Красота и мода

Топ 9 стилни луксозни портфейли за мъже и жени в Trend

Pin
Send
Share
Send


Луксозните портфейли са стандартните стандартни портфейли, които обикновено се използват за съхранение на пари по организиран начин, който може да се побере правилно в джоба. Те са предназначени както за мъже, така и за жени според стила и комфорта. Той е дал вечна форма, с която никога не може да се обърка. По принцип, тя има двойни функции за бележки и слотове за кредитни карти. Накратко, това е идеалният организатор, който поддържа всичките си парични средства удобни. Тя ви позволява да държите картите си под ръка, обърнати ръбове.

Най-новите и най-добрите дизайни на луксозни портфейли за мъже и дами в модата:

Тук са някои от най-предпочитаните жени и мъже луксозни портфейли са описани накратко.

1. Луксозен дълъг портфейл:

Това е стилен естествен кожен портфейл, луксозен портфейл с дизайнерска чанта и притежател на паспорт с съединител от телешка кожа. Това е средно дълга портфейла. Той е изработен от експерти за създаване на изящни портфейли, използвайки най-иновативната изработка. Това е много уникален и свеж цвят, че момичетата ще го обичам. Дългите стилни портфейли са дори предназначени за мъже.

2. Многоцветни дамски луксозни портфейли:

Тук отново е висок клас дамски портфейл за ежедневна употреба. Това е копие на луксозен държач с всички аксесоари. Той е целенасочено проектиран, за да се пригоди с всякакви дрехи и се придава свеж и стилен модел.

3. Луксозни дизайнерски портфейли:

Ето и стилен луксозен дамски дизайнерски портфейл с красив розов цвят с ламинирано покритие с допълнителен блясък. Дизайнерският портфейл е единственото нещо, което ви кара да изглеждате бляскави. Предлагат се множество разновидности на дизайнерски портфейли, всеки с уникален дизайн.

4. Луксозен портфейл с каишка за китка:

Това е черен луксозен портфейл от каишка за китката. На него се дава специален модел на животните, който го прави уникален и стилен. Той е с всякакви дрехи и са предпочитани от дами, които обичат просто да поддържат стандартен вид. Каишката за китката е специалната функция тук, тъй като е лесна за носене дълго време, без да нарушава стила ви.

Виж повече: Най-добър кожен портфейл

5. Луксозни портфейли за жени:

Това е висококачествен луксозен портфейл от нови естествени кожи от жени. Той е много удобен и има тактически съединител с телешка кожа с един единствен държач за цип, който придава сладък вид. Предлага се в различни цветове на бонбони.

6. Мъжки луксозен кожен портфейл:

Това е естествена кожа луксозен мъжки портфейл с случайни кратък дизайнер карта джоб моден портфейл портмоне. Придава се красива и нежна текстура от орехово покритие, която придава висок клас стандартен вид. Той разполага с достатъчно място за депозиране на пари в брой и удобни за съхранение на карти.

Виж повече: Кожена чанта за мъже

7. Случаен луксозен портфейл за мъже:

Тук е мъжки небрежен луксозен кожен портфейл. Дава се обикновен черен текстуриран със собствен дизайн. Той е с всички аксесоари, които ви дават удобство за поставяне в джоб. Тя е двустранно, лесно се отваря и покрива.

8. Кожени портфейли от масло:

Ето един дървен кафяв цвят дизайнерски луксозен кожен портфейл от восък, специално за мъже. Тази текстура и моделът са уникално проектирани, без да се променя комфорта им. Мъжете, които предпочитат груб и тежък стил, могат да изберат това.

Виж повече: Дамски портфейли

9. Сгъваем мъжки луксозен портфейл:

Това отново е уникален модел на луксозни портфейли за мъже. Това е висококачествен ретро луксозен портфейл от естествена кожа за мъже, много удобен за съхранение и достъп. Има по-малък риск от падане на ценни аксесоари, тъй като той е сгънат и заключен правилно.

Марката на съвременния човек е удобна в собствения си стил. Нека дрехите и аксесоарите ви са продължение на личността ви и никога не позволявайте на вашите вещи да ви носят. Освен това, подходящите дрехи за тялото ви оформят качествено време. Правилният портфейл е нещо, което често се пренебрегва, но го прави много от човека.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send