Прически

Топ 9 Правни прически

Pin
Send
Share
Send


Търсите ли прави бански прически? В момента повечето от момичетата, както и жените избират различни прически. Въпреки, че прическата звезди, както и знаменитости показва последните тенденции в фризьорството, както и свежи прически. Пром прическа е много популярен, тъй като включва някои правила, за да даде по-добър поглед във вашата бала вечер.

Не забравяйте, че вашата бална прическа плюс грим за бала ви се съчетава с вашата рокля. Когато избирате най-добрата прическа, помислете 20 години напред, това означава, че трябва да видите невероятно и безкрайно. За тези, които имат права коса, по-долу бала прически са много полезни, защото тя предлага лъскав вид или по-романтичен вид.

1. Спирални къдрици с акценти:

Тези опънати навити спирали са фънки метод, за да се докажете на личния си начин за бала. Навийте косата си в 1-инчови слоеве с времето, променяйки посоката на допълнителния слой. Използвайте желязо за къдрене с барел, по-слаб от 1-инчов плюс миниатюрни участъци.

2. Отиди на косата си направо:

Това е една от по-лесните прически, което означава да отидете направо и гладко, или да изберете за подскачащи ключалки или плажен ефект. В състояние, вие се опитвате косата си надолу плюс безплатно, потвърдете, че почука под върха на вашата рокля. В случай, че имате къси косъмчета, можете да използвате и разширения веднага за бала. В противен случай повдигнете косата си.

Виж повече: Лесно пром прически за къса коса

3. Half-up или Half-Down:

Това е типична бална прическа, като по този начин тя работи най-добре на момичетата, които желаят обичайния, традиционен вид. Този стил се отличава заедно с вашата кожа плюс косата ви. Той е най-подходящ за всички дължини на косата с качество, с изключение на косата, която е по-къса от челюстта. Можете също да вмъкнете извивката на удължението или вълните в косата си.

4. Странични вълни:

Това е проста прическа със средни странични вълни плюс лека странична ресни. Можете да приложите това чрез косата на гребена, запалена по дълбоката странична сепарация, и след това да покриете части от косата свободно около дебелото желязо, за да направите деликатни къдрици. Използвайте малко лак за коса.

Виж повече: Пром прически за дълга коса

5. Затворена странична опашка:

В това, разхлабен пони от няколко свободни кичури осигурява разхвърлян вид. Трябва да хванете всяка една коса на едната страна и да я плъзнете в пони само наполовина. По това време пуснете малко по-голяма нишка, за да направите по-ярък изглед и ги намотайте.

6. Право и копринено с тъпите бръчки:

Тази прическа дава зашеметяващ вид, който включва дълги и тъпи бретон. Ако искате да получите гладка и лъскава прическа, тогава трябва да използвате висококачествени анти-къдрици или продукти за изправяне на коса до счупени косми.

Виж повече: Сладък косъм за коса

7. Развласкана прическа за средна коса:

Разхвърляната коса е завинаги забавна и флиртуваща плюс, че тя е идеална прическа за бала. Поставете в някакъв обемен стайлинг гел към влажната коса, след което го изсушете с кръгла четка за порестата коса.

8. Странична оплетка:

Тази странична рибка опашка е огромна прическа за бала и е отговорен да постави в очарованието плюс привлекателност за целия ви вид. За това трябва много бързо да почистите косата си на едната страна и да започнете да го плетите по обичайния начин.

9. Вълнообразна проста козина за коса за средна коса:

Това е също един друг вълнообразен стил, който е много красив, както и женски план за балове. Разделете косата си неправилно надолу по средата и плъзнете няколко части отзад за весел поглед. Големите вълни се появяват огромни със средна коса, тъй като те не се издърпват от тежестта на по-дългите коси.

Гледай видеото: WHO WORE IT BETTER? - LWIAY - #0014 (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send