Красота и мода

9 Най-добри летни червила и нюанси

Pin
Send
Share
Send


Гримът е непълен без червило и жените не могат да си представят живота без него. С всички цветове, блясък и драма, които добавят към лицето, те със сигурност не бива да се пропускат, когато мислите за облекло. Лятото е идеалното време да покажете цветовете и жизнената грим, за да получите секси чувство. Ето някои супер летни цветове, които ще подобрят цялостния вид и ще добавят живот към лицето ви. Тези нюанси се предлагат в различни марки и се предлагат в кремава или матова текстура по желание, която се плъзга по устните, като по този начин ги овлажнява и остава през целия ден.

Красиви летни червила и нюанси със снимки:

Pepto Pink:

Горещият розов цвят е най-подходящият за всеки грим. Тъмна или светла сянка, горещо розово върви добре за всички поводи и през цялото време на деня. От ноктите до очите, този розов цвят се разпространява по лицата на всички.

Виж повече: Кафяви нюанси на червилото

Coral:

Корал подхожда на всички цветове и придава живот на лицето. Можете да използвате корали с червени нюанси или розови оттенъци, които да отговарят на типа кожа, както се изисква. Тъмен или светъл тен, той определено работи за всички. Просто го екипирайте разумно с останалата част от грима си, за да добавите към блясъка.

Люляк:

Този нюанс на лилаво се откроява като черен тен и осветява лицето. В сянка е, но сложен избор, защото може да направи един изглежда тъмно също. Получаването на точния цвят е от съществено значение за подобряване на красотата ви.

Orange:

Това може да изглежда трудно за носене, но портокалите вървят с всички тоалети и отговарят на всички цветове. Цветът е смел, но може да се носи без усилие, когато се комбинира с прави грим. Той дава жизнена вибрация и добавя деликатен или смел вид в зависимост от облеклото и грима.

Праскова:

Праскова е крайната сянка за това лято. Тя дава спокойна и плажна атмосфера, която е подходяща за почивния режим. Екипирайте го с много кол и спирала за грим за очите и ще получите капка мъртва изглежда без усилие.

Виж повече: Ярко синьо червило

Червен:

Червеното е подходящо за сутрин, вечер и вечер. Това е най-горещото и най-любимото време за всяка жена. Използвайте с гланц за един ден поглед и по-дълбока сянка за горещ поглед за гореща дата. Най-добрата част с червено е, че можете да носите прасковен или розов оттенък, за да подхождате добре на кожата.

Мандарина:

Любителите на прасковите, но искат да бъдат малко по-експериментални, мандарина е сянката за вас това лято. Той прави цялостния вид много жив и жив, подхожда на всички тонове на кожата и се предлага с разнообразни подтексти за топла кожа. Можете също да опитате това с дързък и оцветен грим, за да добавите към драмата.

Лилаво:

Purple не е високо класиран и предпочитан обикновено, но ще разпространи много живот през това лято. Розови, виолетови и лавандулови варианти могат да се използват, за да изглежда сянката различна. За онези със светла кожа, сливови тонове или по-тъмен нюанс подчертават външния вид.

Виж повече: Свички за червило Bourjois

Nudes:

Голите нюанси вървят добре с всичко. Тя може да ви даде тъмен и загорял вид перфектен за лятото. Придава мек вид, без да изглежда кожата бледа и безжизнена. Цветът е идеален за тези, които не обичат смелите цветове, но биха искали да добавят малко закръглени към устните.

Тези нюанси за червило са много подходящи за лета, заради успокояващия ефект, който дават както на потребителя, така и на онзи, който вижда. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете уверени и да носите себе си с благодат.

Гледай видеото: Основните неща, които една жена трябва да има в дамската си чанта (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send