Красота и мода

Техники на алфа медитация

Pin
Send
Share
Send


Всички са чували за чудесата на медитацията и медитативните техники като лечебното действие на Pranic и Рейки, които често се считат за много сходни с „магията“. Но почти всеки, който не е видял тази „магия“ от първа ръка, изглежда е скептичен към неговите правомощия. Но не се притеснявайте, щом усвоите изкуството на алфа медитацията, ще можете да практикувате тези чудеса над собственото си тяло!

Виж повече: Как да правим Анапанасати медитация

Алфа медитация издига ума ви до нивото, което се намира между напълно будно и почти заспало. Той забавя мозъчните ви вълни и позволява на душата ви да се издигне до по-висок астрален план. На някои от тях това ще звучи като безсмислици, изречени от цигани и духовни лечители и т.н., които се оказват фалшиви. Въпреки това алфа медитацията е научно доказана, за да помогне на ума ви да излекува вашето тяло и неговите болести! Чрез забавяне на импулсите отнема мозъка ви в спокойно и комфортно състояние. Това е състоянието, което стои на прага на дълбок сън, такъв, който ще ви позволи да се събудите освежени и да кажете „Сега това е прекрасна сутрин!“ Алфа медитацията използва това състояние на ума ви, за да постигне трикове, които не можете да направите. дори мечтаят за!

Първата стъпка на алфа медитацията е постигането на това състояние на ума. За да направите това, поставете се в удобна позиция и поемете дълбоко вдишвания и навън, за да се вкорените. В типичните стъпки на проста медитация започвате да се концентрирате върху вдишванията си. Вътре и навън, навътре и навън, непрекъснато. И докато издишвате, си представете, че всичките ви стрес и тревоги оставят ума ви. По този начин изчистете ума си от всичките му напрежения и притеснения.

Виж повече: Медитация Джиоти

Този процес ще направи голяма част от напрежението ти далеч. Обаче, щом умът ви стане ясен, можете да поемете контрола върху тези стрес и да решите проблемите си, без да им позволявате да причинят стрес. По този начин с помощта на тази техника постигате духовен център, който ви помага да балансирате проблемите си.
Алфа медитацията използва този духовен център. След като сте достигнали там, можете да използвате техники за визуализация, за да изпратите сигналите на мозъка си. Алфа медитацията използва предимно подсъзнанието, за да постигне целите си.

Една от техниките е да си представим числото три, три пъти, последвано от числото две и след това по три пъти. Това активира част от мозъка, която се използва рядко. Много прилича на разтягане на стари мускули. След това упражнение можете да си представите каква ситуация искате да изпълните. Представете си, че сте на работа, постигайки успех, представете си, че главоболията ви изчезват или самият вие имате най-добрия сън за няколко минути!

Както можете да си представите, където и да е, искате да бъдете себе си, извикайте вашите цели на глас. Вие основно информирате своето подсъзнание какви са вашите цели. Тези образи трябва да са като реални събития за вас. Когато приключите с това, започнете да отброявате от пет към едно. След това бавно отворете очите си и си позволете да се върнете към нормалния свят.

Виж повече: Как да правим дълбока медитация

Алфа медитацията поема контрола над цялата скрита сила във вас, мобилизира я и му дава посока. Тя ви позволява да насочите подсъзнанието си, което има склонност да се отклонява от истинските си цели, до целта ви в живота. Това значително увеличава шансовете ви за постигането им! Като практикувате алфа медитация всеки ден, можете не само да подобрите физическото и духовното състояние на тялото си, но и да подобрите живота си и състоянието му. Докато преди да сте се сблъскали с куп неуспехи и разочарования, сега ще почувствате, че колелата се превръщат в състояние на богатство, което ви дава по-добра ръка. Но наистина ли е щастие? Или това изкуство ви позволява да действате и да подобрявате живота си?

Източник на изображения: 1

Гледай видеото: Методът Силва основна релаксация (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send