Диета

Най-добър план за раждаемостта на диетата за жените - какво да ядем и избягваме

Pin
Send
Share
Send


Жените имат най-голямата работа на земята, която ги прави само на второ място пред Бога. И тази важна работа е да се роди нов живот. Съгласие мъжете имат важна роля, но след това, ако почвата не е плодородна, семената няма да растат.

Видове безплодие:

Има различни причини, които могат да предотвратят зачеването и по този начин не предполагам контрацептиви. Значителните медицински причини при жените са:

  • Безплодие, дължащо се на обръщане на овулацията, може да бъде отстранено с диета и физически упражнения
  • Безплодието, дължащо се на физически затруднения като блокирани фалопиеви тръби, трябва да бъде последвано от тестове, предписани от лекарите, за да се намери истинската причина за проблема.

Макар да има множество митове около храни, които повишават плодовитостта, нека разбием основите на това защо диетата е необходима, за да спрем обръщането на овулацията.

Виж повече: Най-добра диета да отслабвам Бързо

Причина за обратна овулация:

Да бъдеш под / наднормено тегло може да забави времето, необходимо на жената да забременее. Причината е доста проста. Мазнината се натрупва най-вече около долните ни тела, като добавя издатини и нива. Това все повече започва да засяга нашите яйчници, които сега са под огромно налягане от нарастващата висцерална мазнина. Те спират овулацията и в крайна сметка ви липсват месеците. Това може дори да доведе до развитие на СПКЯ, което е друга причина за безпокойството за нашето репродуктивно здраве.

Така че тази мазнина трябва да бъде изгорена и премахната, за да може овулацията отново да стане възможна и затова да стане възможно да се зачене по-рано, отколкото по-късно. Единственото решение е да отслабнете.

План за диета за жените:

Под посочената информация ще ви разкажа за диетата за плодовитост, както и за това как да избегнете безплодието, като не ядете определени храни.

Неща, които трябва да се избягват:

Нека видим какви неща трябва да избегнем, за да увеличим плодовитостта.

Транс мазнини:

Останете на километри от сергиите за бързо хранене. Тези мазнини не само правят нашите артерии слаби, но и правят нашите ниски абс.

Червено месо:

Заменете месото от вашата диета и вместо това го компенсирайте с растителни протеини. Не се притеснявайте, вегетарианците също имат бебета!

Обезмаслено мляко:

Обезмасленото мляко действително насърчава безплодието. Ако не ви харесва, тогава имайте една лъжичка сладолед или пълномаслено кисело мляко, за да компенсирате това.

Газирани напитки:

Те никога не правят добро на никого, вместо да увеличат бързо нивата на инсулина, които не помагат да изгорим добре нашите мазнини. Също така се увеличават и проблемите с PCOS.

Не прекалявайте с тренировките:

Превишението на нещо е лошо и ако продължавате да губите тегло, за да поддържате размер нула, то със сигурност ще повлияе на хормоните ви.

Виж повече: Ibs Диета и лечение

Неща за ядене:

Нека да намерим какъв вид храна да се яде за най-добра плодовитост.

Банани (Витамин В6):

Тази богата на калий храна съдържа витамин В6, който регулира хормоните, така че дефицитът може да доведе до нередовни цикли и лошо развитие на яйцата и спермата.

Аспержи (Фолиева киселина):

Това не само подпомага здравите косми, но и намалява рисковете от обратна овулация. Може да бъде във формата на зеленчук.

Папая (витамин В12 и цинк):

А дефицит шипове необичайни нива на естроген, които могат да доведат до hirtruism, че е PCOS спусъка.

Яйца (Витамин D):

Клиничните проучвания показват, че хората с СПКЯ имат необичайно ниски нива на витамин D. Следователно това е от съществено значение за вашата диета за плодовитост.

Бадеми (Витамин Е):

Той има антиоксиданти, които защитават спермата и яйчната ДНК. Също така съдържа необходимите добри мазнини, необходими на тялото ви. Така че можем да стигнем, че това е една от най-добрата диета за плодородието.

Цитрусови плодове (витамин С):

Витамините от цитрусовите плодове подобряват хормоналния баланс при жените.

Виж повече: Диета за запек

Броколи (желязо и селен):

Желязото е необходимо за правилното кръвообращение и следователно е изключително важно в диетата за плодовитост. По-добрите нива на желязо помага да се поддържа силата на оплодената яйцеклетка. Селенът произвежда антиоксиданти, които помагат за предпазване от свободни радикали и предотвратяват разрушаването на хромозомите.

Сьомга (Омега мастни киселини):

DHA и омега мастните киселини са от съществено значение за цялостното добро здраве и имунитет.

Добрите навици минават дълъг път и той играе основна роля в рода на родителите. Детето е с много отговорности, така че най-добре е да се води пример и да се направи здравословен начин на живот. Така че започнете преди ръка.

Гледай видеото: Краят на играта: План за световно поробване (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send