Прически

Топ 8 разширения на опашката

Pin
Send
Share
Send


Изчакването на косата да израсне, за да получи желания вид, е твърде дълго, а не нещо, което сме готови да направим в този зает свят. След това има общи проблеми, закърнелият растеж на косата и лошите дни на косата и дните, когато дори кок не може да оправи грубата ви коса. За всички тези натоварени сутрини тук имаме най-доброто лекарство. Това се нарича разширение на опашка, което е много подобно на косата, но в предварително направена форма. С това вече можете да се справите с безброй диапазон от проблеми с косата, включително разреждане на косата и липса на скачане. Тук са различните стилове на пони, които може да ви интересуват.

Красиви и стилни разширения на опашката:

1. Екстравагантният:

Дългата коса винаги е била вашата много желана прическа и сега можете да го ползвате и в акцентите. Всички тези години на страх далеч от цветните химикали най-накрая ще се изплащат, тъй като сега можете да обедините блондинките си с най-доброто от кафявата опашка и леката вихрушка в края на понито прави най-доброто от опашката.

2. Всеки лъскав:

Винаги сте се чудили как моделите в пистата могат да носят лъскавата си конска опашка с такава жестока и все още да не се повредят. Завинаги сте се опитали да затворите тази лъскавост, но мисията не успя. Сега можете да обедините елегантната прическа с това разширение и да продължите с деня си, без да се притеснявате за поддържане на последователността.

3. Обемни пони:

Понитаите изглеждат ужасно на вас поради липсата на дебелина и плътност в косата и това е най-вече причината, поради която през всичките тези години сте избягвали понитата. Сега това е класическо удължаване на конска опашка, което има желания обем и скача, които могат да бъдат добавени към техния тънък пони, за да получите желания вид.

4. Омбре сенки:

Сега можете да получите желания вид на косата си в комбинация с класическия вид на ombre. В ombre би означавало лесен преход на цвят на косата от по-дълбока сянка към по-леки. Обикновено поставянето на косата в кок ще ви донесе меката бум и допълнителното удължаване на понито отзад ще върви перфектно.

5. Класически завъртания:

Пинкът е новият висок цвят на косата и сега можете да обедините най-горещите цветове в този класически swirly опашка. В опашката изглежда страхотно с меки къдрици, които не само дава личност на външния вид, но също така добавя към обема на външния вид. Човек може да сдвои този поглед с крайностите, които могат да бъдат или скъсано деколте, или мек висок врат.

Виж повече: Прически за чернокожи жени

6. Scrunchies:

Пермите изглеждат най-добре, когато не трябва да се правят върху оригиналната ви коса, което може да доведе до увреждане на косата и евентуално до разливане. Ето защо е най-добре винаги да се ограничават разрешенията за разширения. В опашката тук е в scrunches с масивни tangled къдрици, които могат да бъдат сдвоени с един солиден цвят, за да се избегне налагане на косата малко прекалено много.

Виж повече: Подни опашки с шнурове

7. За да го запазите дълго:

Картината преди това показва оригиналната опашка, която в сравнение е малко по-къса от по-късната опашка. Това е може би една от причините, поради които конската опашка на следващата снимка показва как използването на разширения може да бъде отчетено като по-дълъг кон.

8. Показване на цвят:

Ето още един класически омбре поглед за конската опашка в нюансите на шоколадовия конска опашка с блондинка ombre към края на опашката. Този прогресивен оттенък на косата е често срещан в тези дни и ако искате да се въздържате от оцветяване на косата си, можете да изберете този пони.

Виж повече: Фалшиви косъмчета за коса

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Лучшие расширения для заработка на автомате ТОП 8 расширений для заработка и привлечения рефералов (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send