Прически

9 Най-добрите прически

Pin
Send
Share
Send


Twist Hairstyles добавят блясък и ви спасяват от скучните начини за поддържане на косата. Ето няколко лесни за изработване и поддържане на обрати прически, които отговарят на всички видове структури на косата и лицето. Прочетете за това какво е на мода и колко лесно може да бъде адаптиран, за да добавите живот към вашата прическа.

1. Глупав френски обрат:

Това е лесно да се направи прическа по време на работа. Изглежда умен и модерен и прави дългата коса лесно управляема. Всичко, което трябва да направите, е да държите всички нишки на косата заедно и да се завъртате вертикално към долната част на главата и да го затегнете.

2. Вълнообразна коса:

Тази прическа може да бъде направена за всички възрастови групи от деца до възрастни и дори коса на средна дължина. Направете прайта отпред (страничен или център по ваш избор) и вземете голямо направление отпред. Направете меки обрати от двете страни и ги съединете отзад. За децата можете да използвате аксесоари за усуканата част, за да изглеждат модерни.

Виж повече: Пернати прически

3. Halo Twist:

Това е обвивка около прическа, където започвате да завъртате косата от едната страна отпред и постепенно да добавяте нишки, докато се движите назад. Цялата коса се използва за извиване до момента, в който сте започнали обратите. Това е лесно да се направи и дава много чист вид. Стилът може да се направи и за официални поводи.

4. Обикновен преден обрат:

Прическата е много проста и изглежда стилна. Направете странична част за косата си и от по-голямата страна вземете дебела нишка. Завъртете го до задната част на ухото и го спрете внимателно. Оформянето на косата е лесно и прави косата управляема. Той също така придава хубава текстура на права коса.

Виж повече: Pixie Haircuts

5. Бохемски и въжени усуквания:

Това е много класически вид. Взимате дебели коси отпред и правите бохемски обрат до гърба, а след това с коса направо изпънати отпред, направете въжето завъртяно до върха на косата и го запечатайте. Тя запазва косата непокътната за дълго и същевременно изглежда умна.

6. Елегантна прическа:

Тази прическа никога не е излизала от мода. Той е много чист, за да изглежда и прави дългата коса управляема и подредена. Преградата се прави отпред и едната страна е усукана. След това на гърба се прави огромен кок; висок или нисък по избор. Това дава много класен поглед.

Виж повече: Прически за момичета

7. Обикновена прическа за Twist:

Имате нужда от няколко прически, които са удобни, когато бързате. Това е един от тези видове. Направете централно разделяне и завъртете нишка от всяка страна. Присъединете се и го закрепете на гърба. Чудесен заместител на нормалната половина на косата, която се прави и проста.

Виж повече: Hippie прически за момичета

8. Усукани с кок:

Дълга и обемна нужда от прическа, която е лесно да се направи. Тази прическа е спасител на живота за такива хора. Всичко, което правите, е да завъртите дебели коси от двете страни отпред и да направите конска опашка на долната част на гърба. След това направете обикновен кок от опашката, за да получите чиста и управляема прическа.

9. Изкривен стил:

Това отново е прост обрат, направен на три отделни нишки отпред. След това на гърба се дава каскаден ефект, като се присъединява към всяка от тях отделно, но се прави един конски опашки от него. Можете да аксесоаризирате обратите и да му придадете официален вид.

Усукване на косата не причинява вреда и може да се прави редовно, за да оформите косата си с лекота. Тези прически са съставени като се има предвид, че всеки търси лесни и умни начини за оформяне на косата.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send