са зеленчуци, които са свързани с процедурата за повишаване в няколко проучвания, проведени през годините. Това е така, защото репичките са известни със следи от потенциални стягащи свойства и по този начин могат да помогнат за подобряване на притока на кръв в тялото ви, както и на местните тъкани. Това очевидно включва тези, които се намират във вашите гърди, и трябва да научат формули, за да разберат, че засилената циркулация и по-доброто кръвоснабдяване ще доведат до промяна в размера на гърдите ви бързо и лесно. Няма ограничение за това как приемате зеленчука, но ако е сурово, не забравяйте да го измиете добре.

7. Яжте здравословни мазнини:

Ако можете да запазите теглото си навсякъде, проверявайки с упражнения всеки сега и тогава, и да се избегне нездравословни мазнини, можете да направлявате ясно на здравните проблеми като цяло. Здравословните храни като яйца, ядки, авокадо, маслини и фъстъчено масло ще направят така, че мазнините да достигнат до гърдите ви и да им позволят да се развиват по устойчив начин, като по този начин се предотвратява значително разтягането.

8. Имайте вода:

Един прост и лесен съвет за закрепване на резултатите за уголемяване на гърдите е да имате добри количества вода, които не само ще очистят токсините от гърдите и ще ги поддържат здрави, но и ще подобрят кръвообращението и ще регулират образуването на нови клетки и тъкани в гърдите. Той също така помага за правилното отделяне на хормони. Включете 10-12 чаши вода в ежедневието. Това е един от най-добрите съвети за увеличаване на гърдите по естествен начин у дома.

9. Носете десния сутиен:

За моментален резултат за уголемени гърди, най-хубавото е да носите опции за сутиени като подплатени. Това помага за увеличаване на размера и създава най-добрата илюзия, за която никой няма да знае.

10. Извършване на домакинска работа:

Използването на електронно устройство за домакински задължения не е най-добрият съвет за увеличаване на гърдите. Много жени се оплакват от нездравословни тела като цяло, поради липсата на каквато и да е физическа активност. Така че, един от най-ефективните начини да увеличите размера на гърдите си по естествен начин е да покриете всички тези задачи ръчно. Домакинството използва много движения на ръката и едно от най-предпочитаните упражнения в това отношение е смилането.

Измиването на съдовете работи еднакво добре, както и почистването на къщата и отстраняването на праха ръчно и оставяйки прахосмукачката да почива за един ден. Скоро ще видите тонизирани ръце и по-добър бюст вследствие на това, както и цялостна здрава фигура, която да се похвали също. Не се претоварвайте. Вие не искате да сте уморени след първия ден и да прескочите през останалата част от седмицата след това.

Виж повече: Промени в гърдите по време на бременност

11. Яжте Естрогенни храни:

Доказано е, че мъжкият хормон тестостерон може да доведе до намаляване на скоростта на уголемяване на гърдите, също така е известно, че в случай, че женският хормон естроген липсва в тялото ви, развитието на гърдите обикновено води до рязко нарастване, което ви оставя с недоразвити вместо това. Можете лесно да обърнете този процес и да преодолеете цялата ситуация, като ядете храна, богата на естроген. Те могат да включват пиле, яйца, супа, плодове и сусам и слънчоглед. Какво се случва в този случай е, че нивата на естроген в тялото ви се увеличават и от своя страна размерът на гърдите ви се развива в кратък период от време. Това е добра и естествена техника за работа с вашите хормони, както и с вашето здраве.

12. Витамини:

Вие дори не искате да започнем как недостигът на витамини възпрепятства естествения ви процес на разширяване на гърдите, като внася негативен ефект върху размера на гърдите ви. Всеки витамин има своята роля и част да играе на сцената. Комбинирани заедно, витамините помагат за насърчаване на цялостното развитие на гърдите до голяма степен. Например, Витаминът Citric, който е витамин С, помага при възстановяването на колагена, който от своя страна повишава пълнотата на гърдите ви. Докато това се случи, витамин В6 играе роля в образуването на червени кръвни клетки от нулата. След това говорим за витамин Е, той помага за регулиране на холестерола в организма, като по този начин предотвратява съхраняването на излишната мазнина на погрешни места.

Витамин А сам по себе си помага за растежа и регенерацията на кожните клетки. Когато те се съберат, те помагат за формирането и увеличаването на размера на гърдите перфектно и по най-естествения начин, без никакви странични ефекти междувременно. За същото, можете да вземете добавки или да натоварите ежедневната си храна с плодове и зеленчуци, богати на всеки вид витамин. Сега получавате цялата картина, нали?

13. Масаж на гърдата:

Добрият масаж винаги е полезен, когато става въпрос за подобряване на кръвообращението и това не само запазва здравите гърди и е свободни от болести, но и помага за растежа и разширяването. Смазочното масло като зехтин може да се използва, тъй като осигурява на гърдите важни хранителни вещества като допълнителни ползи. Всяка гърда трябва да се масажира 5-7 минути дневно за видими резултати. Това е една от най-добрите техники за уголемяване на гърдите.

Ако свикнете с идеята да масажирате гърдите си, ще осъзнаете, че те стимулират цялостното производство на пролактин, известен като хормон за уголемяване на гърдите, особено полезен, ако имате наистина малки гърди. Първо разтрийте дланите си, за да генерирате малко топлина и след това ги поставете на гърдите си и ги завъртете по посока на часовниковата стрелка и обратно. Следвайте броя на дневните 300 и това ще ви помогне много.

14. Смукане и галене:

Интересен и доста интимен начин за уголемяване на гърдите е да използвате помощта на партньора си. Ако те непрекъснато сучат и натискат гърдата, то е длъжно да даде резултатите, които искате, и това също на 100% естествен начин.

15. Упражнение:

Има различни упражнения, които могат да тонизират мускулите на гърдите и да ви помогнат да постигнете правилния размер на гърдите. Пресата на гърдите, лицеви опори и компресия на гърдите са някои от тях. Опитайте и се придържайте към професионална помощ за тази цел.

Търсите отговор на въпроса си как да увеличите естествено размера на гърдите си у дома? Да започнем с това, че размерът на гърдите ти зависи от упражненията, които правиш. Да започнем с първия:

Размахване на ръце:

Плъзнете ръцете си бързо за 10-15 броя, пауза за 5 секунди и повторете в обратна посока за същия брой. Повторете след всеки 10 минути през деня.

Wall Press:

Обърнете се към стената, като държите дистанцията на ръцете и я бутайте, без да огъвате лактите си. Направете това за 10 секунди и направете почивка. Повторете 20 пъти всяка сутрин за желани резултати.

Така че, това е топ 15 списък на домашните лекарства за това как да увеличите размера на гърдите, без да се опитвате прекалено силно. Надяваме се да правите бележки по цялата сделка, тъй като трябва да свършите много работа, за да видите ефективни резултати за нула време.

Гледай видеото: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send