Красота и мода

9 Последни и готини комични тениски за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Търсиш тениска, която да засрами други тениски! Много очакваният дизайн за такива категории е тук, който е взел добра позиция в гардеробите не само на децата, но и на младите мъже. Главната атракция на комичните тениски е печатът, който носи на базата на различни комикси, които са обичани както от децата, така и от младежите.

Фънки и стилна комична тениска за мъже и дами в модата:

Нека отидем за най-избраната колекция от комични дизайни на риза, налични на пазара.

1. Мъжка тениска с X-Men:

Фен на X-Men! Ето една тениска, която носи различни моменти от комиксите X-men. Мъжка комична риза идва с прилепваща кожа и тясна кръгла шия, което я прави подходяща за пикници. По ваш избор ще получите серия от колекция от комикси за X-мъже, която да отпечатате и върху тениската.

2. Командната тениска с отмъстители:

Marvel комикси тениски са доста популярни сред тийнейджъри, които носят силен екип от различни отмъстители. Тениската е достъпна с различни комични герои от комиксите на Марвел. Децата обичат да носят този вид серия от отмъстители на тениска.

3. Тениска с ужасяващ комикс:

Искате ли да отидете малко страшно! Комични тениски с отпечатъка на закръглени са това, което може да ви подхожда най-добре. За да даде повече ефекти, фонът се дава черно на цвят с два ножа убийци в ръцете на Chucky. Chucky е част от характера на колекциите на ужасите, вземете този комикс на вашата тениска, за да шокирате приятелите си.

4. Тениска на Captain America Comic:

Капитан Америка се оказа най-продаваният комикс герой. Тениската идва с прекрасни отпечатъци върху нея, която е съсредоточена от капитан Америка в позицията на борбата и една звезда зад нея. Ще получите този дизайн на всяка графична тениска, опитайте тази за обичайната си дневна употреба.

5. Класическа комична тениска:

Лилав, когато се комбинира с отпечатък от комичен характер, той дава хладни комични тениски. Тениската е централизирана с изрази и шегаджия с карти. На тениската е даден губещ фитинг за удобно носене.

6. Ретро стил Комичен тениска:

Винтиджът на комиксите, показващ силата на жените, е ретро стил, който идва с комични пози на властните жени. На тениската се дават и четири думи, които разкриват сценария на комикса.

7. Лига на правосъдието Комична тениска:

Дизайнът на тениските на лигата на правосъдието е избран от феновете на комикси като Батман, Супермен, Акваман и т.н.

8. Harley Quinn Comic T-Shirt:

Подобно на удивителната жена, Харли Куин също дава очарователен дизайн за колекция от комикси. Тениската в черно се отличава с известната поза на Харли Куин с нейното име в двойни цветни отпечатъци. Това най-вече предпочитат момичетата за комфортната им редовна употреба.

9. Мъжка тениска:

Друг ужасяващ комикс дизайн на тениска, който е управлявал света на младежите, е пешеходните комични отпечатъци. Предлага се в различни нюанси, в средата на тениската има купчини мъртви тела, за да е реалистично.

Комичните тениски идват с памучен материал, който го прави дълготраен и популярен за рутинно износване. Тениските обикновено се предлагат с дизайн на кръгъл врат с къси и средно дълги ръкави в плътно прилепнали и разхлабени.

Гледай видеото: Котки се забавляват - компилация от смешни клипчета (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send