Красота и мода

30 различни вида дизайни на Salwar Neck с картини

Pin
Send
Share
Send


Това едно облекло, което никога не успява да впечатли, несъмнено е Salwar Kameez с тази поразителна дупата. Дали това са знаменитости в Боливуд, които ходят на червен килим, модни модели, сватби, партита, виждаме много жени, които се радват на невероятно великолепен дизайн с елегантен дизайн, модели на врата, дизайнерска работа и т.н. Salwar Kameez е пътувал поколения след поколения с голямо доверие и усет с разнообразие от тъкани като коприна, памук, лен, мрежа и т.н. Но това, което прави Salwar Kameez изглежда невероятно с намек за чувственост са шията дизайн. С различни добавят като пайети, дантела, zardosi, камъни и т.н. и с въображение и творчески дизайн на врата Salwar Kameez е наистина значително.

Най-новите и красиви дизайни за вълна за жени в Индия:

Ще се вмъкнем в топ 30 дизайн на шезлонг за дамски костюми.

1. Дизайн с квадратно гърло:

Дали това е скъп костюм или дизайнерски костюм, квадратното деколте има вещество, което може да накара жената да изглежда уау и да показва по-тънка жена. Това работи най-добре с жена, която има малка шия и тесни рамене, за да покаже дребната рамка, врата и яката. Памучната материя е най-подходяща за квадратни деколтета както в предната, така и в задната част на костюма. Високите токчета и минималистичните бижута допълват външния вид на квадратната врата.

2. Scoop Neck:

Deep U neck в салвара е подходящ за жени с тесни рамене и малка линия на бюст. Тъканта за същото може да бъде шифон, жоржет и подобни неща. Извивката на лъжичката е това, което прави един поглед желателен и секси. Малко повече за акцентиране на сексапилността могат да бъдат дългите джумаки или етнически висящи с добре направени коси да бъдат в светлината на прожекторите. Един е сигурен, че просто рок този лъжичка деколте стил.

3. Халтер врата:

Под въздействието на индо-западната култура, вратовръзките са най-вълнуващият начин да се покажат смелите страни на жените. Те вървят добре с каишка за спагети. Халтер върховете могат да се удвоят като kurtis също без dupattas. Погледът е лесен за пренасяне с младежи за свеж, но стилен външен вид. Обикновено салварът е чуридар и се вписва като гамаши.

4. V шия:

Класният V врат прави да изглеждате тънък и най-често се използва за облекло в колеж и офис. Съвпадете го с тесни churidar, гамаши или прави дъна и може да изглежда като дива. V шията никога не може да излезе от мода. Този стил подхожда на много жени и всеки може да носи този V-образен поглед.

5. Асиметрично врат:

Този уникален дизайн, както в асиметричен деколте е много моден в наши дни. Тази асиметрична врата работи добре с повечето тъкани и модели, стилове и бродерии. Това е един сигурен удар за уникален стил изявление дори с традиционните salwar kameez. Това деколте се използва по различни начини в зависимост от тъканта, дължината на костюма, стила на гърба, дизайна и др.

6. Вратна врата:

Вдъхновен от облеклото на якички стил за мъже, деколтето с орнаменти е също популярно и е известно с минималистичния си стил. Тази врата изрязва елегантност. С малко бродерия, работа с камъни или пайети отпред, може да се подчертае обемно шията.

7. Врат на лодка:

Един от най-добрите начини да се подчертае, че прекрасна яка кост е тази лодка шията стил salwar. Човек със сигурност ще бъде център на привличане в това облекло. Това деколте може да се изрисува с грация и чар. Това е един от сигурни проекти за изстрел, когато човек преглежда всеки каталог. Този дизайн на вълната е идеален за материали като шифон, креп или жоржет.

8. Кръгла врата:

Кръгът на врата има уникален чар с модерна, но традиционна обстановка. Кръглият врат е подходящ за всеки и е много елегантен, но и прост. Кръгът на врата може да се направи лесно в тъкани като памук, коприна и др.

9. U Neck:

Тази права линия A-line на бял и черен цвят има най-голямото петно ​​като U-врата с много бутони и високо рязане в средата. Вратът също има черна тръба и трите четвърти ръкава също имат работа в геометрични модели. Също така U вратът работи най-добре в почти всички тъкани.

10. Врат от мандаринова яка:

Много сходни и близки до орнаменти врата са тези модели на шията на мандариновата яка. Най-интересното е, че не се нуждаят от аксесоари през врата. Този ярко оранжев костюм с мандаринова яка е красив с цветни черни палацове. Това може да се носи и без дуати; иначе дупатите трябва да бъдат закопчани само от едната страна.

Виж повече: Пола тип Salwar

11. Бродирана врата:

Тежката бродерия на деколтето в салвара изглежда красива и дава усещане за дизайнер и изглежда скъпо. Фините детайли в работата на бродерията подобряват цялостната красота на костюма. Акцентът е в тежката бродерия и просто големите обеци ще се погрижат за аксесоарната част. Тъканите могат да бъдат сатен, коприна, креп, памук и др.

12. Дизайнът на шията на Salwar с предни дори:

Dori е нишка, използвана за връзване с възли с тежки висулки или мъниста. Обикновено dori се използва на гърба и този модел е много познат в блуза и дори salwars също. Но предната врата на дори е много различна и уникална. Вратът просто се откроява и салварът има чувство на дизайнер към него и отразява чистото майсторство.

13. Deep Slit Neck:

Както подсказва името, това е процепа в шията, който е доста дълбок, но изглежда елегантен и очарователен. Вратът е дълбоко потънал, но е свързан в средната част на тялото, която след това отново се разцепва при отваряне до края. Перфектен за всяка етническа салвара за тази класа и благодат.

14. Разделяне по врата:

Жените, които обичат да носят само кръгли врата, могат да имат вариация с този кръгъл врат, но с разделяне на този допълнителен чар. Те изглеждат зашеметяващи на салари с работа по шията до пъпа. Човек може да има кръгъл врат, но все пак да получи всички похвали с този сплит експерименти. Изглежда зашеметяващ винаги на офшорни парчета.

15. Скъпа шия:

Една изглежда млада и прекрасна с този зашеметяващ деколте. Скъпоценен деколте се идентифицира чрез двете криви, които се стесняват надолу по линията на бюста, който образува модела на шията. Тази врата изглежда най-добре в три четвърти ръкава и пълни ръкави. Влюбената врата може да има бродерия, която може да извади най-доброто в салварния костюм.

16. Дизайни на екипажа на Salwar Neck:

Много близо до кръглата врата е врата на екипажа, която се вписва малко повече в шията. Жените обикновено могат да излагат на показ тези костюми или курти за врата на екипажа в коктейли, вечерни тържества и т.н. Младежите избират този стил в своите дизайни за салварите в Северна Индия. точно тази врата подчертава костюма точно от врата.

17. Вратна врата:

Човек не може да пропусне тази прекрасна врата, която никога не може да размаже стила, който човек избира. Обикновено се украсяват в партита, вечерното облекло и т.н. са тези дупки на ключалката, където линиите се събират в предната част на врата под яката на костта, образувайки образец на ключалка. Тя може да има също и струни или бутони, за да подчертае още повече.

18. Затворена врата:

Затворен врат или бандгала е един от най-добрите начини да бъдете само центърът на привличането. Това специално затворено гърло в нюанси на златна мед и черно със златни бутони е само осветеността на костюма. Мотивът на златната нишка по целия костюм подобрява облика на костюма, а дългите ръкави придават допълнително измерение на салвара.

19. Вратовръзка от Cape Style:

Голямото в модата и силно тенденцията са тези деколтове за стил на нос за anarkalis и дългите костюми на salwar. Известни личности и дори много социалисти разказват за този шикозен и кралски вид. Има слоесто усещане, което му придава повече елегантност и елегантност. Кафявата врата е украсена с много украшения, бродерия, работа с пайети и др. За да изглежда костюмът небесен. Този анаркали със стил нос на праскова Жоржет със сигурност ще обърне много глави.

20. Шийката на тръбната накладка:

Свежа в тенденцията и дизайна са тези най-стилни линии за деколте в салфетки. Този модел е интересен с контрастиращи тръби по врата, даващи лек намек за чувственост. Моделът на планките е за добавяне на контрастни тъкани или дизайнерски дизайни на деколтето с тръбопроводи.

Виж повече: Поножи Salwar

21. Angrakha Neck:

Angrakha шията е обвивка и вратовръзка врата модел. Много подобен на опаковане и обвързване на кърпа, е този стил на ангакха. Много в тенденцията в Западна Индия; е този уникален деколте и salwar костюм, наречен angrakha костюми. Дупатата може да бъде отрязана в този костюм, за да се получи усещането за шията и дължината на връзките. Връзките обикновено се провеждат диагонално от страната, вместо от центъра.

22. Jewel Neck:

Това специално деколте не се нуждае от бижута, както подсказва името. Шията е толкова богато украсена и тежка, че се чувства като носене на тежки и слоести бижута. Тази вечна синя куртина е с бродирана тежка врата в плат от жоржет. Jewel врата красиво съчетава, за да придаде тонизиран все още елегантен поглед без аксесоари.

23. Queen Anne с Scoop Neck:

За всички онези момичета и млади жени, които искат да омагьосат всички във всяка функция, могат да съберат тази супер секси и бляскава деколте на кралица Ана за допълнителна тълпа. Разгледайте тази секси врата с кралски цветове, съчетани с антикварна работа като Meenakari, Kundan и т.н. Освен това, гърба дизайни могат да бъдат смели без гръб за жените удобно с това или може да има мрежа плат с Дори и пайети или висулки.

24. Конструкции за едно рамо Salwar Neck:

Едни рамото са много често срещани и много в тенденция. По същия начин, експериментирането с едно рамо в шията в костюми на салварите може да бъде за жени, които не са много удобни с без презрамки врата. Човек не се нуждае от dupatta за този костюм и целият вид може да бъде подобрен с kameez и неговите дизайни. Това оранжево камез с райе прави да изглеждате по-високи.

25. Висока врата:

Отново класика, това е моделът с висока врата, който прави да изглеждате по-високи и по-тънки. Високото гърло обикновено се прави в тъкани като памук, блясък, сатен и т.н., така че външният вид на шията може да се запази непокътнат. Този конкретен жълт и червен churidar се откроява с отпечатани dupatta. Обикновено салвърът е чуридарен тип.

Виж повече: Салвара Камез

26. Тръбна врата:

Древната и все още в модата е нагънатата врата. Salwar kameez има този контрастиращ цветен контур за хубав подобрен вид. Също така можете да поставите около възлите, копчетата, вратовръзките и т.н. за допълнителен очарователен вид. Човек може да се чувства удобно с тази деколте за лекотата, докато носи и вида, който дава.

27. Без презрамки:

Сексисността и смелостта, обединени в едно деколте, могат да бъдат тези без презрамки. Тези кокили на яката могат да се разбират добре с тези шийки. Костюмът за салвара трябва да се вписва идеално в зоната на бюста, за да се получи това, което е изключително важно. Дупатата може да се носи плътно във врата или да се вземе реплика от стари времена, може да бъде вързана на лък или възел на врата.

28. Peter Pan Neck:

Вдъхновен от характера и неговия смисъл на обличане, този дизайн на врата на Питър Пан звучи малко карикатурно, но е най-подходящ за жени с всякакъв вид тяло или функции. Идеално съчетание от стила на яка с традиционния кръгъл врат, капакът може да бъде от всякакъв материал, като брокат, сатен и т.н., или може да контрастира в плътни цветове според отпечатъците в костюма.

29. Шия за спагети:

Това е една от смелите, но безвременни опции на деколтето. Това е горещ любим модел на врата и управлява света на модата. Не е толкова лесно да се пренесе този вид, но ако е правилно монтиран и приспособен добре, създаденият външен вид е вълшебен. Човек трябва да се погрижи да се инвестира в без презрамки вътрешно износване, за да се получи перфектният вид оо ла ла.

30. Илюзия врата:

Илюзия деколте е, че един невероятен деколте, проектирани от дизайнери чрез прикрепване на мрежа или всяка друга скъпа тънка тъкан на оригиналния деколте. Също така пълното нещо също е спечелил над salwar с съвпадение на dupatta. Тази илюзионна врата изглежда много скъпа и величествена с разнообразната употреба на тъкани и дизайнерски модели.

Просто като преминете през каталога на дизайните на шията при шивачите, човек може да накара въображението да се издигне с многобройните дизайни на шията. Изборът на дизайн на врата в салвара според лицето и тялото допринася за едно ново измерение на костюма. Дизайнът и моделите на врата могат да бъдат връхната точка на костюма.

Гледай видеото: Епизод 37: Интериорният дизайн - силен съюзник на брокера. Гост арх. Милена Добрева (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send