Красота и мода

9 Нова колекция от дизайни на коледни тениски

Pin
Send
Share
Send


Проверихте ли новата колекция, предназначена специално за Коледа! Те не само ви дават възможност да се обличате според фестивала, но и ви поставят в комфортна зона, за да се насладите на деня с лекота. Коледните ризи се намират най-вече в червено, но има и такива в различни цветове.

Последни и атрактивни тениски за мъже и жени в Коледна тенденция:

Ето една голяма колекция от коледни тениски, които ще ви помогнат да получите най-доброто за себе си.

1. Санта Коледна тениска за мъже:

Тук е забавен дизайн на Коледа, който носи модела на дресинг на Дядо Коледа. С бели мътни памучни дизайни и отпечатък с колан, той дава пълен поглед на този на Дядо Коледа.

2. Коледни тениски с думи за жени:

Коледни ризи за дами, които разкриват типа на коледната тема, с която празнувате, е добре проектиран с червени основи. Тениската получава думи в зелено и бяло с няколко други съставки на партито.

3. Опакована коледна тениска за бебета:

Децата също имат добра колекция от коледни дизайни. Детските коледни ризи в зелено получават дизайн, плетен, който разкрива празника, който може да бъде затворен отдолу и по този начин е известен като пълна фланелка.

4. Коледни тениски за жени:

Дамски коледни тениски, изработени на черни основи, получават поглед върху снежен човек. На тениската се дават дълги ръкави и тънък фитинг, който може да се носи на дънки, а също и като пуловер.

5. Коледна тениска за жени със списък на елените:

Дамските коледни тениски с имената на северните елени допринасят за подготовката на Коледа за нов завой. Памучната тениска е с добра дължина с тънка текстура, която може да се носи на дънки, гамаши, капри и др.

6. Модерна Санта Коледа за мъже:

Мъжки коледни ризи в зелено с модернизиран допир, разкриващ коледни тържества, се правят с Дядо Коледа на колело. Тениската показва пристигането на Дядо Коледа на Коледа, но не на шейна, а на колело.

7. Тениска с покана за коледно парти:

Ето една грозна коледна риза-покана в черно, която също дава представа за партито. На тениската е дадена и коледна украса, която подчертава писмената част. Това е предпочитано от момчета или момичета, докато Коледа е на път.

8. Семейна коледна тениска с Мики:

Когато Коледната риза за семейството получи дизайн на Мики Маус, тя носи чудеса на партито като домакини. Тениските са изработени в червено и бяло, с лица на Мики с рога на северни елени, които също дават титли по-долу на членовете. Вземете някои добри отзиви за тази селекция от уникален модел.

9. Pug Elf Коледна тениска за мъже:

Памучни тениски, когато са проектирани от елфи, правят най-доброто за носене на Коледа. На тениската се дават три елфа, които са мопсове. Тениската е обичана най-вече от любителите на мопсите. Можете да опитате някои персонализирани фото печат на този тип тениска.

Коледните ризи са най-добрият начин да присъстват на коледните партита. Налични в различни материали, те се предлагат в различни разпечатки и дизайни, за да ви обличат като Дядо Коледа, Елф и др. Има някои модели, които са проектирани частно за семейството, което ще бъде домакин на партито в бяло, червено, зелено, и т.н. Опитайте някои семейни комбинирани коледни тениски за Вашето прекрасно семейство; със сигурност ще се радвате на предстоящото си тържество по Коледа.

Гледай видеото: ВТИРКА ПИГМЕНТ МЯТНЫЙ ЖУК 9 ЦВЕТОВ ХИТ ДИЗАЙН НОГТЕЙ ПИГМЕНТ С ALIEXPRESS ЗЕРКАЛЬНЫЙ МАНИКЮР (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send