Красота и мода

Как да премахнете тъмните кръгове за 2 дни естествено?

Pin
Send
Share
Send


Тъмният кръг няма да изглежда добре на лицето ви. Трябва да го премахнете или като направите някои процедури за лице или можете да използвате кремове за отстраняване на тъмен кръг. Тъмните кръгове ви карат да изглеждате уморени и причината за това може да бъде тежка работа, безсънни нощи, стрес или някакъв основен здравен проблем. Можете да премахнете тъмните кръгове за 2 дни естествено. Никой не вярва на този факт, че тъмният кръг може да бъде премахнат за 2 дни. Можем да премахнем тъмните кръгове само у дома. Не е нужно да отидете никъде, за да го премахнете и това е икономично.

Топ начини за премахване на тъмните кръгове за 2 дни:

Няма нужда да се харчат пари за продукти, налични на пазара. Има по-добри начини от тези продукти, които ви дават бърз резултат за намаляване на тъмните кръгове за 2 дни.

1. Гел от алое вера:

Гелът от алое вера има магическата сила да се отърве от тъмния кръг бързо; хидратира кожата ви и премахва пигментацията под очите ви. Има противовъзпалително и антиоксидантно свойство. Така че Алое Вера гел е добре познато лекарство за тъмните кръгове

Как да кандидатствам:

Използвайте памучен тампон, за да нанесете гел от Алое Вера под очите. Оставете я там за 10-15 минути и го избършете с влажна кърпа. Прилагайте го 2 пъти на ден, за да получите по-добър резултат. Можете да направите това сутрин и преди лягане.

2. Зелени чаени чанти:

Чанти от зелен чай са ефективен и лесен начин за премахване на тъмния кръг. Концентрирането на прекалено много време върху лаптопа може да доведе до тъмен кръг. Зеленият чай съдържа антиоксиданти, които спомагат за оцветяването на кожата. Също така, Зеленият чай съдържа танин, който има стягащо свойство. Той помага да се свие разширените кръвоносни съдове около очите ви и намалява подпухналостта.

Как да кандидатствам:

Поставете хладните зелени торбички за очи n си очите и ги оставете там за 20 минути. След това можете да измиете очите си с вода. Можете да правите това всеки ден. Тя ще ви даде незабавно облекчение от черни кръгове

3. Аргоново масло:

Аргоновото масло притежава анти-стареене. Така тя намалява проблемите с кожата поради стареене и прави кожата ви млада. Също така, той има антиоксиданти, които имат силата да отстраняват примесите и това прави кожата ви чиста. Аргоновото масло също съдържа витамин Е и помага за премахването на тъмните кръгове

Как да кандидатствам:

Вземете малко масло в ръката си и го изтрийте под очите с пръста си. Масажирайте тази област за 10 минути. Повторете това всеки ден, за да получите добри резултати. Най-доброто време за това е преди лягане.

4. Ябълков оцет:

Ябълковият оцет съдържа много минерали и ензими, които спомагат за намаляване на черния кръг и прави кожата ви по-млада. Това е невероятно решение да се отървете от тъмния кръг. Също така, това е лекарство за много кожни проблеми. Можете да видите магията на ябълков оцет в рамките на 2 дни.

Как да кандидатствам:

Можете да използвате върха на Q, за да приложите ябълков оцет под очите. Ще изсъхне естествено. За да получите най-добър резултат, направете това 2 пъти на ден

5. Мед:

Медът е добро средство за много проблеми, свързани със здравето и кожата. Има антибактериални, противовъзпалителни свойства. Също така, той притежава анти-стареене, което прави кожата ви по-ярка и по-млада. Прилагането на мед ще премахне тъмните кръгове и ще облекчи кожата ви.

Как да кандидатствам:

Можете да нанесете капка мед под очите си и масажирайте с пръсти по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка. Правете ги 2 пъти на ден. Можете да видите невероятни резултати.

6. Розова вода:

Розовата вода е добро средство за намаляване на тъмния кръг за 2 дни. Има антиоксидантно свойство, така че укрепва клетките на кожата и подмладява. По този начин тя премахва тъмния кръг

Как да кандидатствам:

Вземете памучни ленти и нанесете розова вода под очите си. Оставете я там за 20 минути и го избършете. Можете да направите това 2 пъти дневно, за да получите най-добри резултати. Можете да направите това сутрин и преди лягане

Виж повече: Как да се справим с кожата за 2 дни естествено

7. Краставица:

Краставицата има силата да успокои кожата ви и е добро средство за отстраняване на черния кръг под очите ви. Можете да използвате краставица с много други съставки за лечение на кожните проблеми. Също така помага за хидратиране на кожата.

Как да кандидатствам:

Нарежете краставицата на малки парчета и я съхранявайте в хладилник. Можете да го държите в хладилника за 20 минути. Извадете го и го поставете на очите си и се отпуснете. Правете ги 2 пъти дневно, за да се отървете от тъмните кръгове за 2 до 5 дни. Можете също така да смесите малко лимонов сок с някой сок от краставица и да го нанесете с памук под очите. Също така е добра маска за лице за премахване на тъмните кръгове.

8. Домат:

Доматът има собственост на плажа. Той помага да се отървете от тъмния кръг и подпухналостта. Доматът е отлично средство за отстраняване на тъмния кръг и прави кожата ти мека.

Как да кандидатствам:

Вземете по 1 чаена лъжичка доматен сок с половин чаена лъжичка лимонов сок. Нанесете тази смес върху кожата си и я оставете там за 10 минути. След това измийте лицето си с вода. Нанесете тази смес 2 пъти на ден, за да получите добър резултат. Можете да използвате само доматен сок, за да премахнете тъмния кръг.

Виж повече: Как да премахнете тъмните кръгове след 5 дни

9. Касторово масло:

Той помага за подмладяване на кожата и премахване на тъмните кръгове. Рициново масло е добро за борба с всички кожни инфекции. Антиоксидантът в това масло предпазва кожата и отстранява замърсяванията

Как да кандидатствам:

Нанесете рициново масло под очите с памук и го оставете там за 15 минути. Кожата поглъща това масло и помага да се елиминират тъмните кръгове и увеличава яркостта на кожата. Направете го 2 пъти на ден за най-добри резултати.

Други съвети

  • Пийте много вода, хидратирайте кожата си
  • Опитайте се да спите поне 8 часа, което помага да се избегнат торбести очи и да се предотврати тъмен кръг
  • Имате здравословна храна. Опитайте се да имате свежи салати, плодови зеленчуци, боб, кисело мляко, непреработено мляко и т.н.
  • Намалете приема на сол, защото това прави тялото ви дехидратирано

Това са някои ефективни домашни средства за тъмни кръгове за 2 дни. Опитайте ги и получете незабавни резултати. Те са чисто естествени и безвредни. Отървете се от тъмния кръг постоянно и бъдете уверени.

Виж повече: Начало средства за тъмни кръгове

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send