Татуировки

Ръководство за начинаещи за получаване на татуировка

Pin
Send
Share
Send


Знаете ли, че получавате татуировка? как да се получи татуировка ?. Получаването на мастило изглежда много хладно днес. Изкуството също става доста популярно. Когато искаме да имаме произведение на изкуството или нещо, което има значение за живота ни, ние сме склонни да направим такава форма. Има различни видове проекти, които можете да направите по тялото си. Не само на ръцете или краката, те са съставени на различни части от тялото. Не че хората се страхуват да правят тези неща, но проблемът стои, че ако не сте харесали дизайна, който сте направили наскоро.

Може да има несъответствия, цветовете може да не отговарят на вашия тен или просто не ви харесва дизайнът или искате да направите това отново. Отделно от изтръпващата болка, която човек трябва да преживее, когато се сдобие със специфичен дизайн на тялото, цената също е фактор. Не само тази хигиена и безопасността на пригодността на иглите към кожата също имат значение.

Тези дни можете да получите лазерни премествания, които ви струват доста щастие и сте в състояние да получите цветове. Друг фактор остава, че ако сте непостоянен мислещ за да решите какъв дизайн искате, може да се наложи да го направите и да направите отново и отново, докато сте в състояние да облекчите ума си, че сте доволни от дизайна. Освен това има няколко съображения, които трябва да имате предвид, когато планирате да получите татуировка на някои постоянни цветове в кожата си, без значение каква е причината или причината зад нея.

Ето 5 неща, които трябва да знаете, преди да получите татуировка на някои постоянни цветове, направени в определена част от тялото ви.

Обикновено и лесно ръководство за начинаещи за получаване на татуировка:

1) Изберете подходящ дизайн: Трябва да изберете предварително определен дизайн или да направите нещо по поръчка. Вашият художник ще ви помогне при избора на подходящ дизайн според мястото, където искате. Така че говори правилно с него или нея, преди да го получиш.

Виж повече: Sun Tattoo Designs

2) Определете размера: Трябва да сте сигурни, че според бюджета си, както и според вашите пригодност, колко големи или малки искате да бъде. Ако искате нещо много подробно, тогава ще трябва да го направите голям или ако е малко нещо за китката или рамото като шрифт, тогава можете да го имате в малки.

3) Говорете с художника си за него: Трябва да изберете добър артист за постоянно мастило. Говорете за таксите и пригодността на цветовете според вашия тен.

Виж повече: Татуировка на часовници

4) Хигиена: Трябва да знаете, че използваните игли са нови и вашият художник носи ръкавици, докато прави това.

5) В случай на премахване: В случай, че може да почувствате, че ако след мастилото, ако не ви хареса, ще искате да промените дизайна, тогава трябва да запазите допълнително пари и да имате познания за клиниките, които предоставят тази услуга. Въпреки това, ако имате пари, за да похарчите, то това не е проблематично. Но това може да ви струва голяма сума пари. Това трябва да струва около 2500 INR до 3000 INR приблизително за всеки квадратен инч.

Виж повече: Семейни татуировки

Източник на изображението: 1.

Гледай видеото: Ръководство за Android OS За начинаещи (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send