Красота и мода

9 Fabulous Tab Top Curtain Designs for House

Pin
Send
Share
Send


Заглавната плоча на таблото е тази, която има шарнир на завесата. Отворът на завесата преминава през пръта и е свързан с бутон в предната част. Това отнема много време. Трябва да затворите всички раздели на завесата, за да го окачите правилно. Най-често големите бутони са прикрепени към завесата, за да я подчертаят. Този стил в раздела отгоре е деликатен и много ефективен.

Зашеметяващи и стилни завеси за декорация на дома:

Украсете прозорците си с тези красиви тапети. Тук можете да получите най-високите завеси от 9 раздела.

1. Завесата на раздела „Творчески“

Тази завеса на горния прозорец на табулатора има творчески дизайн на раздела. Табулът е завързан с една и съща тъкан. Цялата завеса е без декорация и прост, но хубав шаблон. Пръчката преминава през дупката в завесата на табуретката и изглежда страхотно.

2. Отпечатана табела отгоре завеса:

Това е бяла завеса, която има красиви отпечатъци върху нея. Изглежда, че завесата има костенурка като печат. Завесата е също много дебела и здрава. Дори стената до завесата има страхотна сива и бяла ивица.

3. Цветни завеси с бутони:

Тази рядко намираща се завеса е с перфориран панел. Табелата на завесата е свързана с голям бутон. Има различни дизайни на тази завеса в различни цветове. Тази колоритна завеса привлича вниманието на всички и е превъзходна.

4. Многоцветна табла:

Това е обикновена завеса в най-различни цветове. Има синя, оранжева, червена, бяла, зелена и жълта прозрачна завеса. Цялата тази многоцветна завеса на табуретката е окачена заедно, за да придаде ярък цвят и всичко това изглежда блестящо.

5. Отвор на заглавната плоча на таблото:

Тя е задната завеса от бял цвят. Горната част на завесата е показана тук, която има широко отворен отвор. Дървената пръчка минава през тази бяла дупка. Завесата е лека и тънка, без отпечатъци.

6. Въртена завеса:

Тази сива завеса от горната част на тавата е гарнирана с лък отгоре. Лъкът, изработен от сива дантела, е прикрепен на върха на табуретката. Завесата е в тъмен и светлосив цвят, което е впечатляващо. Върху завесата има широка тъмносива линия.

7. Горната завеса на таблото за юта:

Тази бяла завеса е толкова красива и прекрасна. Тази бяла завеса съдържа флорален печат с по-светъл нюанс. Една хубава птица е показана да лети на завесата. Цветът и отпечатъците от листа върху бяла завеса добавят аромат и изглеждат прекрасно.

8. Горна завеса в раздела „Деца“:

Тази върхова завеса е най-подходяща за детска стая. Таблетката на тази обикновена кремова завеса е многоцветна и има различни отпечатъци. Завесата е с граница на полумесеца и твърде многоцветна. Това е страхотно създаване на завеса.

9. Уникална синя табла:

Това е уникално отпечатан табулатор отгоре затъмняваща завеса в син цвят. Разделът е с розов чек и завесата има отпечатъци от превозното средство. Завесата е ярка и светеща. Тази жива идея за завеса изглежда богата и живописна.

Тази завеса от горната част на таблото е с лека тежест, която изисква много внимание. Заглавните плочи на таблата са гъвкави и прекрасни. Дори и тъканта, използвана за направа на завеса от горната част на таблата, е предимно тънка. В горната част на раздела има широк отвор, така че няма нужда да се притеснявате за дебелината на кордата. Всякакъв вид прът за завеси ще бъде използван с пердето на таблото.

Гледай видеото: HOW TO MAKE VOILE CURTAINS (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send