Красота и мода

Как да се използва масло от вечерна иглика за косопад?

Pin
Send
Share
Send


Има няколко причини, поради които човек може да започне да губи косми. Зад това може да има различни вътрешни причини. Може да има и някои фактори, които могат да се дължат на възрастови проблеми, свързани с дисбалансите в тялото. Те могат да бъдат лекувани с екстракти от вечерната иглика, която има антиоксидантни свойства.

Масло от вечерна иглика за коса:

Вечерната иглика е диво цвете, което е известно, че е ефективно в този проблем. Ползите от използването на това масло се дължи на факта, че проучванията, проведени в много известни лаборатории, показват, че това има големи количества антиоксиданти и мастни киселини. Обикновено има плодови екстракти от маслини и други, за които е известно, че имат мастни киселини и тези на кокоса. Въпреки това, това цъфтящо растение е добре известно за това свойство.

Това е доказано, че е ефективен и при хормонални дисбаланси за хора, които се сблъскват с изтъняване на косата. Така че това се предлага и като безопасна добавка за консумация от всички лекари. Въпреки това, това не трябва да се прави без препоръчителната доза, защото тялото може да не се нуждае от това, ако изобщо човек не губи направления поради някакви вътрешни причини. Причините зад разреждането могат да се дължат и на външни фактори като мръсотия и мръсотия или да не поддържат главата чиста. Затова трябва да се говори с лекар, за да се знае проблема, преди да се включи това

Виж повече: Бадемово масло е добро за загуба на коса

Масло от вечерна иглика Загуба на коса:

Това също е богато на GLA или гама линоленова киселина. Това също е богато на омега 6 мастни киселини, които са известни като добро лечение. Това може да стимулира растежа и да спре загубата на коса при жени, които основно страдат от хипертиреоидизъм, както и от други възрастови дисбаланси като менопауза или хипертония. Известно е също, че е отличен борец на свободни радикали, който предпазва космите от повреда от UVA и UVB лъчи, които се влошават в атмосферата.

Виж повече: Предимства на синапеното масло за загуба на коса

Как да се използва масло от вечерна иглика за коса

Това не е добра идея да се консумират без рецепта, въпреки че това е естествено и е известно, че няма странични ефекти. Въпреки това, за хора, които вече са под някои други форми на лекарства или тези, които страдат от тревожност или свързани с щитовидната жлеза или други проблеми, те трябва да вземат съветите на лекарите си, че ако е правилно да вземете дозата. Ако лекарят каже, че може и предлага дозировките, това трябва да се консумира. Обикновено, ако човек се изследва с дисбаланс, правилната доза ще бъде около 4 грама приблизително всеки ден. За други случаи, тя може да е 6 грама до 8 грама, но това не трябва да бъде повече от тази доза или може да бъде вредно.

Виж повече: Ефекти на твърда вода върху косата

За да приложите това локално като всяко друго масло, може да бъде добро нещо. Също така, това няма да има никакви основни странични ефекти, а това ще даде релаксиращ масаж, когато смесите това с вашите обикновени масла. Това обаче не трябва да се използва с други лекарства за локално приложение. Използвайте това само чрез загряване и след това масажирайте засегнатия участък. Това може да се използва и без да се нагрява и да се поддържа за една нощ, за по-добри резултати и продължителна употреба.

Това масло от иглика е широко достъпно на индийските пазари и може да бъде закупено като етерично масло. Ако човек иска да направи това полезно, те трябва да поставят няколко капки в нормалното си масло и да го използват ежедневно за ефективни резултати. Известно е, че те дават предимства и консумацията на това като добавка трябва да се извършва с надзор.

Гледай видеото: Локално лечение на атопичния дерматит (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send