Красота и мода

Топ 10 тайландски тайни за красота

Pin
Send
Share
Send


По целия свят корейските жени са известни с безупречната си красота, чиста кожа и блестящ тен. Жените от всички култури завиждат и имат силно желание да получат кожа като корейците, които са свободни от кожни проблеми. Според проучвания, много корейски красавици са разпръснали и зърната на тайните си за красота в много от техните книги. Въпреки това, постигането на кожата като корейците не е част от тортата и изисква отдаденост и усилия.

За да ви покаже правилната посока, това ръководство е пълно с ефективни и добре прегледани корейски тайни за красота, които ще ви помогнат да се придвижите напред. Следващото е просто да изберете комбинация от 3-4 идеи и да ги следвате на рутинна основа. Едно нещо, което трябва да се отбележи тук е, че корейската кожа също е резултат от усъвършенствани продукти на кожата, които са резултат от бързо движеща се технология. За да научите повече за този аспект, продължете да четете този списък за тайните на Коран за красота за по-бяла кожа.

1. Прилагане на мед в дневен режим:

Корейците използват суров и нефилтриран мед по лицето като основна маска за повишаване на красотата им. Това трябва да се съхранява само за 5 минути и след това да се измие с крем за почистване. Това помага за добавяне на подхранване на кожата. Той също така помага за хидратиране на кожата и я прави мека и еластична. Това е лесен и достъпен процес, който трябва да се следва ежедневно.

Дневната рутинна процедура с три стъпки:

Сред корейските тайни и рутина за поддържане на красивия им вид, почистване, тонизиране и овлажняване, използвайки първокласни продукти, определено е задължително. Всъщност, след овлажняване, корейците използват серум на кожата, както и четвърта стъпка. Той добавя допълнително подхранване на кожата и я поддържа здрава и сияйна.

Виж повече: Тайните за красота на Кейт Мидълтън

3. Значение на хидратацията:

Според корейците пиенето на много здравословни течности помага на кожата да свети и я поддържа вътрешно хидратирана. Отмива токсините, мръсотията и бактериите от кожата и подмладява кожата. Обикновено те започват деня си, като пият чаша чиста вода и също така разпръскват студена вода на лицето рано сутрин. За хидратация, техните ястия са пълни с плодове и зеленчуци и нисък прием на натрий за тази цел.

4. Редовно използване на маски за лице:

Корейците използват много кожени продукти, които се произвеждат в тяхната страна от различни марки. Един от продуктите на кожата, в които те напълно вярват, са маски за лице и опаковки. Всяка корейска жена използва два вида маски - почистване и подхранване. Той им помага да освежат лицето и да намалят подпухналостта. Те дори имат много вяра в домашно приготвените маски, особено тези от мед и яйчен белтък. Друга маска, обичайна в Корея, е тази, направена от прах от кокон от копринени буби.

5. Значение на красотата Sleep: t

Около 6-8 часа сън е важно за поддържане на красотата на кожата според корейците и професионалистите по целия свят. Тази тайна напълно се вярва от жените в тази страна. Вижда се, че сънят подмладява кожните клетки, премахва мъртвия слой на кожата и придава блестяща кожа.

Виж повече: Съвети за красота на Меган Фокс

6. Използване на предмети за грижа за кожата:

Корейците имат редица продукти за грижа за кожата, които те използват всеки ден, за да поддържат кожата безупречна и безпроблемна.

7. Упражнения за лице:

Едно просто и много често срещано физическо упражнение, което следват всички корейски жени, е това да повтаря „Ma Me Mi Mo Mu“, която помага на мускулите на бузите и устните и прави чертите на остри. Дълбокото дишане е друга обичайна практика, която следват за добра кожа.

8. По-малко грим:

Повечето корейски жени вярват в естествената красота и по този начин прилагат по-малко грим в сравнение с други жени по целия свят.

9. Използване на крем за очи:

Един качествен крем за очи, използван под очите всеки ден, е една от тайните на корейската красота.

10. Предимство на нощния крем:

За красива кожа, приложението на добър марков нощен крем е задължително. Той помага за заключване на влагата на кожата през цялата нощ. Със сигурност ще се събудите свежи и красиви.

Виж повече: Тайните за красота на Кейт Мидълтън

Тук ще изброим още някои корейски съвети за красота за лице:

  • Парен масаж: Корейски жени се кълнат в масажи на лицето и зависят от подобни масажи за слънчевия си тен. Всеки ъгъл в Южна Корея има клиники за масаж на лицето, които са много достъпни. Друга възможност е да масажирате лицето си с кръгови движения, започвайки от челото, скулите, бузите и брадичката. Можете да опитате да добавите масло за почистване за този допълнителен блясък.
  • Намокрена кърпа за топла вода: Искате да се отървете от бръчките и да забавите признаците на стареене? Ето какво можете да направите: - Използвайте кърпа, напоена с гореща вода, и внимателно почистете лицето си.
  • Размазване до съвършенство: Опитайте техниката им на размазване, която е таен трик, за да скриете нежеланите дефекти. Подписващите корейски продукти са много леки и размиват дефектите като професионалист.
  • Подобрете естествения тон на устните си: Повишаването на естествения тонус на устните и тонуса на кожата ви кара да изглеждате живи и години по-млади. Тези продукти овлажняват и правят лъчите на устните и кожата ви.
  • Ечемичен чай: Ето още един таен съвет - този чай се сервира на бебета и на възрастни. Това повишава качеството на кожата и цялостното им здраве. Печеният ечемичен чай е много богат на антиоксиданти, подобрява кръвообращението и спомага за отслабване.
  • Спални маски по време на сън: Когато си почивате, кожата ви също работи. Това е най-доброто време за овлажняване и подобряване на кожата. Корейците използват спални маски, когато си лягат и се събуждат с кожи, които са подмладени и подновени.

В тази статия сме посочили съвети, които се различават от рутината на красотата; съвети за корейски тайни за красота естествени трикове, начин на живот и диети, които помагат на жените в Корея да постигнат мечтаната си кожа, лишена от дефекти и тъпота. Корейските съвети не са само за използването на продуктите, а за запазването на онова, с което са благословени, и използването на техники за подобряване на тяхната красота. Какво чакаш? Адаптирайте тези хакове и кожата ви ще се превърне от тъп до невероятно за нула време.

Източник на изображения: 1.

Гледай видеото: Най-евтините дестинации за почивка през 2018 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send