Красота и мода

Топ 26 модели на затруднени дънки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Дънките се превърнаха във важна част от модната тенденция на мъжете и жените. Носенето на различни модели и цветове на дънките се вижда често и в двете. Обикновените джинси вече не са в тенденция за небрежен външен вид. С промяната в модната индустрия, дизайните или моделите също са се променили по отношение на цветовете и стиловете на дънките. Независимо дали сте за Пепе, Деним, Дания или всяка друга компания, те винаги са давали нови фънки дънкови облекла за младите да изглеждат модерни.

Проблемните дънки са новата тенденция в деним света. Те са доста остър и предлагат хладен поглед. Те са направени със специални киселинно измиване и лазерна технология, за да се създаде идеалният вид. В тази статия можете да откриете редица супер-измъчени дънки, изрязани и износени сортове дънки.

Облечени джинси в Индия за мъже и жени:

Следват най-високите взискателни дънки за жени и мъже, които са на разположение в Индия заедно с всички страни.

1. Дънки от тъмни:

Обичате измъчените дънки? Този тъмен деним е с висока талия и е идеален избор за жените. Притеснява се на бедрата и коленете и създава перфектен външен вид. Тъмният деним е много гъвкав и може да се свърже с почти всеки светъл цвят. Изглежда идеално за нощно облекло.

2. Зелени джинси в затруднено положение:

Проверете тази невероятна маслиненозелен цвят деним, който е супер неспокоен. Това е много уникално парче по отношение на цвят и разкъсан ефект. Това са и джинси с висока талия, подходящи за дребни фигури. Те са най-подходящи за младежи, които обичат да експериментират с външния си вид. Това са един от екстремни джинси.

3. Дамски дънки от сиви дистрес:

Тази двойка деним е най-подходяща за приключенски момичета, които обичат да играят на хладно. Тези откъснати сиви деним са угрени и горещи. Те изглеждат зашеметяващи, когато са с чиста бяла риза. Това са джинси със средна талия, които подхождат на повечето жени. Той също се вписва много добре и прави добър външен вид.

4. Джинси с измъчени гаджета:

За всички вас, момчета и сладки момичета, вижте тази двойка дънки за момчета. Този сенчест чифт деним е сигурен, че ще ви направи тласък на тълпата със своя зашеметяващ вид. Тя е изцяло разкъсана по цялата област на краката, за да създаде шикозен вид. Сигурен зашеметител!

5. Джинси с измъчени приятелки:

Тази двойка сини деним идва с машинен проблем. Той е чист във външния си вид и най-добре за хора, които обичат да носят подчертан деним, но не искат да гледат отгоре. Можеш да изглеждаш прилично, заедно с да изглеждаш много готино в този светло син деним.

6. Джинси на колене в затруднено положение:

Ако обичате да спортувате нещо приключенско, този екстремни затруднени коленни деним е просто перфектен. Това е за хора, които са уверени, че показват коленете си, без да се чувстват неудобно. Освен коленете, можете да забележите и кисели измиващи петна по дънките.

7. Дънки с отслабване:

Проверете този супер сладък проблемни култури дънки. Изглежда прекрасно на млади момичета, които обичат да носят нещо спортно и ежедневно. Това е може да се обедини с двете върхове и тениски, за да ви даде хубав външен вид. Можете също да украсите с кристали и перли за по-женствен ефект.

8. Облечени джинси с лепенки:

Търсите нещо повече от измъчените дънки? Проверете този пач работи деним, който идва в тънък годни. Това е случаен модел байк деним за мъже, който е унищожен джин с кльощави дупки. Червените петна я правят невероятно уникална. Това е, което наричаме супер готино!

9. Джинси с нисък ръст:

Обичате ниските дънки и деним? Защо не ги комбинирате и двете? Този ниско растящ деним предлага перфектно прилягане и го прави много добре да седи на кръста. Той има чист стрес, който изглежда много шик и хладен. Най-добре е за хора с плосък корем и добро тонизирано тяло.

10. Облечени хаки дънки:

Разгледайте този един от моделните джинси Khaki. Той е уникален по цвят, сянка и разкъсващ ефект. Той има слоен модел, в който горният слой е в затруднено положение. Това създава специална текстура на дънките. Това е модел каки, ​​който е доста удобен за носене и стилен за гледане.

11. Дънки с напълнени торби:

Това разхлабени, торбести стилни дънки ни връщат обратно в епохата на реколта. Той се предлага в синьо деним, който е с висока талия и стрес на бедрото, коляното и глезените. Това те кара да изглеждаш много готин и сензационен. Най-добре е да се съчетае с риза с приятел или с монтирана тениска.

12. Тъмно сини дънки:

Тъмно синьо е популярният цвят в дънките, избрани от мъже и жени. Чудесен тънък тъмносин джинс за жени дава фънки поглед за партита. Той е изтръгнат от няколко точки, включително бедрата и коленете, за да стане по-привлекателен.

13. Маймунски измиващи дънки:

Светлосини и бели маймуни измиват дънки, когато са в затруднено положение, което придава прекрасен вид. Дънките на глезена са разкъсани между тях и им е даден бял фон, за да стане по-възхитителен и супер. Широко се носи на петите, за да стане по-невероятно. Предимно този вид изтръгнати дънкови дънки в синьо оцветяване, използван от момичета и жени от средна възраст по целия свят.

14. Дизайн с петнисти дънки:

Търсите нов фънки поглед за вашите партита и излети! Тук можете да продължите с небесносините дънки с бял неравен вид. На дънките са дадени няколко ребра с бели разфасовки, за да придадат уникален вид. Забавените дънки за жените придават зашеметяващ вид на къси върхове.

15. Дънки за дизайн на петна:

Обичате да носите цветна кръпка! Дизайнът на жените в затруднено положение на дънките, както и работата с рип, се придават на цветни петна за боя, за да го направят колоритен и въображаем. Дизайнът може да бъде направен и в дома, като се използват цветове с маслени бои. Идеята е широко приета от момичетата от колежите.

16. Прости бели дънки:

Един прост и трезвен вид може да бъде възхитителен за всеки повод, а също и за офиси. Белите джинси в разстроен вид се разкъсват само в коляното, за да придадат изискан вид. Също така се носи и на официални функции или офиси. Това супер бели джинси в затруднено положение най-добре се носят за сладък топ.

17. Проектиране на изрязани дънки:

Мъжете също обичат да се полюшват в дънки. Сините джинси или мъжете са разкъсани по уникален начин, който дава двоен ефект. Един от разкъсания поглед, а другият - изпънат поглед. Той е широко възприет от рок звездите и знаменитостите.

18. Дънки с колене и хип:

Джинси с прости чудеса дават различна дефиниция на модния свят. Той дава прост, но елегантен вид на ползвателя. Дънките са разкъсани само в коляното на единия крак и бедрото на другия, за да му придадат уникален вид. Това е за тези, които обичат да изпробват модела в затруднено положение, но го поддържайте прости.

19. Разхлабени дънки:

Материалът на джинсите в първата част на капри е даден с разстроен поглед, за да го направи различен. В насипно състояние дънки Капри се прави най-добрите затруднени дънки изглежда с големи пропуски, направени за изследване на бедрата. Външният вид е широко разпространен на червения килим от знаменитостите за смел външен вид.

20. Дънки от едната страна:

Черен джинс е атрактивните цветни дънки за всеки. По същия начин чернокожият джин с тънък вид заснема за тематични партита или просто за разходка. Дънките са разкъсани само на едно коляно и сгънати, за да изглеждат като панталон. Приет е стил на младите момичета.

21. Дънки за рязане на острието:

Свиването и най-добрият дизайн на изтърканите дънки, направени с изрезките и светлините на острието, придават на жените смел поглед. На черните джинси в затруднено положение са поставени разфасовки и острие, които се докосват за различен вид. Такъв дизайн е широко популярен сред тийнейджърите, които обичат да се движат с тенденцията.

Джинси за дизайн на Водолей:

Стилен и разстроен жан е мечтата на всички мъже и жени. Тук Ви даваме воден поглед с дънки, които се разкъсват на коляното и се дават цветни петна, което прави дизайна на малки камъчета във водата. Това е силно закупен модел сред мъжете.

23. Джинси с висока талия:

Моделът на реколтата с висока талия е често срещан сред младежите. Джинсите за мъже с висока талия и реколта са доста модерни за зимното износване. Това е често срещано явление в пикниците на колежа и на открито.

24. Джинси с къси панталони:

Дънките под формата на къси панталони, а също така и доста притеснен дизайн доста обичат тийнейджърите. Шортите се изтръгват от бедрата и също се оформят на коляното. Това дава чувствен и смел поглед на момичетата за дата. Те са най-добре съчетани със сладък топ и ботуши на ток.

25. Странични джинси в затруднено положение:

Жените, които искат да имат модерен поглед за партита, дискотеки, кръчми и т.н., силно възприемат този невероятен и елегантен стил на разкъсани дънки. Най-хубавите джинси са разкъсани от дъното на дънките, което е особено впечатляващо, особено при тъмните дънки.

26. Acid Wash Jeans:

Дънките с киселинна вода са доста уникални и популярни за западните любители. Белият и син цвят на дънките, когато се получи разкъсана работа, придава невероятен вид на ползвателя. Той е силно износен в колежи, на излети, на знаменитости и т.н.

Дизайнът на затруднените дънки е бил популярен сред знаменитостите, особено рок звездите. Тъй като е широко разпространена сред мъжете и жените, тя придобива почти повече от половината моден пазар. Други дънки, вдъхновени от такива разкъсани конструкции, включват киселинно измиване; изрязан от острието дизайн, изтръгващ с чаровете наоколо, кръпка и диамантен дизайн и много други. Такива дизайни могат да бъдат направени и у дома, ако специален дизайн иска да бъде постигнат като форма на диамант, форма на сърцето, квадрат и т.н., както е лесно. Най-добрият дизайн на изтърканите дънки е направен с помощта на режещи остриета предимно на дънки. Когато се получи леко изрязване на светлината, тя дава дизайн на изрязани влакна, който е доста популярен. Надяваме се, че ви харесаха тези модели от затруднени и супер измъчени дънки.

Гледай видеото: How The Stock Exchange Works For Dummies (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send