Красота и мода

9 Великолепни проекти за завеса за къща със снимки

Pin
Send
Share
Send


Тънките завеси са изключително меки и прозрачни завеси. Те са създадени от памучен материал, който може лесно да се смеси. Плетените завеси са леки и меки. Той е проектиран по такъв начин, че да придаде коприна на допир. Може да бъде обикновен и отпечатан. Предлага се като готова и може да се приспособи. Ако сте приспособени, можете да добавите вкуса си към него, а плъзгащите завеси са с високо търсене.

Най-новите и красиви дизайни на завеса за дома:

Тук погледнете нашите 9-те завеси в различни дизайни. Изберете любимия човек от списъка.

1. Венчелистната завеса на венчелистчета:

Тази облицована завеса е с облицовка от цветни листенца. Завесата е мека в бял цвят с цветни дизайни на венчелистче. Има вертикални линии на венчелистчета, които изглеждат невероятни. Завесата добавя красота в стаята. Ако искате дълги завеси, тогава завесата ще бъде добре да добавите интериора за вашата стая.

2. Напълно Lotus Voile завеса:

Това е бяла завеса, която съдържа отпечатък от лотосови цветя. На бялата завеса има черен лотосов печат, който изглежда красив. Тази дълга завеса на вратата е добре оформена, както и добре подредена подова настилка. Това е най-доброто за вашата врата.

3. Завиваща завеса:

Тази сива завеса е отличителна поради счупения си модел. Дълъг сив шнур виси на пердето и тъканта на завесата е компресирана. Няма нужда да гладите тази завеса. Тази завеса ще остане по-тясна само така.

4. Завеса на нишките:

Това е страхотно воено мрежесто завеса в бял и лилав цвят. Пръчката е гарнирана с пурпурна стена. Бялата завеса е в прозрачна прозрачна тъкан и единият й край е вързан нагоре. Лилавата завеса е със струни, завързани в средата със златна катарама.

5. Завеса с бродерия:

Тази отвесна завеса е в три различни цвята и е украсена с бродерия. Розовата, бялата и синята завеса се състои от цветна бродерия, която изглежда прекрасна и достатъчно красива. Смесеният цветен избор в пердетата е предпочитан от хората сега на ден.

6. Заглавие на фолиото в раздела:

Това са многоцветни евтини завеси, които имат тапи, и всички завеси са обикновени. Тъканта на завесата е ясна и проста. Изборът на цветовете на тази завеса е изключително добре подбран и те изглеждат прекрасно заедно.

7. Панели за завеси:

Това е готова завеса за прозорец. Тази водна зелена завеса изглежда великолепна с големия си дизайн на листа и цветя. Тази кристално чиста завеса изглежда толкова красива и елегантна. Тя е със забележително качество. Ако имате стая за гости във вашия дом, тогава този тип завеса може да привлече вниманието на вашите приятели или роднини.

8. Плетена завеса:

Тази ушкова завеса е с син, бял и сребрист цвят. Тази блестяща завеса е тънка в тъканта. Тази раирана завеса е достатъчно здрава и дори завесата е ослепителна с тази завеса. Изглежда просто пищно.

9. Модерни завеси:

Това е памучна завеса в различни цветове. Памучните завеси са гладки и немарливи. Тези завеси са лесни за леене и не са твърди на допир. Тази завеса придава колоритен вид на стаята с приятното си качество.

Вълнената завеса не изисква много упражнения, за да му се придаде нова форма. Благодарение на гъвкавия си характер можете да го направите така, както искате. Тези луксозни завеси ще дадат чар на вашия дом. Неговите качества ще се харесат на всеки.

Гледай видеото: NYSTV - Hierarchy of the Fallen Angelic Empire w Ali Siadatan - Multi Language (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send